Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 12:09:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Ostrava se talentu nebojí!

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.06.2010



Na dalším castingu soutěže Česko Slovensko má talent se v ostravském hotelu Imperial sešlo více než 900 zájemců, ale mnozí z nich předvedli věci, nad kterými zůstával rozum stát. Úžas vzbudil třeba pozoruhodný Králičí hop nebo nefalšovaný představitel komiksového hrdiny – Kick-Ass neboli Nářez.


Jako první se před porotu postavily dvě desetileté kamarádky z Olomouce Klaudia a Eliška, které dostaly úplně první čísla castingu – 5001 a 5002. Jedna dělá balet, druhá moderní tanec, obě se svým koníčkům věnují šest let a posbíraly už pár medailí; některé si přivezly až z USA.

Na žádném castingu nechyběly zvířecí hvězdy, většinou přijeli šampioni v disciplíně dog dancing, v Brně se objevili i dva koně. Tentokrát byli na scéně králíci. Manželé Jindřich Šíp a Lada Šípová Krejčová z Chotěboře přijeli se čtyřmi ušáky, s nimiž předváděli drezuru neboli Králičí hop. Paní Lada se dlouhá léta věnuje práci se psy a její manžel chová králíky, s nimiž jezdí i po výstavách. „Jednou mě napadlo, že bych mohla zkusit, jestli se podobně jako pes dá vycvičit i králík, jestli je vůbec schopný reagovat na nějaké povely. A opravdu dá,“ smála se paní Lada a po důkladné přípravě svých šampionů to také dokázala.

Naprostý údiv vzbudily kousky ostravského týmu Seven Moves, který tvořili Kamila Žinčáková Kopecká, Katka Chovančíková a Radek Valdr. Na svých skákacích botách létali do několikametrové výšky, proto se porotě předvedli ne v castingové místnosti, ale v předsálí, kde byl strop o něco vyšší a kde měli ke svým přeskokům, roznožkám a dalším gymnastickým prvkům přece jen víc místa.

Dech se přihlížejícím tajil i při exhibici osmatřicetiletého Rosti Šerfese a jeho asistenta Jirky Martínka z Opavy, kteří si říkají Ostré biče. Dva muži, kteří jako by vypadli z příběhů o Divokém západě, spolu vystupují zhruba dva roky, ale Rosťa se tomuto koníčku věnuje už sedmadvacet let. „V jedenácti letech jsem viděl Indianu Jonese a práskání bičem mě uchvátilo,“ vysvětloval. Když bičem trhal noviny, které měl jeho asistent Jirka v ruce, nebo se mu pokoušel ustřelit cigaretu z pusy, nebyl nikdo, kdo by v tu chvíli chtěl stát na Jirkově místě.

S úžasem si všichni prohlíželi naprosto věrohodného Michaela Jacksona, který se davem procházel jako nepochopitelné zjevení. Pod kloboukem, parukou a dokonalým líčením se schovával Libor Michna z Ostravy. Se svým kamarádem Víťou Janem, který měl v jednu chvíli tvář zakrytou šátkem, vystupuje ve formaci Jackson Live Show a představují Michaela a jeho stín. Libor přiznal, že podoba s geniálním zpěvákem není dílem plastiků, ale pouze pečlivě promyšleného líčení.

„Hele, přišel Ježíš,“ ozývalo se z davu, když se mezi soutěžícími objevil dlouhovlasý bosý muž v bílé říze – Tomáš Sagan z Rýmařova. Mnohem větší údiv ale vzbudilo, když přiznal, že je zástupce čtyřčlenné kapely, která se jmenuje Anulis Ostium a hraje hodně tvrdý metal.

V davu čekajících upoutal i „zelený žabí muž“. Nebyl to žádný rytíř Jedi, ale nefalšovaný představitel komiksového antihrdiny Kick-Ass neboli Nářez. Pod zeleným oblekem se skrýval třicetiletý Aaron Kudláček z Ostravy, který se porotě chystal předvést směs prvků kung-fu, karate a několika dalších druhů bojového umění. Má k tomu slušnou patnáctiletou průpravu, civilní profesí je totiž trenér bojových umění a ve své škole učí kung-fu a další bojová umění malé děti.

Ani v Ostravě nemohla chybět Divoká karta, která jednomu z diváků zaručuje automaticky postup do dalšího kola, které se bude odehrávat už před televizními kamerami. Jeden z moderátorů Hitrádia Orion ji chtěl schovat na vlastním těle. Když ale viděl rozvášněný a všeho schopný dav, raději si to rozmyslel a kartu v papírovém tubusu – přesněji řečeno tubusy dva, ale karta byla jen v jednom – hodil mezi diváky. Nejrychlejší postřeh měl pětadvacetiletý Pavel Mrovec z Kobeřic u Opavy. Jak vzápětí vysvětloval, dělá střechy a soutěžit přišel jako zpěvák, nebo imitátor zvířat, ještě nebyl rozhodnutý, co porotě předvede. Jeho šťastná ruka to rozhodla za něj, před porotu nemusel vůbec a mohl jít slavit.

V Čechách proběhne poslední castingové kolo do originální talentové show Česko Slovensko má talent již tuto neděli, 27. 6. od 9.00 hodin v hotelu Corinthia v Praze 4.


Jana Kocová, tisková mluvčí Televize Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.06.2010 • Vladimír Dlouhý v detektivce Domina - mimořádně v neděli 27. června
22.06.2010 • Česko Slovensko má talent – v Žiline a v Ostrave takmer 1400 talentov
22.06.2010 • Film Ženy v pokušení triumfoval na Novoměstském hrnci smíchu
21.06.2010 • Česká televize připomene vynikajícího herce Vladimíra Dlouhého
21.06.2010 • Rádio Expres Festival bude hľadať talenty do Talentmanie
21.06.2010 • Vedení kamenické nemocnice se otřese v základech

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist