Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 05:55:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Stovky osvědčených receptů TV Paprika nyní zdarma v mobilu

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 30.09.2013


Nápady z kulinární televize TV Paprika nyní můžou mít milovníci vaření a dobrého jídla neustále u sebe. Nová interaktivní aplikace pro chytré telefony iPhone a tablety iPad zahrnuje přes 500 skutečně vytvořených a vyzkoušených receptů v češtině od šéfkuchařů z pořadů vlastní produkce TV Paprika. Aplikace pod názvem „TV Paprika“ je již nyní ke stažení na AppStore zcela zdarma. Placenou stanici TV Paprika provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Více než pěti sty srozumitelnými recepty na přípravu různých pokrmů se nyní mohou inspirovat vlastníci mobilní aplikace od TV Paprika. Široká nabídka vychází vstříc začínajícím i pokročilým kuchařům, kteří chtějí potěšit rodinu či přátele. Pestrá paleta přehledných návodů na lokální i zahraniční kuchyni zahrnuje polévky, předkrmy, hlavní chody a dezerty.

Každý recept mohou uživatelé ohodnotit, sdílet s přáteli prostřednictvím Facebooku, obohatit vlastní fotografií výsledného pokrmu či zařadit mezi oblíbené. Počet pokrmů v databázi se v dohledné době rozroste na dvojnásobek, tedy na zhruba jeden tisíc.

„Novou aplikací TV Paprika jistě uděláme radost všem milovníkům domácího vaření, kteří hledají inspiraci a rady nejen při sledování kulinárních televizních pořadů, ale také prostřednictvím iPhonů či iPadů,“ uvedl za provozovatele tematické stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Vysílatel TV Paprika myslí i na majitele zařízení s operačním systémem Android, příslušná verze aplikace bude k dispozici v nejbližších měsících.

Další informace najdou zájemci na webu www.tvPaprika.cz a dále na stránkách www.facebook.com/tvPaprikaCZSK.


Více o stanici TV Paprika

TV Paprika je placený tematický televizní kanál zaměřený na gastronomii. Umí inspirovat, dávat rady, ukazovat příklady, návody a postupy, což všechno může pozorný divák využít k vlastní tvorbě pokrmů, přípravě nápojů nebo úpravě stolu či prostředí. Na obrazovce dlouhodobě představuje mezinárodní (Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawsonová) i domácí hvězdy (Iveta Fabešová, Laci Hornáček). TV Paprika mohou sledovat zákazníci společností UPC Broadband, freeSAT, Skylink, O2TV a dalších.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe, 30. 9. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2013 • Filmový balíček za polovinu ceny [ 1 ]
02.09.2013 • Mixbox pro abonenty placené nabídky Skylink: Měsíc podívané zdarma
30.08.2013 • Skylink prodlužuje akční nabídku pro karty Skylink Výměna M7
23.08.2013 • Anglická fotbalová Premier League v aplikacích Topfun i v HD kvalitě, jako jediná v České republice
23.08.2013 • Plánovaná odstávka zákaznických systémů Skylink a CS Link
06.08.2013 • Plánovaná odstávka zákaznických systémů Skylink a CS Link

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist