Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 16:16:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Slovak Sport součástí nabídky Topfun.tv, do 23.7.2012 zcela zdarma

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 16.07.2012


Společnost Topfun Media, a.s. a Slovak Sport s.r.o. zpřístupňují od 16.7.2012 na službě Topfun TV kanál Slovak Sport. TV kanál bude do 23.7. zpřístupněn na celé platformě Topfun zcela zdarma. 24.7.2012 přejde do nabídky placených služeb. Zároveň tento den bude vysílán hokejový přenos z přípravy na KHL Slovan Bratislava vs SKA Petrohrad, stejně tak i dne 3.8.2012 bude vysílán hokejový přenos Slovan Bratislava vs Spartak Moskva.


Cena placeného kanálu bude 2EUR, tedy 50,-Kč. Diváci se mohou těšit, že součástí této služby bude v ceně zpřístupněn archiv většiny sportovních přenosů této stanice.

Slovak Sport bude dostupný ve všech platformách Topfun. Tedy na webu www.topfun.tv, na aplikacích pro OS Android, iOS, Windows Phone, Na službě Samsung Smart TV a v průběhu července a srpna také na dalších značkách tzv. chytrých TV, kde Topfun nyní nasazuje své aplikace.


O společnosti Slovak Sport

SLOVAK SPORT.TV je televize, která oslovuje fanoušky slovenského sportu. Vyplňuje vakuum na trhu domácích sportovních přenosů po ukončení vysílání sportovního kanálu Slovenské televize Trojka. Nově vzniklá soukromá televize má za cíl konkurovat zahraničním sportovním televizím kvalitou a nabídkou atraktivního programu pro domácího diváka.Zaměřuje se na exkluzivní přímé přenosy a záznamy z domácí sportů jako je basketbal, volejbal a házená. Dále fotbalové zápasy a hokejové ligy, florbalu. Významnou pozornost věnuje také automobilovému sportu, boxu, golfu a mnohým dalším.

Slovak Sport TV vysílá 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu. Kromě sportovních zápasů přináší diskusní relace, portréty sportovců, profily sportovišť a další zajímavosti a novinky ze světa sportu. Jako jediná televize na Slovensku vlastní přenosové vozy s nejmodernější výbavou pro přímé přenosy s využitím vlastního satelitního systému. Tento umožňuje sledovat sportovní programy v HD kvalitě, která divákům přináší plnohodnotný zážitek ze sportovních utkání.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros, 20th Century Fox a Sony Entertainment. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí, na službě Smart TV společnosti Samsung, od prázdnin v TV značek Philips, LG, Sharp, Panasonic, GoGEN, Hyundai. Již několik měsíců také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další. http://www.youtube.com/watch?v=f1EFruvNs_k


Za společnost Topfun Media a.s., Radek Přikryl, Sales Director/Member of the Board


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.07.2012 • Odpojení programů NOVA Sport HD a Eurosport HD na kartách Skylink CryptoWorks
20.06.2012 • Upgrade systému podmíněného přístupu Irdeto u Skylink a CS Link [ 2 ]
20.06.2012 • Televizní program TIVIKO – 600.000 stažení aplikace, z toho 500.000 na Google Play
11.06.2012 • Omezení placené nabídky Skylink na kartách CryptoWorks
11.06.2012 • Program regionalnitelevize.cz bude vysílat i na YouTube
30.05.2012 • Doplňující otázky k úhradě Servisního poplatku za přístupové karty CS Link a Skylink [ 9 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist