Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 03:32:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Prima love slaví narozeniny: Co diváci nejvíce sledují?

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.03.2014




Prima love oslaví 8. března na Mezinárodní den žen třetí rok své existence. Během těch let si vytvořila svoje stálé publikum. Kromě romantické klasiky však diváci Primy love oceňují překvapivě hlavně napětí!


I přes hity jako je Titanic, Notting Hill a Láska nebeská mají divačky a diváci Primy love nejvíce rádi dobrodružné thrillery, filmy protkané záhadami a rodinnými tajemstvími. Vůbec nejsledovanějším filmem se stal thriller Odsouzena za vraždu. V cílové skupině D15+ ho sledovalo 246 000 diváků. Na dalších místech se umístila romantická komedie v hlavní roli s Helen Hudson – Život s Helenou, drama Vražda v mém domě a thrillery Christiina pomsta a Utajený zločin.


České reality show vás baví! VyVolení a Hotel Paradise

Kromě seriálů a romanických trháků jste mohli vidět i nespočet úspěšných reality show. Jsme velice rádi, že mezi nejsledovanější pořady na Prima love patří právě ty z naší produkce. V minulém roce 2013 jste se mohli pravidelně dívat na Denní rekapitulaci a Vila Živě z domu VyVolených, kterou znovu vyhrál miláček publika Vlado. Stejně jako na internetu i na Prima love oslavili VyVolení úspěch. Denní rekapitulace Vila živě se stala s průměrnou sledovaností 160 000 diváků starších patnácti let nejúspěšnějším pořadem vlastní tvorby v celé tříleté historii Prima love.

V roce 2013 Prima love, věrná svým ženským divačkám, změnila svůj grafický kabátek a také se zařekla, že dále už muže vyčleňovat nebude. Mužům nabídla hlavně detektivní seriály, jako je americký Sherlock Holmes: Jak prosté. Stejně jako Sběratelé kostí ho pravidelně sledovalo přes 90 000 diváků starších patnácti let.


Ukázalo se, že rádi vaříte a pečete

Zatímco české osudy hvězd reality show vás zajímaly nejvíce, české geny v sobě zaručeně nezapřeme. Důkazem toho jsou samozřejmě reality show Báječné dorty nebo Úžasné dorty, kde cukráři a umělci v jednom vytvářejí ty nejbláznivější zakázky, které si umíte představit. Nejenže uvidíte, co dokážou takoví lidé vytvořit, ale pohlédnete i do zákulisí extrémně stresujícího prostředí v těch nejlepších cukrárnách světa. Tyto reality show můžete sledovat každé pondělí od 20.15!


Prima love pekla hlavně s Markétou

V prosinci roku 2012 jste viděli pilotní díl prvního samostatného pořadu Primy love Božské dorty od Markéty. Sympatická cukrářka Markéta Krajčovičová vás přes půl roku učila péct úžasné dorty doma. Nebyly to jen dorty, ale i různé sladké pochutiny, které můžete najít na našem webu, kde najdete epizody, recepty a fotky. Markétu jste si oblíbili, každý díl průměrně sledovalo přes 120 000 diváků z cílové skupiny D15+, ten nejsledovanější díl měl 157 000 diváků ve stejné cílové skupině.


Prima love vám servíruje každodenní kuchařské show

Kromě sladkostí však každé odpoledne můžete pravidelně sledovat kuchařské show světových kuchařů a dnes i celebrit! V našem programu se jich vystřídaly spousty. Dlouho vás provázel nejlepší kanadský šéfkuchař Ricardo v pořadu Ricardovy recepty. V poslední době se vezeme na anglické vlně skvělých a zábavných šéfkuchařů Jamieho Olivera a Gordona Ramsayho. Jamie je nejen kuchař, který vás pravidelně učí vařit Zdravé rychlovky, ale je i vizionář, jenž stejně jako Ricardo apeluje na používání lokálních potravin a rodinnou atmosféru během vaření. Vařte zdravě a rychle s Jamiem každý všední den od 17.30.

Chcete vědět, jaké filmy sledujete na Prima love nejraději? Jaké seriály jsou nejoblíbenější? Co pro vás chystáme? Čtěte náš web. Každý den vás budeme informovat! Novinky můžete sledovat i na našem Facebooku.

„Zdroj dat: ATO-Mediaresearch“


Anna Bezděkovská, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/DlyOId Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.03.2014 • Tisková zpráva z 5. zasedání, konaného ve dnech 4. 3. 2014 - 5. 3. 2014
27.02.2014 • Unikátní vysílání dlouhých vln z Topolné bude pokračovat
20.02.2014 • Tisková zpráva ze 4. zasedání RRTV, konaného dne 18. 2. 2014
18.02.2014 • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání obhájila pokuty před Městským soudem v Praze a Nejvyšším správním soudem
06.02.2014 • Tisková zpráva z 3. zasedání RRTV, konaného dne 4. 2. 2014
30.01.2014 • TV Nova oslaví 20 let od svého vzniku historicky největším Dnem otevřených dveří

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist