Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 06:56:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

National Geographic Channel a Travel Channel se zúčastnily festivalu Caminos v Karlových Varech

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 08.11.2011




Ve dnech 4.-6. listopadu 2011 se v karlovarském kině Drahomíra uskutečnil již 5. ročník cestovatelského festivalu Caminos. Partnery akce se stejně jako v uplynulém roce staly rovněž televizní kanály National Geographic Channel (NGC) a Travel Channel.


Kromě přednášek a snímků mapujících cestovatelské expedice do nejrůznějších koutů naší planety byl do programu festivalu zařazen snímek z cyklu Velké migrace z dílny National Geographic Channel a hlavní hvězdou festivalu se vedle slovinského plavce Martina Strela stal především rybář, dobrodruh a cestovatel Jakub Vágner, známý nejen divákům NGC jako titulní hrdina úspěšného seriálu Rybí bojovník.

Festival Caminos pořádaný každoročně občanským sdružením Caminos nabídl návštěvníkům rovněž doprovodný kulturní a soutěžní program, v němž si mohli účastníci např. vychutnat koncert a povídky známého písničkáře Václava Koubka, udělit některému ze snímků a příspěvků diváckou cenu či sami vyhrát dárkové tašky Travel Channel a National Geographic Channel.

Pořadatelům Caminos i všem účastníkům ještě jednou děkujeme a blahopřejeme k perfektnímu zvládnutí náročného a krásného festivalového víkendu a těšíme se jménem Travel Channel a National Geographic Channel na spolupráci i v dalších ročnících.



National Geographic Channels International (NGCI)

National Geographic Channels International (NGCI) vyzývá diváky, aby žili se zájmem, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Ve své náplni si klade otázku, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Television (NGT) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music. Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGT a Fox Cable Networks Group) do více než 380 milionů domácností ve 163 zemích a 37 jazycích. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


Travel Channel International

Travel Channel je přední mezinárodní televizní kanál zaměřený na cestování, vysílá 24 hodin denně, v 19-ti jazycích a ve 117 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Je provozován nezávislou společností Travel Channel International Limited (TCI), se sídlem v Londýně ve Velké Británii. Zábavný, informativní a inspirativní. Travel Channel nabízí unikátní, objektivní a přehledný pohled na cestování a zkušenosti cestovatelů. Program zavede diváky do jakéhokoliv kouta naší planety, za nekonečným dobrodružstvím, kulinářským uměním, za eko-zeleným cestováním, a na exkluzivní a luxusní místa.


Caminos

Skupina pěti nezávislých cestovatelů se dala dohromady při plánování společné cesty do střední Ameriky – Mexika, Belize, Guatemaly a Salvadoru. Cesta se uskutečnila v únoru a březnu 2007 pod názvem „Expedice Caminos 2007“. V září 2007, pět měsíců po návratu ze společné cesty, vzniklo občanské sdružení pod stejným názvem jako expedice, tedy Caminos. Cílem členů sdružení je podílet se nejen o své zážitky a zkušenosti z individuálního cestování s širokou veřejností formou přednášek, povídání, promítání a výstav fotografií. Hlavní a největší aktivitou Caminos o.s. je pořádání cestovatelského festivalu. Cestovatelský festival Caminos umožňuje nejen karlovarským návštěvníkům procestovat celý svět během několika dní. Nabízí širokou přehlídku vyprávění a promítání o exotických i blízkých zemích všech kontinentů. Nejdůležitějším prvkem cestovatelského festivalu jsou zejména samotná setkání lidí, výměna zkušeností, načerpání inspirací a získání důležitých informací. Španělské slovo Caminos znamená v překladu do češtiny „Cesty“.


Channels

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přinášíme nejen kvalitní obsah vysílání, ale jsme schopni zajistit i služby s ním související v oblastech marketingu a reklamy.


Jana Dobášová, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.11.2011 • Prima COOL spustila o víkendu nový web
04.11.2011 • Diváci na Zlínsku se dnes, 4. 11. 2011 dočkali spuštění 2. multiplexu
03.11.2011 • Slovenská televízia dnes oslávi 55 rokov vysielania
27.10.2011 • Nový transponder Towercomu 11,837 H se slovenskými TV odstartuje každým dnem, souběh s tp. 12,565 H až do dubna 2012! [ 31 ]
27.10.2011 • Setkání prodejců Skylink a CS Link v Olomouci – „KONEČNĚ SPOLU“ [ 1 ]
24.10.2011 • Analogové vysílání ČT definitivně končí: 31. října a 30. listopadu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist