Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 20:57:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prima ZOOM drží vysokou laťku: Sedm tipů 9. programového týdne

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.02.2013


Kvalitní a unikátní dokumenty Prima ZOOM přitahují stále větší množství diváků. Průměrný celodenní share za uplynulý týden dosahuje v cílové skupině D15+ 3,22 %. Mezi TOP 3 nejsledovanější pořady v CS D15+ patří na děleném prvním a druhém místě sobotní dokumenty „Nejjedovatější zvířata světa“ a „Boj o přežití“ se 168 tisíci diváky. Třetím nejsledovanějším dokumentem se stali „Delfíní záchranáři“ se 154 tisíci diváky.


Tematické premiérové bloky pondělí až neděle od 20.00 do 23.00: Největší katastrofy; Po stopách historie; Fascinující příroda; Zaostřeno na války; Úžasné oceány; Zázraky říše zvířat; Tajemství Země a vesmíru (+ Dinosauři).


Tipy na vysílání 9. programového týdne:

25. 2. 21.00 – Hurikán Katrina

Barvitá rekonstrukce přírodní katastrofy, která před pěti lety zničila New Orleans, je poskládaná výhradně ze záběrů natočených v době tragédie. Většina z nich se ještě nikdy neobjevila na televizní obrazovce. Ve dvoudílném dokumentu Hurikán Katrina popisujícím ničivou bouři a nebezpečnou povodeň, se objevují ti, kteří to přežili. Jejich vzpomínky jsou uhrančivým svědectvím o tom, jak jednotlivé události postupně vedly k zdrcujícímu konci.


26. 2. 20.00 – Starověké říše

Zrození říší a národů, nástup náboženství, uplatňování dědičného práva, první užití i zneužití moci a nekonečně tenká hranice mezi vládnutím a svobodou společností. Tím vším se zabývá historický dokument Starověké říše. Pohled do starověkého Egypta, na Střední východ, ruský Kavkaz nebo do Středomoří provází rozhovory s předními historiky, archeology i místními odborníky. Sledujte, jak vzestup a pád starověkých říší utvářel svět, který jsme zdědili.


27. 2. 20.00 – Divoký Karibik – Skrytá zákoutí

Karibik, jak jste ho ještě nikdy neviděli, v celé své kráse, barevnosti a neuvěřitelné rozmanitosti. Poznejte místní korálové útesy a husté pralesy plné života, ale i sopky a rozbouřená moře. Fantastické záběry.


28. 2. 20.00 – Hitlerovi válečníci – Stratég Manstein

Hitler vždy fascinoval a ti, kteří ho obklopovali, jakbysmet. Rommel, Keitel, Paulus, Udet, Canaris, Manstein – to je šestice Hitlerových generálů, na něž se zaměřuje oceňovaný dokument z dílny Guida Knoppa, proslulého experta na problematiku Třetí říše. Každý z Hitlerových válečníků představoval odlišný typ osobnosti, každý se se zločinným režimem zapletl jinak.


1. 3. 20.00 – Lachtaní supermáma

Život matky není jednoduchý. Zvlášť když jde o lachtaní matku, která se o potomky stará na útesu v bouřlivých vodách u pobřeží jižní Austrálie, kde se střetávají hned tři oceánské proudy. Poutavý dokument odhaluje obdivuhodnou oddanost hlavní hrdinky bezbranným mláďatům. Lachtaní supermáma je pevně odhodlaná zachovat rodovou linii navzdory odvěkým nepřátelům, změnám životního prostředí i tomu, že její druh patří k nejohroženějším na světě.


2. 3. 20.00 – Zvířecí zbraně – Neviditelné síly

Úžasně pestrý přírodní „arzenál“ vám přiblížíme prostřednictvím fantastických záběrů. Za miliony let evoluce a zuřivých bojů si zvířata po celém světě vypracovala sofistikované útočné i obranné mechanismy. Pomocí moderních technologií, včetně zpomalených záběrů, makrofotografií, infračervených kamer a detektorů pohybu, jsou dnes vědci schopni tento živý arzenál prozkoumat lépe než kdy dříve. Fascinující pohled do zákulisí boje o přežití vás dostane.


3. 3. 20.00 – Kriminálka Jurský park

Jak vypadali dinosauři ve skutečnosti? Dodnes jsme byli odkázáni většinou jen na svou fantazii. Novozélandský dokumentární seriál se noří do myšlenek, zalézá pod kůži a proniká do morku kostí největších a nejobávanějších tvorů, kteří kdy žili na naší planetě. Dino detektiv doktor Phil Manning si přitom nedělá žádné vrásky s dodržováním obvyklých, okoukaných postupů. Využívá nejmodernější kriminalistické postupy a počítačové modely, aby nám představil, jak vypadali, chodili a žili doopravdy. Právě díky exkluzivnímu přístupu k nejmodernějším technologiím – jako je přístroj na 3D mapování místa činu, Kriminálka Jurský park radikálně mění pohled, jakým jsme se dosud dívali na dinosaury.

www.prima-zoom.cz – unikátní on-line magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.02.2013 • Premiéra na Viasat Explorer: Temné operace (Black Ops)
18.02.2013 • Celé playoff KHL se Lvem a Slovanem živě na Sport1 a Sport2
18.02.2013 • Dnes ve 14:00 hod. odstartovala TELKA - Vaše hvězdy se vrací zpátky na obrazovky!
18.02.2013 • HC Slavia Praha vs. Rytíři Kladno na FANDOVI
18.02.2013 • Nalaďte si: Březnové premiérové seriály na AXN Sci-Fi, AXN Crime a Animaxu
15.02.2013 • Verejnoprávna televízia má na svojom konte ďalšie prvenstvo v HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist