Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 21:22:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

SATRO s.r.o. predstavuje vlastný SATRO TV archív na výstave High End 2013

  Autor: SATRO , e-mail: info@satro.sk Přidané: 17.10.2013


Spoločnosť SATRO s.r.o. sa snaží neustále prezentovať najaktuálnejšie technológie v oblasti digitálnej TV a vysokorýchlostného internetu. Spoločnosť sa preto pravidelne zúčastňuje na prestížnych výstavách, či konferenciách. Už tradične, v októbri tohto roku, sa v Bratislave bude konať najväčšia výstava špičkovej spotrebnej elektroniky a domácej zábavy pre náročných, HIGH END Slovakia 2013. Výstava bude ako vždy nabitá novinkami zo sveta hifi, stereo a home cinema.


Na tejto výstave spoločnosť SATRO s.r.o. po prvýkrát predstaví svoj vlastný televízny archív. SATRO TV archív umožňuje sledovanie všetkých relácií najobľúbenejších slovenských a českých staníc sedem dní dozadu. Odborníci spoločnosti intenzívne pracujú na rozširovaní počtu kanálov ako aj sprístupnení nových služieb na ďalších platformách (iOS, Android).

Všetky programy v SATRO TV archíve sú nahrávané s dostatočnou časovou rezervou na ich začiatku aj konci. Sledovanie archívu vyžaduje najnovší hybridný typ prijímača SATRObox HD HYBRID. Tento hybridný DVB-C/IP/OTT prijímač má aj ďalšie užitočné funkcie ako nahrávanie vysielania cez USB alebo prehrávanie multimédií z USB, z počítača cez DLNA či priamo z internetu. Má veľmi atraktívne, rýchle a intuitívne ovládacie rozhranie, vďaka ktorému si sledovanie relácií z archívu budú môcť bez čakania a pohodlne vychutnať používatelia každého veku.

Pri kúpe tohto prijímača zákazníci získavajú prístup k archívu do konca januára 2014 a zároveň balík HD kanálov až na 6 mesiacov zadarmo. Všetci zákazníci s už zakúpeným prijímačom tohto typu taktiež získajú archív v rovnakom období zadarmo, pričom ten sa im sprístupní po nasledujúcej automatickej aktualizácii prijímača už vo štvrtok 17.10.

Mesačný poplatok za službu SATRO TV archív bude po tomto termíne stanovený na 2,99€ za 20 staníc. TV archív bude možné objednať si už k najlacnejšej ponuke SATROdigital MINI/MINI HD. Návštevníci výstavy High End 2013 si túto zaujímavú novú službu budú môcť vyskúšať a oboznámiť sa s ňou už od soboty 19. októbra do nedele 20. októbra 2013, v bratislavskom hoteli Crowne Plaza, vo foyeri na -1. poschodí, kde bude mať spoločnosť SATRO s.r.o. stánok.

Spoločnosť SATRO s.r.o., operátor káblovej televízie a dátových služieb, vznikla v roku 1992. Spoločnosť existuje na trhu už 21 rokov. V súčasnosti je jednou z najinovatívnejších spoločností na Slovensku. Zameriava sa najmä na zabezpečovanie televízneho, rozhlasového signálu a vysokorýchlostného internetu pre domácnosti nielen na celom území západného Slovenska, ale už aj vo vybraných mestách stredného a východného Slovenska. Ako prvý operátor káblovej televízie SATRO s.r.o. začalo v roku 2004 vysielať televízne a rozhlasové programy v digitálnom prevedení. Okrem toho poločnosť ponúka a inovuje dátové služby na báze širokopásmového vysokorýchlostného internetu pod
názvom SATRO 12G „vzdušná optika“.


Marek Michalík, Marketingový manažér, 17. 10. 2013


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/j5LNvY Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.10.2013 • Internet pro živnostníky a podnikatele s rychlostí až 250 Mbit/s
03.10.2013 • Rekord na českém internetu: 77 milionů přehrání videí na iPrima.cz!
01.10.2013 • Rekord: Portály Prima online předběhly konkurenci, mají téměř tři miliony reálných uživatelů
27.09.2013 • Topfun se přidal na Facebook a Youtube
13.09.2013 • Topfun nasadil tematické filmové balíčky
06.09.2013 • Topfun umístil na svůj promo kanál začátky filmů zdarma

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist