Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 23:44:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Satelitní televize Skylink představuje nový balíček MINI

  Autor: PR Press Eviso , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 06.04.2012




M77 Group S.A., provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize Skylink, rozšiřuje své portfolio o nový programový balíček MINI.


Balíček MINI je sestaven tak, aby zaujal všechny typy diváků. Obsahuje všechny programové žánry od žádaných filmových kanálů CS Film a Film+, přes sportovní Eurosport, trio dokumentárních programů od Viasatu - Viasat.Explorer, Viasat History a Viasat Nature, dětské CS Mini, duck tv, hudební Retro Music Television až po Spice, program pro dospělé. Celkem se tedy jedná o 10 různorodých programů.

Balíček byl spuštěn na základě dlouhodobé poptávky zákazníků, kteří by si k základní nabídce rádi předplatili i další programy, ale cena stávajícího balíčku MULTI 290 Kč/11,80 EUR za měsíc je pro ně příliš vysoká.


Balíček MINI obsahuje následující programy:

Eurosport
Viasat Explorer
Viasat Nature
Viasat History
Film+
CS Film
CS Mini
duck tv
Retro Music TV
Spice

Balíček MINI si mohou objednat všichni zákazníci Skylinku s dekódovacími kartami typu Irdeto nebo Irdeto ICE.

Cena balíčku MINI 179 Kč/6,90 EUR měsíčně je výrazně výhodnější. Navíc při ročním předplatném zákazníci získají slevu v hodnotě měsíčního předplatného, tj. celková roční suma je 1 969 Kč/75,90 EUR. Balíček je přístupný na kartách typu Irdeto/Irdeto ICE.


O Skylinku:

Satelitní televize Skylink je nejstarší a největší česko-slovenská platforma nabízející prostřednictvím svých dekódovacích karet příjem mnoha českých a slovenských TV programů. Skylink je lídr v poskytování programů ve vysokém rozlišení. V současné době má ve své nabídce 22 HD kanálů. Signál je šířen ve špičkové digitální kvalitě ze satelitů Astra z pozice 23,5° východně a pokrývá celé území České a Slovenské republiky. Od září 2011 je Skylink součástí mezinárodní skupiny M77 Group S.A.

Skylink® je registrovaná obchodní značka užívaná M77 Group S.A.; se sídlem Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg; R.C.S. Luxembourg: B 157989; povolení k podnikání č. 10023980/0.


Lucie Gleichová, Marketing & PR manager, Eviso Czech Republic, s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.04.2012 • Viasat Explorer přechází na nový formát obrazu 16:9 [ 2 ]
04.04.2012 • Dne 2. 4. 2012 byla ukončena možnost předplacení programového balíčku TOTAL
02.04.2012 • MULTI místo TOTALu
27.03.2012 • Televizní program TIVIKO – další expanze
19.03.2012 • Připoutejte se, prosím, PrimaPLAY právě startuje!
06.03.2012 • Služba Topfun nyní dostupná i pro zákazníky se zařízením iPhone a iPad

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Mini: 

06.04.2012 19:22 • ® Marian Janák
Bral by som Eurospor 1.2 Sport 1.2 spektrum Nova sport Viasat Explorer Viasat Nature Viasat History Film+.
 
 
  Nejspíše nevhodná skladba balíčku 

06.04.2012 18:54 • ® CS.
Balíček s: CS Film, Film+, Eurosport, Viasat.Explorer, Viasat History, Viasat Nature, CS Mini, duck tv, Retro Music Television a Spice za cenu 179,- Kč/měsíc a nebo 164,09 Kč/měsíc při roční platbě je podle mě úplně o ničem a to z následujících důvodů.
- Programů tam není vlastně 10 ale jen 8, protože program CS Mini vysílá jen od 6:29 do 11:57 a střídá se s programem CS Film. Tímto je vlastně tento program vůbec použitelný pokud má někdo dopoledne děcko ve školce atd. když s ním nemůže být někdo dopoledne doma. Podobný případ je s programem Spice, který se střídá s Viasat.Explorer a vysílá asi od 23-04 hodin. Osobně si myslím když už bude mít někdo zájem o program pro dospělé tak v žádném případě o takový se softem. Navíc kdo má čas se dívat od noci až do brzkého rána na TV když jde ráno do práce.
- Pokud bude mít někdo zájem o sport tak se určitě nespokojí jen s Eurosportem který navíc může každý i když jenom v němčině a to zdarma. Osobně si myslím že by bylo vhodnější tam zařadit třeba Nova Sport.
- Dále si myslím že místo toho duck tv by byl vhodnější např. Disney a nebo Jim Jam. Z vlastní zkušenosti vím že neteř nejdříve výhradně sledovala Jim Jam a nyní výhradně Disney a nikdy ji duck tv nezajímal. Nejmenší děcka stejně u TV nevydrží a pak je pro ně zajímavější už ten Jim Jam.
- Retro Music Television a nebo jiný hudební balíček do takového balíčku nepatří protože hudebních programů FTA se dá přes DVB-S najít dost. Navíc na tom Retro Music Television je CS muziky minimum a tak je jedno jestli sleduji jiný hudební program se zahraniční muzikou.
Tento balíček za cenu 179,- Kč/měsíc a nebo 164,09 Kč/měsíc při roční platbě by měl význam jedině v případě kdyby divák mohl vybrat jakýkoliv 10 programů dle vlastní výběru např. z balíčku Multi a nebo případně navíc ještě z balíčku CS TV
Osobně bych si za stejnou cenu raději předplatil balíček CS Film + CS Film společně s balíčkem CS TV a nebo si nepatrně připlatil a za cenu 209,- Kč/měsíc a nebo 192,50 Kč/měsíc při roční platbě si předplatil balíček CS Film + CS Film společně s balíčkem Film Europe Channel + CS TV.
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist