Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 01:26:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Chello Central Europe sbírá ceny

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 10.06.2013


Cena určená pro tvůrce nejlepšího televizního přenosu byla společnosti Chello Central Europe udělena 22. května v Moskvě, v rámci slavnostního celoročního hodnocení Kontinentální hokejové ligy (KHL). Gala slavnostně uzavírající sezonu se v Moskvě pořádá už pátým rokem a pravidelně se při té příležitosti vyhlašuje Hráč roku, Trenér roku, Mužstvo roku, ale mimo to se dává cena i Nejlepší produkční společnost (Best Production Company).


Tuto cenu si letos vysloužila společnost Chello Central Europe, která odpovídá za vybrané přenosy KHL už druhým rokem a českým a slovenským divákům je přináší prostřednictvím svých televizí Sport1 a Sport2 HD.

Dalšího velkého úspěchu dosáhla přímo pražská kancelář Chello Central Europe. V prestižní oborové anketě Česká cena za Public Relations získala druhé místo za jarní kampaň televize Sport1 „Barca vs. Real – souboj fanoušků“ na podporu La Ligy.


O televizích Sport1 a Sport2 HD:

Sport1 a Sport2 HD jsou placené televizní programy určené všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přinášejí ty největší světové a domácí sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na Sport1 a Sport2 HD sledovat? Lev Praha a Slovan Bratislava v KHL, první španělskou fotbalovou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), německý pohár (DFB-Pokal), první španělskou ligu házené mužů, NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, tenisové turnaje ATP500, volejbal, házenou, poker. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9 s českým nebo slovenským komentářem.


O společnosti Chello Central Europe:

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living , JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


S využitím zdroje: Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe, 10. 6. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.06.2013 • Brazilská společnost Oi objasňuje svoji strategii DTH
03.06.2013 • Euronews už aj v maďarčine
01.06.2013 • freeSAT dnes oficiálně rozšířil svoji nabídku v České republice o Prima ZOOM
31.05.2013 • Česká televize představila odborné veřejnosti připravovaný dětský kanál ČT :D
30.05.2013 • Óčko Gold a Fajn Rock TV v nabídce UPC
30.05.2013 • Rudaw Media Network s řádným vysíláním z družice Hot Bird

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist