Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 15:14:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

S Prima COOL a fotbalem do Osla

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.04.2012


Televize Prima COOL hledá fotbalový tým, který by ji reprezentoval na mezinárodním fotbalovém turnaji MTG United for Peace Cup 2012! Akce je určena především sociálně znevýhodněným dětem ve věku 12 až 14 let, zúčastnit se ale může kdokoli narozený po roce 1998, kdo Primu COOL přesvědčí, že si to jeho tým zaslouží. Přihlašovat se lze do 5. 5. 2012. České kolo, z nějž vzejde reprezentační družstvo (coolstvo) pro finálový turnaj v norském Oslu, se uskuteční na Den dětí 1. 6. v Praze.


MTG United for Peace Cup CZ 2012 je bezplatný turnaj pro mladé týmy hráčů. Soutěžit mohou školní družstva, sportovní kluby, skautské oddíly apod. Je však možné sestavit i úplně nový tým speciálně jen pro tento turnaj. Hrát bude 7 hráčů na hřišti (6 + brankář) na každé straně. A to podle pravidel Fifa 7-a-side a samozřejmě také podle pravidel fair play.

Přihlásit tým je možné do 5. 5. 2012 na stránkách www.prima-cool.cz/fotbal. Přihlásit se mohou družstva hráčů narozených v roce 1998 a později, kluci i holky. Turnaj však není rozdělen na dívčí a chlapecký, všechny týmy spolu hrají bez ohledu na složení. Každé z družstev musí mít také dospělého (učitel, vychovatel, vedoucí oddílu apod.). Pokud je v týmu více než 10 hráčů, musejí být doprovázející dospělí dva. Přednost při výběru účastníků turnaje budou mít týmy, ve kterých budou hrát i sociálně znevýhodněné děti. Akce mimo jiné slouží právě jejich integraci do společnosti, podpoře antirasismu, multikulturalismu, míru a tolerance. České kolo, ze kterého vzejde jedno družstvo pro reprezentaci ČR a televize Prima COOL v zahraničí, se uskuteční 1. 6. v Praze.

Říjnové finále v Oslu se hraje ve stejnou dobu, kdy se vyhlašuje nový držitel Nobelovy ceny za mír. Vítězové národních kol nejenže budou v danou chvíli přímo na místě, ale také se jim naskytne životní příležitost zúčastnit se interaktivní Školy tolerance v Nobelově centru míru v Oslu. Finálový turnaj pak sestává z tradičního souboje jednotlivých zemí a ze smíšeného turnaje, vrcholné události, kdy organizátoři smíchají hráče z jednotlivých družstev do úplně nových týmů holek a kluků z různých států. Jediný jazyk, který budou hráči pro souhru a vítězství v turnaji potřebovat, je řeč fotbalu!

Velkou podporou turnaje MTG United for Peace jsou Poslové míru (Peace Ambassadors), bývalé fotbalové hvězdy, které spojuje zápal pro fotbal a pro mír. Nejenže finálový turnaj v Norsku poctí návštěvou, ale také si sami v pár exhibičních zápasech zakopou. Pro finálové zápasy je však připraveno ještě mnohem víc zábavy...

Akce se uskutečňuje pod hlavičkou Modern Times Group (MTG), mezinárodní mediální skupiny televizních a kabelových stanic, rádií apod., k níž patří i FTV Prima. MTG je přesvědčena, že pomocí společné vášně pro fotbal se všichni můžeme naučit žít ve vzájemné úctě a tolerovat jeden druhého, a to bez ohledu na národnost, pohlaví nebo prostředí, z nějž jsme vzešli. Škola tolerance, které se v Oslu zúčastní členové národních družstev, se snaží pomoct hráčům pochopit tyto důležité hodnoty, aby je dokázali využít nejen na hřišti, ale i v životě obecně. Podstatné je také ukázat, že bez ohledu na startovní podmínky máme všichni šanci to někam dotáhnout, pokud se budeme snažit.


Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.04.2012 • Výbušná zábava v plechovce: Semtex COOL
03.04.2012 • Príspevky RTVS nominované na Novinársku cenu 2011
31.03.2012 • Tento rok bude Magio pláž olympijská
28.03.2012 • Výročné ceny za audiovizuálnu tvorbu 2011 IGRIC
25.03.2012 • Na půdě České televize proběhne setkání k projektu EUscreen
20.03.2012 • Reakce České televize na vyjádření Jiřího Svobody

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  přestup 

24.04.2012 17:28 • ® Martin Van Persie Směták
chtěl bych se zeptat jestli tam dojedu se svým týmem a prohrajeme např. se spartou mohl bych přestoupit do týmu který by mě chtěl :what:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist