Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 04:04:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Da Vici U je k dispozici abonentům UPC DTH (freeSAT)

  Autor: PR Press UPC DTH , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 13.02.2012



Klienti, kteří si pořídili HD balíček UPC DTH, budou od nynějška moci sledovat přednášky renomovaných profesorů z předních univerzit celého světa. Da Vinci U poskytuje globální vzdělání tím, že nabízí divákům možnost proniknout do nejdůležitějších současných témat vědeckých i veřejných debat.


Dohoda mezi UPC DTH a Da Vinci Media nabízí televizní program pro diváky se zájmem o hlubší úroveň vzdělání. Da Vinci U rozšiřuje jejich obzory speciálním výběrem zábavných přednášek a poutavých diskusí. Nejlepší odborníci, nositelé Nobelovy ceny, přední světoví vynálezci, myslitelé, filozofové a akademici z prestižních vzdělávacích a vědeckých institucí včetně Yale, Princetonu a Lindau budou poskytovat divákům příležitost pronikat do látky z fyziky, kosmonautiky, kulturních věd, klasických humanitních studií, chemie, současných diskurzů, matematiky a vědy o Zemi.

Ferdinand Habsburg, zakladatel nezávislé mediální skupiny Da Vinci Media, zaměřené na poskytování audiovizuálního vzdělávání prostřednictvím televize, komentuje toto nové partnerství: „Vzdělávání je celoživotní proces a nemělo by být omezeno navštěvováním školy, věkem nebo dosažením titulu PhD. Společně s UPC DTH nabízíme nejlepší přednášky z celého světa, aby tak lidé oceňující moderní způsoby myšlení mohli získávat hluboké znalosti v pohodlí svých domovů.“

UPC DTH bude prostorem využívaným společností Da Vinci Media pro distribuci služeb Da Vinci U po celé Evropě. Magnus Ternsjo, MD společnosti UPC DTH S.à.r.l., říká: „Těší nás, že jsme schopni poskytovat Da Vinci U našim zákazníkům jako přidanou hodnotu. Také chápeme tuto vazbu jako projev uznání hodnoty, kterou poskytujeme televizním programovým společnostem tím, že podporujeme distribuci jejich služeb operátorům po celé Evropě. Tento vztah slouží oběma účelům.“


Více informací o Da Vinci U

Partneři: Yale university, Setkání laureátů Nobelovy ceny (The Nobel laureate meetings) v Lindau, Princeton University.
Jazyk: angličtina
Číslo kanálu: Da Vinci U můžete sledovat na 129.


Da Vinci media GmbH (www.da-vinci-learning.com) je nezávislá mediální skupina věnující se poskytování audiovizálního vzdělávání prostřednictvím televize. Nabízí dva televizní kanály: Da Vinci Learning a da Vinci U. Da Vinci Learning je dostupný v Chorvatsku, Bulharsku, Maďarsku, Makedonii, Polsku, Rumunsku, Rusku, Srbsku, Slovinsku, Turecku, na Ukrajině a ve Střední Asii. Da Vinci U je již nyní dostupný ve Slovinsku, Chorvatsku, Maďarsku, České republice, na Slovensku a v Rumunsku.


UPC DTH S. à.r. l. je poskytovatel vysoce kvalitních satelitních televizních služeb se sídlem v Lucemburku, evropském hlavním městě satelitních služeb. Poskytuje služby v Maďarsku, České republice, Slovensku a zajišťuje satelitní televizní stanice poskytovateli v Rumunsku. Služba této společnosti Direct-To-Home (DTH), známá na maďarském trhu jako UPC Direct, na českém a slovenském trhu jako freeSAT by UPC Direct a v Rumunsku jako Focus Sat, má přes 586 000 zákazníků (ke 30. září 2011). UPC DTH S. à.r. l. nabízí svým zákazníkům více kanálů, lepší obsah, zákaznické služby, které získaly mnoho cen a nejlepší kvalitu signálu, včetně křišťálově čistých programů ve vysokém rozlišení.UPC DTH S.à. r.l. je částí UPC Broadband (UPC), evropské divize Liberty Global, Inc.


Liberty Global je přední mezinárodní kabelový operátor nabízející technicky progresivní video, hlasové a širokopásmové internetové služby, které spojují jeho zákazníky se světem zábavy, komunikací a informací. Ke 30. září 2011 Liberty Global operovala technicky dokonalými sítěmi poskytujícími služby 18 milionům zákazníků ve 14 zemích zahrnujících Chile, Austrálii a evropské země. Působení Liberty Global zahrnuje i produkční programovou činnost, jako například evropskou společnost Chellomedia.


Petr Lemoch, PR Director, PLEON Impact


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.02.2012 • RTVi opět z družice Hot Bird, TV ARM RU zde skončila
09.02.2012 • Úspěšná Čtyřka slaví 6. narozeniny
03.02.2012 • Kabel Deutschland končí s distribucí signálu z družice Astra 3 - Aktualizováno
27.01.2012 • Akční nabídka pro nové abonenty DIGI TV: 3 měsíce sledování zdarma! [ 5 ]
24.01.2012 • S duál nebo partner boxem 56 programů placené TV za 130 Kč (na 1 TV)! [ 1 ]
21.01.2012 • Zahraniční relace RAI skončily - televizní vysílání z družice Hot Bird zůstává

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist