Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 06:14:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Chyťte si ďalší športový kanál v Plustelke

  Autor: Towerhome , e-mail: info@towercom.sk Přidané: 21.02.2014


Mesiac február sa nesie v znamení najvýznamnejšej udalosti roka ZOH v Soči, tak aj Plustelka aj Voľná telka prinášajú februárovú športovú nádielku, samozrejme bez mesačných poplatkov. Prvý februárový bonus oceňujú nadšenci vysokokvalitného obrazu a zvuku, od začiatku Zimnej Olympiády Dvojka HD, ktorá dočasne nahradila Jednotku HD, prináša množstvo športových momentov vo vysokom rozlíšení HDTV a so skvelým redakčným tímom RTVS.


Februárová nádielka pokračuje rozšírením ponuky Plustelky o športový kanál Slovak Sport 1, ktorý prináša exkluzívne priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, hokejbalu. Významnú pozornosť venuje tiež automobilovým športom, boxu, golfu a mnohým ďalším. Slovak Sport 1 vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni a bude dostupný automaticky každému divákovi Plustelky od 26. februára 2014.

Ďalší športový kanál prinášajúci zápasy najprestížnejšej hokejovej ligy na svete NHL a jedinečné duely európskych futbalových líg Slovak Sport 3 rozšíril ponuku Voľnej telky na sklonku minulého roka v testovacom režime. Od tohto mesiaca prechádza Slovak Sport 3 do komerčnej prevádzky a s tým súvisí aj avizovaná zmena na kompresný štandard MPEG-4.

Skvelou správou pre divákov terestriálneho vysielania je fakt, že túto športovú nádielku je možné využiť bez mesačných poplatkov a prostredníctvom bežnej antény je k dispozícii viac ako 80% slovenských domácností. Pre využitie športovej nádielky je potrebný DVB-T prijímač alebo televízor s podporou MPEG-4 a pre maximálnu pohodu aj so Slovak Sportom 1 odporúčame koncové zariadenia Plustelky – prijímač Zircon T3000HD alebo bezkartové moduly Plustelka.

Nalaďte si Voľnú telku aj Plustelku a budete prekvapení ako vaša anténa ožila. Podrobné informácie aj kompletnú ponuku produktov a služieb či už Voľnej telky alebo Plustelky nájdu diváci na www.volnatelka.sk, www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej techniky.


O spoločnosti Towerhome

Towerhome, a,s, je dcérskou spoločnosťou Towercom a,s a poskytuje telekomunikačné produkty a služby koncovým zákazníkom. Spoločnosť je prevádzkovateľom televíznej terestriálnej platformy Plustelka, ktorú technologicky zabezpečuje Towercom. Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria najvýznamnejšie slovenské a české televízne a rozhlasové stanice, prevádzkovatelia GSM/UMTS sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií.


Michal Šuran, marketingový manažér, Towerhome, 21. 2. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/vJDZcd Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.01.2014 • Televize Nova bude i nadále vysílat v multiplexu Českých Radiokomunikací
17.12.2013 • Verejnoprávny multiplex bol počas uplynulého roka rozšírený o 22 nových vysielačov
14.12.2013 • Inverzní počasí může negativně ovlivnit kvalitu příjmu TV vysílání
29.11.2013 • Plustelka a TV LUX v promo vysielani
20.11.2013 • Vychází kniha Digitalizace televizního vysílání v ČR
11.11.2013 • SlovakSport 3 - nová športová TV stanica v DVB-T

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist