Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:18:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

MGM NETWORKS a CHELLOMEDIA LIBERTY GLOBAL zakládají podnik se společnou majetkovou účastí

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 06.04.2006


PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA 6. dubna 2006 – Celosvětový provozovatel filmového kanálu MGM Networks, divize společnosti Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., a chellomedia, divize společnosti Liberty Global, oznámili, že spojili své síly při spuštění kanálu MGM ve střední a východní Evropě. Podle dohodnutých podmínek vytvoří obě společnosti podnik se společnou majetkovou účastí v poměru 50:50. Tento podnik se bude zaměřovat na distribuci kanálu MGM v kabelových rozvodech a DTH systémech po celém regionu. Tuto zprávu dnes oznámil Bruce Tuchman, výkonný viceprezident MGM Networks, a Shane O'Neill, prezident společnosti chellomedia.

„Partnerství s chellomedia a Liberty Global nám dává jedinečnou a výhodnou pozici ve spojení s dosud největąím provozovatelem kabelových rozvodů a systémů DTH v tomto regionu,“ řekl B. Tuchman. „Pozice našich partnerů ve střední a východní Evropě je bezkonkurenční a předpokládám, že tam kanál MGM rychle zdomácní a bude se těšit širokému analogovému i digitálnímu pokrytí od samého spuštění.“

„Tento společný podnik představuje jedinečnou možnost posílit naše programové aktivity ve střední a východní Evropě,“ řekl Shane O'Neill, prezident společnosti chellomedia strategický ředitel Liberty Global. „Jméno MGM s sebou nese pověst prvotřídních filmů a jsme rádi, že s touto značkou můžeme být spojováni. Tímto projektem se rozšíří portfolio kanálů chellomedia založené na silných distribučních kanálech a také se prokáží naše možnosti, které v této části Evropy můžeme svým klientům nabídnout. Jsme si jisti, že tento kanál bude hodnotným přínosem k nabídce hlavních provozovatelů v celém regionu.“

V rámci svého společného projektu bude kanál MGM spuštěn v České republice, Maďarsku a na Slovensku, a to do čtvrtého čtvrtletí letošního roku. Navíc plánujeme nabídku této sluľby i v Rumunsku a Slovinsku do jara 2007. Kanál MGM bude vysílán v jazykových verzích daných zemí.

Příslušné jazykové verze kanálu MGM jsou nyní vysílány ve více než 110 zemích a teritoriích po celém světě.


Kdo je MGM Networks

Společnost MGM Networks spravuje podíly Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. v sítích se značkou MGM, kanály se společnou majetkovou účastí hollywoodských filmových studií a další programové služby zasahující přes celou Evropu, Severní a Jiľní Ameriku, Asii, Oceánii a Afriku. Metro-Goldwyn-Mayer Inc., mateřská společnost Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., vlastní největąí světovou filmotéku moderních filmů sestávající z přibližně 4 000 titulů a více než 10 400 televizních epizod. Filmy z této filmotéky obdržely 208 ocenění americké akademie, což je jedna z nejrozsáhlejších sbírek ocenění na světě, a nachází se zde i početné úspěšné filmové licence, jako je James Bond, Růžový Panter a Rocky. MGM je vlastněna konsorciem investorů včetně Sony Corporation of America, Providence Equity Partners, Texas Pacific Group, Comcast Corporation a DLJ Merchant Banking Partners. Více informací najdete na www.mgm.com .


Kdo je Metro-Goldwyn-Mayer Inc.

Metro-Goldwyn-Mayer Inc. je prostřednictvím svých provozních dceřiných společností aktivně účastna na celosvětové produkci a distribuci hraných filmů, televizních pořadů, domácího videa, interaktivních médií, hudby a licencovaného zboží. Společnost vlastní největší filmotéku moderních filmů na světě sestávající z přibližně 4 000 titulů. Provozní jednotky zahrnují Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc., United Artists Films Inc., MGM Television Entertainment Inc., MGM Networks Inc., MGM Distribution Co., MGM International Television Distribution Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Home Entertainment LLC, MGM ON STAGE, MGM Music, MGM Consumer Products a MGM Interactive. Navíc má, MGM vlastnický podíl v mezinárodních televizních kanálech distribuovaných v téměř 110 zemích. Pod vedením nového předsedy představenstva a generálního ředitele Harryho Sloana nyní MGM revitalizuje veškerou činnost společnosti. Výsledkem je firma, která je nyní v postavení nezávislé, vertikálně integrované multimediální společnosti. Vlastnická struktura MGM je v současnosti následující: Providence Equity Partners (29 %), Texas Pacific Group (21 %), Sony Corporation of America (20 %), Comcast (20 %), DLJ Merchant Banking Partners (7 %) a Quadrangle Group (3 %). Více informací najdete na www.mgm.com.


Kdo je chellomedia

chellomedia je divizí Liberty Global se sídlem v Evropě a je to hlavní mezinárodní distributor kanálů, obsahu i obrazových služeb. V současnosti vlastní a distribuuje 14 etablovaných televizních kanálů, služby On Demand a interaktivní služby v mezinárodním rozsahu a také portfolio společnosti Media Investments. Její provozní společnosti a obchodní jednotky zahrnují globální tématicky zaměřené kanály (Extreme Sports, programy Zone Vision Networks), regionálně zaměřené kanály (chellomedia Iberia (Multicanal), chellomedia Benelux a chellomedia Central Europe) a služby a investice (chellomedia on demand, chellomedia Interactive Services a chellomedia Investments). Hlavní provozní sídla chellomedia se nachází v Londýně, Amsterodamu a Madridu.


Kdo je Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK) je vedoucí mezinárodní poskytovatel kabelových služeb nabízející pokročilé televizní sluľby, hlasové služby a přístup k internetu. Spojuje 15 miliónů svých zákazníků se světem informací, komunikace a zábavy. Společnost provozuje nejmodernější širokopásmové komunikační sítě v 19 zemích především v Evropě a dále v Japonsku, Chile a Austrálii. Činnost Liberty Global také zahrnuje významné mediální a programové sluľby, například Jupiter TV v Japonsku a chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 6.4.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.04.2006 • UPC Slovensko zaradí filmový kanál MGM! [ 2 ]
07.04.2006 • DTM opět na obrazovkách Galaxie sport
06.04.2006 • MGM Channel - nový filmový kanál míří do střední Evropy
06.04.2006 • Tématické kanály ProSiebenSat.1 i ze satelitu Astra, 19,2° východně
05.04.2006 • Czechlink aktuálně [ 12 ]
02.04.2006 • Satelitní platforma na Hellas Satu - Apríl, ale... [ 9 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  český dabing 

14.10.2008 18:54 • neregistrovaný
Minulý týden jsem zhlédla na MGM americkou komedii Nebožtíci přejí lásce a byla jsem znechucena dabingem,zvukem,zkrátka se vším.Nepochopím proč se u filmu starších,jako je tento,ten dabing mění.Ten film v tu chvíli ztrací vše,navíc byl zvuk dabingu o kus pozadu.Ten film jsem si natočila,ale budu ho muset vymazat,protože jsem doufala že uslyším hlas pana Kopeckého,Hany Macuichové a dalších.Ano,Hana Macuichová a Vladimír Vrabec opět propůjčili svoje hlasy,ale poněkud ve starším vydání,divím,že na to přistoupili.Kdyby jste náhodou v trezoru našli originál byla bych ráda,ale nevěřím.Adie
 
 
  Velké UPC ať dodělá raději dab ... 

07.04.2006 19:51 • anonym
Velké UPC ať dodělá raději dabing na Cartoon Network, Boomerang, National Geographic atd, když už je majitel Zone Vision. Maďaři s tím problém nemají. Je to velká ostuda, pohádky pro děti v angličtině a ještě k tomu extra placené. Za ty ¨hříšné prachy od abonentů by se patřilo.
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist