Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 07:19:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Belgická první satelitní platforma TV Vlaanderen zahájí vysílání z družice ASTRA

  Autor: PR Press SES ASTRA , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 19.12.2005



SES ASTRA, společnost SES GLOBAL uzavřela smlouvu s TV Vlaanderen na zahájení vysílání první belgické satelitní platformy v lednu 2006. TV Vlaanderen nabízí vlámské a „mezinárodní“ programy, které bude vysílat satelitním systémem ASTRA na orbitální pozici 19.2° východně.


Ferdinand Kayser, president a výkonný ředitel SES ASTRA, řekl: „Jsme velmi potěšeni tím, že si TV Vlaanderen vybrala společnost SES ASTRA jako svého partnera pro zahájení vysílání první satelitní televizní platformy v Belgii. Naše zkušenosti všude v Evropě dokazují silnou stránku satelitní televize DTH v prostředí trhu se silnou konkurencí. Jsme přesvědčeni o tom, že rovněž diváci vlámské televize poznají ohromné výhody digitální satelitní televize."

Kurt Pauwels, vrchní ředitel TV Vlaanderen, to objasnil: „Vlámsko bylo až dosud jedním z několika málo regionů v Evropě bez vyhrazené satelitní televizní nabídky. Vzhledem k narůstajícímu zájmu o digitální televizi, je tedy správná doba pro to, aby vlámským divákům byl zabezpečen jejich vlastní satelitní televizní paket z družice ASTRA. Pro zahájení vysílání TV Vlaanderen, jsme považovali společnost SES ASTRA jako našeho přirozeného partnera, nejen díky jeho výborné kvalitě služeb, ale také kvůli jeho atraktivním programovým ,sousedům’. Tato spolupráce se společností SES ASTRA nám umožní poskytnout vlámským televizním divákům širokou a atraktivní sestavu programů s výbornou obrazovou kvalitou."


Markus Payer (SES ASTRA), Kurt Pauwels (TV Vlaanderen)


O SES ASTRA

Satelitní systém ASTRA je nejvýznamnějším satelitním systémem DTH v Evropě, poskytující služby pro asi 103 miliónů domácností s přímý příjmem ze satelitu DTH a domácností s kabelovou přípojkou. Flotila satelitů ASTRA nyní zahrnuje 13 satelitů, vysílající více než 1400 analogových i digitálních, televizních a rozhlasových programů, a rovněž multimediálních a internetových služeb. Dvě hlavní orbitální pozice ASTRA pro služby DTH jsou 19,2° východně a 28,2° východně. Profesionální služby jako přímý kabelový příjem DTC, satelitní newsgathering (SNG) a příležitostné využití jsou poskytovány z orbitální pozice 23,5° východně.

ASTRA je společností SES GLOBAL. SES GLOBAL zcela vlastní dva nejvýznamnější satelitní operátory na trhu, SES ASTRA v Evropě, a SES AMERICOM v USA. Společnost také vlastní strategické podíly ve firmách AsiaSat v Asii, Star One a Nahuelsat v Latinské Americe, a NSAB v Evropě. Další informace o SES GLOBAL jsou na internetu: www.ses-global.com a www.ses-astra.com.


O TV VLAANDEREN

TV-VLAANDEREN je nová digitální televizní platforma výhradně určena pro „holandsky mluvící region“ Vlámska v severní Belgii. Zprovoznění zkušebního vysílání se připravuje na leden 2006, zahájení komerčního vysílání je plánováno do konce prvního čtvrtletí roku 2006. TV-VLAANDEREN nabídne kombinaci vlámských a mezinárodních programů. Divák tyto programy bude moci přijímat v nejvyšší digitální kvalitě, po celém regionu a se snadno instalovatelným satelitním kompletem. Rozsáhlá obchodní síť (dealerů) bude distribuovat potřebné vybavení. Další podrobnosti ohledně nabídky a ceny budou brzy oznámeny.

TV-VLAANDEREN je přidružena ke CANALDIGITAAL, DTH platformě Astra pro Nizozemsko, jenž poskytuje již více než 600 tisícům domácností s televizním přijímačem nabídku holandských a mezinárodních programů. Internet: www.tv-vlaanderen.be.


PRESS RELEASE, SES ASTRA Press, 15.12.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.12.2005 • Digitální vysílání ČT v Brně a okolí [ 7 ]
21.12.2005 • Nalaďte si: MTV Pulse a MTV Idol - aktualizováno [ 2 ]
20.12.2005 • Zmluva medzi UPC a Galaxie Sport koncom roka uplynie [ 27 ]
15.12.2005 • Otázky Celoevropského televizního průzkumu UPC 2005
15.12.2005 • Celoevropský televizní průzkum UPC 2005
15.12.2005 • Rodinná stanice „BW Family“ zahajuje vysílání dne 15. 2. 2006 ze satelitu Astra

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist