Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 20:45:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Společnost SES Astra podepisuje pátý transponder se společností UPC Direct

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 12.04.2006



Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucemburku pod titulem SESG), dnes oznámila podpis další dohody o poskytování kapacit se společností UPC Direct, která je klíčovým provozovatelem DTH (Direct-to-Home) vysílání ve středoevropském a východoevropském regionu.


Dohoda poskytuje společnosti UPC Direct pátý digitální transpondér společnosti ASTRA na hlavní orbitální pozici 19,2° východní délky. Společnost UPC Direct využije tuto kapacitu k poskytování služeb domácnostem vybavených satelity ve střední a východní Evropě prostřednictvím svých programových nabídek a balíčků.

Společnost SES ASTRA v uplynulém roce významně navýšila svoje pokrytí domácností ve střední a východní Evropě pro příjem digitálního vysílání prostřednictvím satelitů.

Na konci roku 2005 společnost ASTRA dosáhla podílu 1,3 milionu domácností vybavených digitálními satelity v České republice, Chorvatsku, Maďarsku, Polsku, Slovinsku a Slovenské republice, což v porovnání s předchozím rokem znamenalo nárůst o 300 000 domácností. Díky tomuto nárůstu přijímá v současnosti sedm z deseti domácností vybavených digitálními satelity v regionu kanály společnosti ASTRA, přičemž u 41 % ze všech domácností vybavených satelitem ASTRA v regionu se jedná o digïtální vysílání, proti 31 % v loňském roce.

„Naše nová obchodní dohoda se společností UPC Direct nadále posiluje náš důležitý a dlouhodobý obchodní vztah ”, řekl Alexander Oudendijk, obchodní ředitel společnosti SES ASTRA. „Je také důkazem rostoucí přitažlivosti našich satelitů pro provozovatele programů a zákazníky ve střední a východní Evropě a jen podtrhuje dynamický růst, který ASTRA v tomto regionu zažívá.”

„Toto rozšíření umožňuje další rozvoj bohatého obsahu a řady našich kvalitních digitálních služeb v tomto regionu a tím zachová vedoucí postavení společnosti UPC Direct”, dodal Balazs Sranko, generální ředitel společnosti UPC Direct Central and Eastern Europe.


Markus Payer, SES ASTRA


O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 103 milionům domácnostem, které přijímají DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí více než 1600 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů a další multimediální a internetové služby.

Pro DTH služby má ASTRA dvě hlavní orbitální pozice – 19,2° a 28,2° východní délky. Z orbitální pozice 23,5° východní délky jsou poskytovány profesionální služby, jako jsou Direct-to-Cable (DTC), satelitní zpravodajství (SNG) a občasné použití (Occasional Use).

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách cenných papíru Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES GLOBAL je výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA a satelitů New Skies Satelites ve zbývajících částech světa. Společnost také vlastní strategické podíly ve společnosti AsiaSat v Asii, ve společnostech Star One v Latinské Americe a SES Sirius v Evropě. Společnost Americom Government Services poskytuje špičková řešení v oblasti satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 43 satelitů po celém světě. Další informace o společnosti SES GLOBAL naleznete na: www.ses-global.com.


PR Press SES Astra, 12.4.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.04.2006 • Prezentácia slovenskej ETV - medicus na webe v 7 jazykových mutáciach [ 2 ]
18.04.2006 • MTV startuje video on demand - MTV Overdrive [ 1 ]
13.04.2006 • Pátý transponder pro UPC Direct [ 15 ]
11.04.2006 • Aktualizovaný programový plán Galaxie-sport na rok 2006 [ 7 ]
07.04.2006 • UPC Slovensko zaradí filmový kanál MGM! [ 2 ]
07.04.2006 • DTM opět na obrazovkách Galaxie sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Novy transponder 

12.04.2006 17:52 • Hannibal
Alebo sa uz nebude musiet tlacit 14 kanalov na jednom transponderi ako doteraz ? Pri takom (sucasnom) pocte sa o kvalite obrazu neda ani uvazovat ... Myslim, ze takych 8 - 10 by stacilo :-)
 
 
  Jde o úplně nový transponder,n ... 

12.04.2006 15:40 • pav.
Jde o úplně nový transponder,nebo o ten,na kterém už vysílá ČT24 a maďarské programy?Dočkáme se konečně kanálů FILMBOX, CINEMAX2, STV1,2 ,TA3 a možná dalších?
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist