Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 16:49:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Prima kino: Smrtící a kouzelné vztahy

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.06.2010


Diváci Prima kina poznají na konci tohoto týdne ( 2.- 4.7.) Smrtící a kouzelné vztahy. V pátek zavládne na obrazovkách Smrtící epidemie, která ohrozí celou Kalifornii. V sobotu si přijde v Prima kině na své celá rodina při sledování komedie Kouzelná chůva Nanny McPhee, noc ovládne akční Král zabijáků. Nedělní noc se na Primě ponese ve znamení romantického dramatu Navždy a daleko s Tomem Cruisem a Nicole Kidmanovou...


Pátek 2. července zavládne od 22.10 hod na obrazovkách Televize Prima Smrtící epidemie, která ohrozí celou Kalifornii. Tým amerických vojenských lékařů má za úkol vypátrat neznámého bacilonosiče – z toho jediného se dá totiž získat sérum proti smrtící nákaze. Zdrojem nemoci i vyléčení je ale malé opička přivlečená z Afriky. Mají vědci vůbec šanci najít drobné zvířátko v dostatečně krátké době nebo budou dál bezmocně přihlížet, jak umírají tisíce lidí? A je opravdu tohle jediná cesta k záchraně? Zdá se, že americká vláda má v rukávu ještě jedno eso, které ale nechce za žádnou cenu ukázat – dokonce ani za cenu nevinných lidských životů. V hlavních rolích dramatického thrilleru se představí hned několik hollywoodských hvězd, např. Dustin Hoffman, Rene Russoová, Morgan Freeman nebo Kevin Spacey.

Od 20.00 hod si v sobotu přijde na své celá rodina při sledování komedie Kouzelná chůva Nanny McPhee. Ovdovělý tatínek, pan Brown, se snaží všemi silami udržet své zlobivé děti na uzdě. Vystřídal už několik chův, ale ratolesti jednu po druhé zneškodnily. Navíc má pan Brown na krku výhružku od tety, která mu zatrhne příspěvky, pokud se v dohledné době neožení. Jedinou nešťastníkovou záchranou se tak může stát Nanny McPhee, talentovaná chůva s trochou čarodějnického nadání. Zajímavostí snímku je, že scénář psala Emma Thompsonová celých 9 let. Herci Colin Firth, Emma Thompsonová a Thomas Sangster spolu hráli už v Lásce nebeské a další herecké trio Colin Firth, Celia Imrieová a Patrick Barlow se zase objevilo v Deníku Bridget Jonesové.

Sobotní noc ovládne od 22.00 hod akční Král zabijáků. Bývalý voják Fu shání peníze, aby své matce postavil dům. Jako dobrá příležitost se ukáže stomilionová odměna pro toho, kdo najde vraha mocného obchodníka. Fu se s pomocí svého parťáka dostane na setkání zabijáků a chce získat lukrativní zakázku, ale celá záležitost má podstatný háček – Fu neumí zabíjet lidi! Bojovník Lo jej proto začne učit umění zabijáka a pomůže mu v pátrání. Fu se musí během své cesty utkat se spoustou o mnoho zkušenějších bojovníků a zároveň uniknout policejnímu inspektorovi.V akční komedii předvede své umění Jet Li, slavný například díky filmům jako Klášter Shaoli, Tenkrát v Číně, Romeo musí zemřít nebo ze Smrtonosné zbraně.

Nedělní noc se od 21.35 hod ponese ve znamení romantického dramatu Navždy a daleko s Tomem Cruisem a Nicole Kidmanovou v hlavních rolích. Chudý irský rolník Joseph a dcera bohatého statkáře Shannon, která se vzbouřila konzervativnímu životu anglické smetánky, se vydávají do Ameriky, kde se pokouší získat kus vlastní půdy. Růžové sny o zemi zaslíbené se však velmi rychle roztříští o drsnou realitu. Dvojice musí žít v nuzných podmínkách a tvrdou prací si vydělávat na živobytí. Okamžiky štěstí se neustále střídají se zoufalými a hořkými prohrami, které začnou zasahovat i do jejich vztahu. Vše se vyhrotí ve chvíli, kdy je Shannon jedné zimní noci postřelena. Zpěvačka Enya přezpívala skladbu Book of Days z původní irské gaelštiny do angličtiny právě pro soundtrack k tomuto filmu.


Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.11.2009 • IP telefonie: Konvergence komunikačních služeb
30.05.2009 • Skylink: Internet všade, kde ho potrebujete
11.05.2009 • Nové Blu-ray přehrávače s unikátní funkcí VIERA CAST
01.02.2009 • Přenosný širokopásmový přijímač AOR AR-mini
04.12.2008 • Telefon pro dvě SIM karty s vestavěnou televizí
18.11.2008 • Multimediální projektor s digitální televizí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist