Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 18:49:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Ze světa | Články
 

Dohoda mezi Playboy Enterprises, Inc. (PEI) a Manwin

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 03.11.2011


LOS ANGELES, 1. listopadu 2011 — Společnosti Playboy Enterprises, Inc. (PEI) a Manwin dnes oznámily uzavření smlouvy týkající se TV vysílání PEI a obchodování v oblasti digitálních aktivit. Společnost Manwin bude nyní pod značkou Playboy Plus Entertainment spravovat veškeré online aktivity PEI provozované pod touto značkou a získává celosvětově platnou licenci na provozování Playboy TV.


Playboy Plus Entertainment bude ze svých stanic v Los Angeles, Londýně a Montrealu řídit televizní vysílání, rádio i online aktivity. Navíc společnost Manwin do své správy získává i televizní a online aktivity PEI provozované pod jinými značkami.

Jak bylo oznámeno dříve, PEI bude s Playboy Plus Entertainment společnosti Manwin spolupracovat na tvorbě obsahu a dohlížet na správu značky. PEI bude dále pokračovat v provozování sociálních mediálních platforem, věnovat se novým digitálním obchodním projektům a správě Alta Loma Entertainment.

„Společnost Manwin představuje silného a zkušeného partnera se znalostmi potřebnými k maximalizaci hodnoty Playboy TV a online aktivit“, říká Scott Flanders, výkonný ředitel Playboy Enterprises, Inc. „Jejich úspěšné působení na trhu je klíčem k lepšímu využití příležitostí k růstu, z čehož budou mít prospěch především diváci, distributoři, inzerenti a fanoušci značky Playboy.“

„Televizní vysílání i online aplikace pod značkou Playboy se již dlouho těší celosvětovému povědomí a popularitě“, prohlásil Fabian Thylmann, ředitel společnosti Manwin. „Bude naší snahou pomoci značce Playboy maximalizovat působení v oblasti TV a plně využít potenciálu svých online aktivit.

Playboy Plus Entertainment má v úmyslu v rámci velké mezinárodní kampaně spustit vylepšenou verzi stránek www.playboy.com a představit novou obsahovou náplň a programovou skladbu Playboy TV.


Playboy Enterprises, Inc.

Playboy je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších spotřebitelských značek na celém světě. Playboy Enterprises, Inc. je mediální a lifestylová společnost, která představuje tuto značku veřejnosti skrz široký okruh mediálních aktivit a prostřednictvím poskytování licencí. Společnost je vydavatelem magazínu Playboy v USA i v zahraničí a vytváří obsah pro distribuci prostřednictvím televizních sítí, internetových stránek, mobilních platforem a rádia. Díky licenčním dohodám se značka Playboy objevuje na široké škále spotřebitelských produktů ve více než 150 zemích, v maloobchodech a v zábavním průmyslu.


Manwin

Manwin je předním mezinárodním poskytovatelem vysoce kvalitní zábavy pro dospělé, a to prostřednictvím online aktivit, mobilních a televizních mediálních platforem. Je majitelem největší sítě internetových stránek pro dospělé na světě s denní návštěvností přes 60 milionů uživatelů. V oblasti online zábavy pro dospělé je Manwin bezesporu vůdčí společností na trhu a vytvořil mnoho vlastních technologií pro streamování videí v HD a optimalizaci internetových stránek, což mu umožňuje činnost na nesrovnatelně rozsáhlém poli působení. Vedení společnosti Manwin sídlí v Lucembursku a jednotlivá řídící střediska jsou situována v Hamburku, Londýně, Montrealu a Los Angeles.


Jana Dobášová, Channels, 3. 11. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist