Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 19:25:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Duben na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 17.03.2005



Polovina prvního jarního měsíce je už za námi a je tedy nejvyšší čas se podívat, jaké premiéry nás čekají v měsíci dubnu na kanálu HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Nedělní premiéry

Největší pozornost v nabídce dubnového programu HBO je věnována bloku Nedělní premiéry, který přináší špičkové tituly měsíce.

V dubnu stojí na prvním místě závěrečný díl kultovní sci-fi bratří Wachowských The Matrix Revolutions ($139,07 mil. v amerických kinech, 28,6 mil. Kč v českých kinech a 277059 českých diváků). Zatímco se město Sion brání proti útoku strojů, Neo bojuje s agentem Smithem a snaží se zachránit svět před zkázou. V hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Carie-Anne Mossová, Laurence Fishburne a Monica Bellucciová.

Druhým divácky neméně úspěšným titulem je romantická komedie Božský Bruce ($242,7.65 mil. v amerických kinech, 17.1 mil. Kč v českých kinech, 173047 českých diváků) , s hvězdným obsazením Jim Carey, Morgan Freeman a Jennifer Anistonová. Bruce pracuje v lokální televizi a rád by se stal reportérem. Když neuspěje, obviní ze svých životních neúspěchů samotného Boha a ten mu na čas propůjčí své božské schopnosti. Záhy se však ukáže, že unést tento úděl není vůbec snadné.

V dubnové nabídce se objeví také kriminální drama oceněné v roce 2003 Oscarem Road To Perdition ($104.33 mil. v amerických kinech, 10.01 mil. Kč v českých kinech, 99024 českých diváků). Michael Sullivan (Tom Hanks) pracuje jako nájemný zabiják pro mafiánského bosse Johna Rooneyho (Paul Newman). Jeho žena a mladší syn se však stanou obětí vyřizování účtů a starší Mike musí opustit domov a dát se s otcem na útěk. Sullivan chce synovi zachránit život a zároveň touží po pomstě. Ve vedlejší roli vraha, který má Sullivana zlikvidovat, uvidíme Juda Lawa.

Loupež po italsku ($10.61 mil. v amerických kinech, 2,15 mil. Kč v českých kinech, 19650 českých diváků) dubnovou nedělní nabídku uzavírá. Mark Wahlberg, Charlize Theronová, Donald Sutherland, Seth Green (Austin Powers), Edward Norton (The 25th Hour, American History X) a Jason Statham (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, The Transporter, Cellular) jsou hlavními hvězdami kriminálního remaku filmu z roku 1969. Vypráví o skupině kasařů, kterým se podaří velký lup v Benátkách, ale jeden z nich své parťáky zradí.

Páteční premiéry:

Programový blok Páteční premiéry přináší komedii Mezi námi děvčaty (110,22 mil. v amerických kinech, 3.65 mil. Kč v českých kinech, 43125 českých diváků), v níž hlavní dvě postavy ztělesnily Jamie Lee Curtisová a Lindsay Lohanová. Doktorka Tess Colemanová (Jamie Lee Curtisová) a její patnáctiletá dcera Anna (Lindsay Lohanová) jsou stále v sobě. Čínské kouzlo však způsobí, že se příští ráno Tess i Anna probudí v těle té druhé.

Dalším pátečním titulem je sci-fi Jádro (2,12 mil. Kč v českých kinech, 22885 českých diváků). Vědci zjistili, že zemské jádro se přestává otáčet, což znamená, že svět se řítí do katastrofy. Proto je sestaven vědecký tým, který se vydává do středu zeměkoule, aby se pokusil situaci zachránit. V hlavních rolích Aaron Eckhart, Hillary Swanková, Stanley Tucci a Delroy Lindo.

V programu bude uvedeno také rodinné drama Díry ($67,36 mil. v amerických kinech) v hlavních rolích se Sigourney Weaverovou a Jonem Voightem. Vypráví o chlapci, který je poslán do výchovného tábora, kde spolu s ostatními chovanci musí z tajuplných důvodů kopat podivné díry do země.

Následuje horor Propad do temnot ($32.13 mil. v amerických kinech) o bytosti, jež se po 150 letech přichází pomstít do městečka, kde ji kdysi lynčovali. Proti ní se postaví mladík, který jako dítě přežil její vražedný útok.

Hororová komedie Krysař Willard ($43.12 mil. v amerických kinech) páteční nabídku doplňuje. Jejím hrdinou je mladý muž, jehož jedinými přáteli jsou krysy, které se stanou nástrojem pomsty.


Sobota s rodinou

V dubnu se diváci, kteří mají rádi rodinné filmy, mohou těšit na animovaný snímek, nominovaný v roce 2003 na Oscara Doba ledová ($176.38 mil. v amerických kinech, 36,65 mil. Kč v českých kinech, 469269 českých diváků). Odehrává se v pravěku a vypráví o zvířecích kamarádech v čele s mamutem Manfredem, kteří zachrání lidské mládě, a snaží se ho vrátit do jeho tlupy, i když jim je v patách smečka šavlozubých tygrů.

Dalším animovaným snímkem je Lumpíci v divočině o bláznivé rodince, která uvízne na opuštěném ostrově. Fantastická komedie Zakletá Ella nabídku tohoto programového bloku doplňuje a v hlavní roli uvádí Anne Hathawayovou.


Úterní večery na HBO ve 22:00

Jeden z nejoblíbenějších televizních seriálů, ověnčený několika cenami Emmy a Zlatými glóby, ODPOČÍVEJ V POKOJI se vrací již počtvrté. Přináší pokračování podivuhodných osudů rodiny Fisherových, která vlastní pohřební společnost v Los Angeles. Premiéra bude vždy v úterý 22:00 hod., opakování v neděli hned po premiéře nedělního filmu.

V dubnu budou také uvedeny dvě premiéry původních titulů: Smrtící důsledek, thriller v hlavní roli s Armandem Assantem, a drama Normalní s Jessicou Langeovou a Tomem Wilkinsonem.


Seriály

V dubnu na HBO pokračuje první tři soboty premiérové vysílání první řady seriálu Joey v hlavní roli s Mattem LeBlancem (Ztracen ve vesmíru, Charlieho andílci), který hrál v jednom z nejúspěšnějších titulů v televizních dějinách, v seriálu Přátelé. Poté, co se skupina přátel rozešla, se Joey Tribianni (LeBlanc) odstěhoval z New Yorku do Hollywoodu, kde chce udělat díru do světa jako herec. Jeho sestra Gina mu najde byt, který však sdílí se svým dvacetiletým synovcem Michaelem. Premiéra jednotlivých dílů je vždy v sobotu ve 20:30 hod.


Speciální komediální show HBO

Novým projektem HBO je produkce původní třicetiminutové komediální show nazvané Na Stojáka, jejíž vysílání pokračuje i v dubnu pátou epizodou první pátek v měsíci ve 22.00 hod. Podobně jako v Maďarsku a v Polsku i v České republice dostávají v tomto původním zábavném pořadu příležitost domácí herci. Show, jejímž producentem je režisér Ondřej Trojan, tvůrce filmu Želary, nominovaného na Oscara, se natáčí se v pražském nočním klubu.


Titulkované premiéry

Filmy v programovém bloku Titulkované premiéry jsou na programu HBO uváděny vždy v pondělí 20:00 p.m. V dubnu se jedná o následující tituly: Seabiscuit, Jak ztratit kluka v 10 dnech, Lara Croft: Tomb Raider : Kolébka a Detektivové z Hollywoodu.


Připraveno ve spolupráci s HBO, ČR, 16.3.2005


Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN a Spektrum na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout v sekci TV download. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Discovery Channel a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, MTV, VH1 a Travel Channel, slovenské zpravodajské TA3 a týdenních podrobných programů kanálů Galaxie-sport, Eurosport, Eurosport 2, Hallmark, TV Praha, TV Prima a TV Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2005 • RRTV souhlasí s převodem většinového podílu v Óčku na MAFRA
17.03.2005 • Galaxie sport má nové logo [ 6 ]
15.03.2005 • Radio London se vrací - aktualizováno [ 4 ]
09.03.2005 • Athina Sat TV: nový digitální televizní paket pro Kypr startuje už na konci března [ 1 ]
05.03.2005 • Indy Car Series na Galaxii-sport [ 1 ]
04.03.2005 • Nalaďte si: novinky na Astře, Hot Birdu a Eurobirdu – II. [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist