Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 02:19:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Týden seriálů na Voyo.cz od 21. června do 28. června

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 21.06.2012


Internetový videoportál Voyo.cz si pro vás přichystal další tematický týden - Týden seriálů od 21. června do 28. června:


Spartakus: Krev a písek

Výpravný seriál s drsnými bojovými scénami nabízí jedinečné spojení hrané akce a vizuálních efektů. Jako první v ČR nabízí Voyo.cz tento seriál v HD kvalitě!

Zajímavosti: Představiteli hlavní role Andy Whitfieldovi byl diagnostikován non-Hodgkinův lymfom, v důsledku čehož bylo natáčení druhé sezony odloženo. Dne 11. září 2011 pak herec rakovině podlehl, a proto ho v jeho roli nahradil Liam McIntyre, kterého vybral sám Whitfield.


Okresní přebor

Áda, Jiřina, předseda Orel nebo Jarda Kužel. Kdo by si nepamatoval hrdiny z malé vesničky Houslice. Fotbalový tým Slavoj se snaží prokousat skrz okresní třídu do krajského přeboru. Sezona je ale dlouhá a během ní se může stát strašně moc věcí. Od nového manažera, trenéra až například po svatbu. Zmapujte s námi v průběhu jedné sezóny životy hlavních představitelů venkovského Slavoje Houslice.

Zajímavosti: Exteriéry i interiéry (hřiště, hospoda, dům hlavního představitele atd.) se točily v Lochovicích, vesnici vzdálené cca 40 km od Prahy, a v sousedním Komárově, kde mají postarší sokolovnu. David Novotný se po skončení natáčení na popud Jana Prušinovského po více než třech letech vrátil k aktivní kopané a začal nastupovat za bývalý režisérův oddíl Zadní Třebaň ve třetí třídě.


Na pár otázek k natáčení seriálu nám odpovídal Leoš Noha, pjedstavitel vetejináje Ády Větvičky:

Jak jste se vyrovnal s tím, že vaše postava v seriálu šišlá?

"Nu celkem jednoduše, začal jsem šišlat. S tím jak šišlat jsem se musel poprat sám, žádného „poradce na šišlání“ jsem neměl, takže jde o mé originální šišlání."


Napadlo vás při prvním kontaktu se seriálem, že to bude tak úspěšný seriál a že poté vznikne stejně úspěšný film?

"No byl bych asi velký vizionář, kdyby mě to u toho napadlo, ale vzhledem k tomu, že jsme se u natáčení všichni velmi dobře bavili, tak jsme předpokládali, že by se mohli bavit i lidi u televizních obrazovek. Legrace to byla veliká."


Nové tituly na Voyo.cz

Spartakus: Bohové arény

Prequel k původní sérii Krev a písek líčí osudy ostatních postav, především Gannica, jednoho z prvních šampiónů Batiatusovy gladiátorské školy, z kruté doby před příchodem Spartaka, kdy pro čestnost nebylo v aréně místo. Stejně jako první sérii nabídne Voyo v HD rozlišení i sérii druhou.

Zajímavosti: Série vznikla během pozastavení natáčení původního seriálu Spartakus: Krev a písek. Pauza vznikla v době, kdy se představitel hlavní role Andy Whitfield léčil z těžké nemoci.


Jamie Oliver: Roztančená kuchyně

Jamie Oliver dělá to, co má nejraději - vaří pro své kamarády. V pořadu Oliver´s Twist potkává Jamie lidi nejrůznějšího ražení a všechny je zve k sobě domů, kde pro ně vaří ty nejúžasnější recepty, které si dokážete představit. Doprovázíme ho po jeho oblíbených obchodech a trzích, nakupujeme s ním vybrané pochoutky a nezbytné ingredience a necháváme se přitom poučit, na co si dát pozor, když nakupujeme svá oblíbená jídla.

Zajímavosti: Jamie Oliver je jeden z nejznámějších světových kuchařů, který se v Británii postaral o reformu školství ve stravování.


Mr. Bean

Mr. Bean nás provede jeho "nudným" životem, kdy se s obyčejnými věcmi vypořádává nejen originálně, ale hlavně vtipně. Kdo by ho nemiloval?

Zajímavosti: Mr. Bean se mohl jmenovat například Mr. White, producenti si zaregistrovali také jméno Mr. Cauliflower (pan Květák), nakonec však zvítězila luštěnina. Mr. Bean vznikl na základě postavy, kterou vymysleli Richard Curtis a Rowan Atkinson a objížděli s ní divadla jako One man show. Latinský text, který se objevuje na začátku epizody, znějící "Ecce homo qui est faba", znamená "Hle, člověk, který je fazolí". Text "Vale homo qui est faba", který se objevuje v závěru epizod, znamená v překladu "Sbohem, člověče, jež jsi fazolí".


Voyo Cinema

Filmové premiéry v průběhu týdne

Špatnej polda - http://voyo.nova.cz/product/filmy/29277-spatnej-polda
Mechanik zabiják - http://voyo.nova.cz/product/filmy/29276-mechanik-zabijak
Bílý elephant - http://voyo.nova.cz/product/filmy/28800-bily-elephant
Říkejte mi Kubrick - http://voyo.nova.cz/product/filmy/468-rikejte-mi-kubrick
Saw 3 - http://voyo.nova.cz/product/filmy/468-rikejte-mi-kubrick


Martina Vrňáková, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.06.2012 • Topfun spustil spolupráci s novými strategickými partnery a bude dostupný od 1.7.2012 přes vlastní aplikaci v chytrých TV několika dalších výrobců
13.06.2012 • RRTV: Spuštění webu Děti a média
12.06.2012 • Týden sportu na Voyo.cz od 14. června do 21. června
04.06.2012 • Videoportál Voyo.cz spustil nový internetový filmový kanál Voyo Cinema
04.06.2012 • Rádio_FM má aplikácie pre smartfóny
04.06.2012 • Prima rozšiřuje svůj e-shop!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist