Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 06:03:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES ASTRA zvyšuje podíl ve společnosti SATLYNX na 100%

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 12.04.2006


SES ASTRA, společnost SES GLOBAL, dne 11. 4. 2006 oznámila, že získala všechny menšinové akciové podíly ve firmě SATLYNX. Zvýšila svůj celkový podíl akcií z 77% (ohlášený v dubnu 2005) na 100%. Před čtyřmi roky byla vytvořena firma SATLYNX jako společný podnik s izraelskou satelitní společností Gilat a společností pro satelitní řešení a služby Alcatel Alenia Space. Po vzájemné dohodě je proto nyní spoluvlastnictví ukončeno.

„SATLYNX je favoritem na svém trhu a důležitým přínosem v naší strategii nabídky řešení a služeb na satelitní bázi i pro podnikání a společnost”, řekl Ferdinand Kayser, prezident a generální ředitel SES ASTRA. „I nadále důvěřujeme v budoucnost firmy SATLYNX a stále se na ni budeme spoléhat jako na klíčový prvek v kvalifikaci pro zvládnutí našich služeb.”

SATLYNX je čelním poskytovatelem obousměrných, satelitních, širokopásmových, komunikačních služeb po celé Evropě. SATLYNX poskytuje řešení na zakázku přímo pro velké firmy, instituce, práce s telekomunikačními operátory, systémovými integrátory a v největší evropské síti specializovaných partnerů.


Markus Payer, SES ASTRA
Andy Frost, SATLYNX



O SES ASTRA, www.ses-astra.com

Satelitní systém ASTRA je jedním z nejvýznamnějších satelitních systémů DTH v Evropě, poskytující služby pro asi 107 miliónů domácností s příjmem DTH a s kabelovou přípojkou. Flotila satelitů ASTRA nyní zahrnuje 13 satelitů, přenášejících více než 1600 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů i multimediálních a internetových služeb. Dvě hlavní orbitální pozice satelitů ASTRA pro služby DTH jsou 19.2° východně a 28.2° východně. Profesionální služby jako přímý kabelový příjem DTC, satelitní newsgathering SNG a příležitostné využití jsou poskytovány z orbitální pozice 23.5° východně.

SES ASTRA je společností SES GLOBAL. SES GLOBAL zcela vlastní tři nejvýznamnější satelitní operátory na světovém trhu, SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA a New Skies Satellites v dalších částech světa. Společnost je také držitelem strategickým podílů ve firmě AsiaSat v Asii, Star One v Latinské Americe, a SES SIRIUS v Evropě. Americom Government Services nabízí řešení sítí a širokopásmové služby pro americkou vládu a její smluvní partnery. SES GLOBAL poskytuje služby v oblasti satelitních komunikací z flotily 43 satelitů po celé zeměkouli. Další informace o SES GLOBAL jsou na internetových stránkách: www.ses-global.com.


O SATLYNX, www.satlynx.com

Satlynx, který je zcela vlastněn pobočkou SES Global Evropa a. s., je čelním poskytovatelem obousměrných, satelitních, širokopásmových, komunikačních služeb po celé Evropě. Pracovní řešení firmy Satlynx pro zákazníky dnes zahrnuje: mnohonárodnostní síť pro sdílení logistických informací, transakce s kreditními kartami a distribuce vysílání; širokopásmový internetový přístup ve vzdálených oblastech mimo dosah kabelové sítě nebo ADSL; řešení distribuce, záloh a obnovy po pohromách; zabezpečení a propojitelnost internetu pro soukromé subjekty „bod po bodu”, vytváření sítí, obrazové, hlasové a datové sítě.

SATLYNX poskytuje řešení na zakázku přímo pro velké firmy, instituce, práce s telekomunikačními operátory, systémovými integrátory a v největší evropské síti specializovaných partnerů. Satlynx má velký rozsah zkušeností a know-how v technologii a provozu velkých sítí VSAT a poskytování služeb na mnoha platformách a satelitech. Tato kombinace dává zákazníkům řadu možností, nesrovnatelné s jiným operátorem, které poskytují připojení pevné sítě prakticky kdekoliv.


PR Press SES ASTRA, 11.4.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.04.2006 • Dan Goldberg vstupuje do výkonného výboru SES GLOBAL
09.04.2006 • Akcionáři SES GLOBAL na výroční valné hromadě schválili zprávu za rok 2005 a zvýšili dividendu na 0,40 EUR za akcii
08.04.2006 • SES ASTRA podepsala novou smlouvu s francouzským CANAL+ na distribuci služeb HDTV
05.04.2006 • SES ASTRA poskytne vysokorychlostní internet pro polský Polkomtel
04.04.2006 • WOLFGANG KEUNTJE vstupuje do SES ASTRA
03.04.2006 • Společnost SES GLOBAL plně získala NEW SKIES SATELLITES

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist