Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 16:59:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Topfun spustil svou aplikaci v televizorech Panasonic

  Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 22.11.2012



Společnost Topfun Media a.s. a Panasonic představují svým zákazníkům aplikaci pro chytré televizory značky Panasonic. Aplikace je dostupná v televizorech Panasonic modelové řady 2012. V rozhraní Viera Conect se nachází ikona Topfun.


Aplikace Topfun obsahuje všechny hlavní služby Topfun. Tedy TVOD, kde jsou nabízeny zejména novinky majors studií, SVOD služby Topfun Start a Topfun Nonstop přinášejí za měsíční poplatek 49Kč nebo 189Kč balíček filmů s možností neomezeného sledování.

Topfun Televize je služba, kdy je možné prostřednictvím této aplikace sledovat on-line lineární vysílání 15 TV kanálů všech žánrů. Mimo jiné nově například Sport 5 a TV5.

Panasonic je další z řady TV značek, která aplikaci Topfun nabízí. Již druhým rokem běží aplikace Topfun v TV značky Samsung, od letošního podzimu v televizorech LG a Philips.


O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým leaderem ve vývoji a výrobě elektronických produktů. Činnost společnosti se dělí na tři hlavní obory: spotřební elektroniku, komponenty a zařízení a uživatelská řešení. Společnost sídlící v japonské Ósace vykázala za finanční rok končící 31. březnem 2012 čisté konsolidované tržby ve výši 7,85 miliard japonských jenů (zhruba 71 miliard euro). Akcie společnosti jsou obchodovány na burzách v Tokiu, Ósace, Nagoji a New Yorku (NYSE: PC). V roce 2018 společnost oslaví 100. výročí založení a při té příležitosti se chce stát světovou jedničkou v oblasti ekologických inovací v elektronickém průmyslu. Více informací o společnosti a značce Panasonic najdete na internetových stránkách http://panasonic.net.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros a Sony Entertainment. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips a Panasonic. Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl – člen představenstva Topfun Media a.s., 22. 11. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.11.2012 • SES vypustil aplikaci pro iPad
07.11.2012 • Odpojení placených programů Skylink od systému CryptoWorks - poslední posun termínu
01.11.2012 • Odpojení placených programů Skylink od systému CryptoWorks
31.10.2012 • Předvánoční novinky Skylinku [ 4 ]
29.10.2012 • Jaký je osud 1 300 000 karet, na které se vztahoval Servisní poplatek? Odpojování karet a přechod z CS Linku na Skylink [ 7 ]
28.10.2012 • Listopadové novinky v nabídce Skylinku [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist