Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 06:19:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Technika | Články
 

Panasonic představí na veletrhu ISE 2013 atraktivní inovace

  Autor: PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 08.01.2013


Koncem tohoto měsíce představí společnost Panasonic na veletrhu Integrated Systems Europe řadu nových displejů a projektorů. Účastníci veletrhu i návštěvníci z celého světa budou mít možnost seznámit se s širokou paletou produktů a řešení Panasonic Visual System Solutions. Na místě budou i techničtí experti společnosti Panasonic, kteří budou předvádět aplikace, diskutovat o řešeních a zodpovídat dotazy.


Na veletrhu ISE bude představena nová videostěna Panasonic TH-55LFV50. LCD displej s LED podsvícením je ideálním řešením digitálního zobrazovacího zařízení pro pronajímatele techniky a pořadatele veřejných akcí. Tato energeticky vysoce úsporná videostěna má robustní konstrukci, která minimalizuje fyzické poškození, a nejtenčí rám ve svém oboru – pouhých 5,3 mm.

Na veletrhu ISE budou představena řešení displejů ideální pro haly, letiště, předváděcí místnosti a obchody. Společnost Panasonic představí nové velké LCD displeje – 70" TH-70LF50 a 80" TH 80LF50 a také LCD displeje pro digitální signage – 42" TH-42LF5 a 47" TH-47LF5. Tyto nové displeje se pyšní maximální pozorností věnovanou detailnímu designu, jsou vybaveny úzkými rámy a podporují rozlišení Full HD. Zcela nový robustní 47" displej TH-47LFX6 pro exteriérové aplikace přináší skvělou viditelnost i na přímém slunečním světle.

Bude také představena nová řada interaktivních displejů Panasonic zahrnující modely TH-103PB1 (103"), TH-85PB1 (85") a nejnovější modely TH-65PB2 (65") a TH-50PB2 (50"). Interaktivní displeje jsou ideální pro podnikové prostředí a elitní vzdělávací instituce. Všechny interaktivní displeje jsou vybaveny rozsáhlými možnostmi konektivity a řešení dotykových displejů TH-65PB2 (65") a TH-50PB2 také nabízejí integrovanou funkci tabule bez nutnosti počítače.

Řada PT-DZ13K také představuje nové přírůstky v rodině projektorů Panasonic s vysokým jasem určených pro pronajímatele techniky a pořadatele veřejných akcí. Tato nová řada DLP projektorů se 3 čipy podporuje více rozlišení, jas až 12 000 lumenů a je vybavena doplňky, které zajišťují tradiční spolehlivost značky Panasonic. Řada DZ13K doplní již světově slavnou řadu projektorů PT-DZ21K s jasem 20 000 lumenů, která hrála klíčovou roli při londýnských olympijských hrách v roce 2012.

Profesionálové hledající bezlampové projektory, které nabízejí flexibilní možnosti instalace, bezúdržbový provoz a vynikající návratnost investice, by se měli seznámit se řadou PT-RZ470/RZ370. DLP projektory s 1 čipem kombinující laser a LED se pyšní 20 000 hodinami životnosti a nabízejí připojení Digital Link založené na technologii HDBaseT™. Uvedení řady DZ870 znamená vstup DLP projektorů Panasonic s 1 čipem do oblasti zařízení s jasem 10 000 lumenů. Díky nedostižné kvalitě obrazu a připojení Digital Link je tato řada ideální pro aplikace v zábavním průmyslu, například pro muzea, a pro digitální signage a vzdělávání.

Speciálně pro vzdělávací instituce představí společnost Panasonic také novou řadu Ultra Short Throw projektorů PT-CW330. Díky působivému poměru projekční vzdálenosti k velikosti obrazu 0,35 : 1 (WXGA) a 0,44 : 1 (XGA) dokážou tyto projektory promítat velký obraz na krátkou vzdálenost a jsou tedy ideální pro použití s tabulemi, kde je důležité neoslnit přednášejícího a nevrhat stín na plátno. Kromě toho je řada PT-CW331R vybavena vestavěnou funkcí interaktivity, která eliminuje náklady na instalaci interaktivních tabulí do učeben.

Petr Likeš, Country Manager Czech and Slovakia Panasonic System Communication Company Europe (PSCEU), vysvětluje, co vše přinese společnost Panasonic na veletrh ISE 2013: „Na veletrhu ISE 2013 představíme řešení displejů, která vycházejí z nejnovějších výdobytků technologického rozvoje a jsou dokladem našeho zaměření na plnění potřeb specifických koncových uživatelů a specializovaných trhů.“

Společnost Panasonic na veletrhu také představí odolná řešení mobilních počítačů Toughbook a nejnovější verzi své technologie HDVC pro vizuální komunikace a videokonference ve vysokém rozlišení. Zákazníci, kteří chtějí objevit nové vizuální inovace a pohovořit o řešeních se členy týmu Panasonic, jsou srdečně zváni na stánek společnosti Panasonic na veletrhu ISE, který naleznete v 1 H56 a 1-H74 v době o 29. do 31. ledna 2013.


O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. PSCEU si klade za cíl zlepšovat pracovní prostředí firemních profesionálů a zvyšovat efektivitu a výkonnost jejich organizací. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Sídlo společnosti je v japonské Ósace a v loňském fiskálním roce končícím 31. března 2012 vykázala společnost příjmy přes 71,4 miliard euro. Akcie společnosti Panasonic jsou kótovány na burzách v Tokiu, Ósace, Nagoi a New Yorku (NYSE: PC). Pro více informací navštivte internetové stránky na adrese www.panasonic.cz.


Stanislav Přibyl, PRAM, 8. 1. 2013, foto: nová videostěna Panasonic TH-55LFV50


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.10.2012 • Specifikace přijímačů Skylink READY a možné problémy nelicencovaných přijímačů [ 4 ]
07.09.2012 • SES a Sony připravují vysílání 4K UHDTV z družice Astra 3B
09.08.2012 • Nový hmotnostní rekord nosné rakety Ariane 5
23.04.2012 • Ukončení analogového vysílání na Astře [ 1 ]
09.11.2011 • EVOLVE Infinity - 3D multimediální FullHD přehrávač s přístupem na Internet!
28.09.2011 • "Fakt dost dobrá parabola" [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist