Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 20:42:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Topfun zpřístupnil svou aplikaci na LG televizorech

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 01.09.2012


Topfun Media ve spolupráci s dalším výrobcem televizorů společností LG Electronics nasadili na závěr letních prázdnin první verzi aplikace online videopůjčovny Topfun. Po úspěšném vývoji bylo 30.8.2012 díky spolupráci, kterou tyto společnosti uzavřely zpřístupněno všem zákazníkům, jež si zakoupí LG Smart TV model roku 2012 aplikace videopůjčovny Topfun.


Aplikace zpřístupňuje všechny funkce Topfun tedy možnost z výběru více jak tisíce titulů v režimu TVOD, tedy jako jednorázové nákupy především prémiových filmů. Zároveň je možné zde využívat služeb Topfun Start a Topfun Nonstop, které na bázi předplatného nabízejí neomezené sledování velkých balíků filmů. V aplikaci je také zpřístupněna služba PAYTV, kdy již nyní může zákazník sledovat 13 TV kanálů všech žánrových kategorií. Vývojáři Topfun již nyní připravují aktualizaci této aplikace, kde bude mimo jiné zpřístupněné vyhledávání filmů, ale také nový způsob přepínání TV kanálů.

Od této chvíle budou mít desítky tisíc zákazníků po celé České republice a Slovensku přístup k nejnovějším filmovým hitům přímo na jedno stisknutí dálkového ovladače. Minimální vhodnou internetovou rychlostí jsou již 3Mbps.

V současné době již také probíhá legalizace aplikací pro TV Philips, Sharp, Panasonic a několika dalších TV značek


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun více jak 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros, 20th Century Fox a Sony Entertainment. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí, na službě Smart TV společnosti Samsung, LG. Již několik měsíců také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


O LG Electronics CZ

Firma LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie. Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě. Zaměstnává více než 120 zaměstnanců, přičemž roční obrat se pohybuje v řádu miliard korun. Ve skupině LG pracuje více než 84 tisíc lidí, ve 112 provozech, v 81 dceřiných společnostech na celém světě. Produkty společnosti LG zaručují vysokou kvalitu, inovativnost a osobitost. V roce 2011 získala společnost LG ocenění asociace EISA za „Nejlepší řešení 3D domácího kina“ a „Nejlepší přehrávač kombinovaný se systémem prostorového zvuku“. LG se pravidelně účastní soutěží Red Dot Design Award, iF Design Award a Industrial Design Excellence Award (IDEA). V letošním roce se společnost LG Electronics CZ stala v České republice generálním partnerem Digital 3D filmu Avengers.


Radek Přikryl, Topfun Media a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.08.2012 • Topfun se stává finalistou v soutěži ConnectedWorld.Tv Awards 2012
09.08.2012 • Freestyle motokrosový jezdec Libor Podmol, Sherlock Holmes a další hrdinové na Topfun.tv
25.07.2012 • Londýnské tažení na VOYO od 26. července do 1. srpna
17.07.2012 • Gurmánský týden na VOYO od 19. července do 26. července 2012
16.07.2012 • Prima COOL boduje na Facebooku!
16.07.2012 • Vysoká návštěvnost portálu FANDA.tv

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist