Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 00:52:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Otvorenie Magio pláže v Bratislave

  Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 05.06.2014


Obľúbená Magio pláž na Tyršovom nábreží v Bratislave začína svoju ôsmu sezónu vo štvrtok 5. júna. Organizátorom projektu, spoločnosti Slovak Telekom a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislavy, sa opäť podarilo vytvoriť priestor s letnou plážovou atmosférou priamo v centre mesta a priniesť už tradične aj niekoľko zaujímavých noviniek...


8. ročník Magio pláže sa ponesie v znamení technologických noviniek, inovácií a kreativity. Projekt realizovaný v rámci spolupráce spoločnosti Slovak Telekom a Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Letná nálada, plážová atmosféra a bohatý sprievodný program na návštevníkov čaká od 5. júna do 7. septembra 2014.

„Sme radi, že aj tento rok sa nám v spolupráci s partnermi podarilo pripraviť pre verejnosť projekt, ktorý sa za osem rokov stal neodmysliteľnou súčasťou leta v hlavnom meste. Okrem tradičných letných aktivít sme sa tento rok rozhodli predstaviť na pláži aj technologické novinky a inovácie, medzi iným našu najrýchlejšiu 4G sieť pre rýchle a pohodlné surfovanie. Na Magio pláži preto radi privítame nielen fanúšikov letných športov, relaxu a kultúry, ale aj nadšencov najnovších technologických trendov,“ uviedol Miroslav Majoroš, generálny riaditeľ spoločnosti Slovak Telekom.

Projekt Magio pláže ocenil aj Milan Ftáčnik, primátor hlavného mesta SR Bratislavy, ktorý pri príležitosti jej otvorenia povedal: „Teší nás, že aj v tomto roku sa nám v spolupráci s organizátorom Magio pláže podarilo zatraktívniť priestor na Tyršovom nábreží. Verejnosť tak môže relaxovať alebo športovať v peknom a inšpiratívnom prostredí. Verím, že Magio pláž bude znova miestom príjemných stretnutí Bratislavčanov i návštevníkov hlavného mesta všetkých vekových kategórií.“

Úplne nová zóna, tzv. Chytré centrum, bude počas leta technologickým a kreatívnym centrom pláže. Návštevníci si tu budú môcť vyskúšať napríklad digitálnu televíziu Magio, aplikáciu Magio TV Go, hudobnú službu Deezer, zákaznícku aplikáciu Telekom a zoznámiť sa budú tiež môcť s úplne novou službou MyWallet mobilná peňaženka. V samostatnej zóne SONY čakajú návštevníkov novinky z oblasti mobilných telefónov, tabletov, fotoaparátov, zahrať sa budú môcť aj na populárnej konzole PlayStation 4.

„V spolupráci so startupovým centrom The Spot sme pripravili sériu kreatívnych workshopov a prednášok. Samozrejmou súčasťou Chytrého centra bude možnosť pripojenia notebookov do elektrickej siete či bezplatné pripojenie na Wi-Fi. Táto zóna tak bude ideálnym miestom aj pre prácu či pracovné stretnutia,“ uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ mass market segmentu Slovak Telekomu. „Po úspechu v posledných rokoch sme tiež výrazne rozšírili aktivity v Detskej zóne. Najmenší návštevníci pláže sa môžu tešiť na pravidelný program animátorov, tematické programy, detský snack bar ale aj nové detské sprchy. Pre fanúšikov športových zápolení sme redizajnovali Sport bar, ktorý sme špeciálne upravili pre sledovanie prenosov, vybavili sme ho väčšou obrazovkou a pecou na prípravu pizze,“ dodal Švalek.

Popri viacerých novinkách ostáva na Magio pláži všetko osvedčené. Návštevníci môžu využiť dve ihriská na plážový volejbal a jedno multifunkčné pieskové ihrisko, vhodné predovšetkým na plážový futbal. Aktívnych športovcov poteší aj crossfitová zóna s hrazdou či spinningová zóna s 8 bicyklami. Ani tento rok nebude chýbať stolný tenis, bedminton, minifutbal, petang a šípky. Samozrejmou súčasťou pláže je aj požičovňa športového náradia. Celé leto budú na pláži prebiehať pravidelné skupinové cvičenia.

Ľudia, ktorí vyhľadávajú pasívny odpočinok, môžu navštíviť dva bary s kapacitou 400 miest na sedenie. Zákazníci Telekomu môžu využiť až 50 % zľavu na všetky nápoje, a to v prípade, že zaplatia bezkontaktne prostredníctvom služby MyWallet mobilná peňaženka.

Na Magio pláži je rozmiestnených až 200 ležadiel a po ruke je aj plážová knižnica s bohatým výberom. V centre areálu bude tiež umiestnený bankomat Slovenskej sporiteľne.

Magio pláž má rozlohu 6990 m2 a na jej prípravu sa použilo 2 000 ton piesku, teda približne 75 nákladných áut. Aj v tomto roku je jej dominantou vodná lagúna (tvorí ju viac ako 50 kubických metrov vody) s vodopádom a priestorom na sedenie.

Pre všetkých návštevníkov je pripravený zaujímavý sprievodný program. Magio pláž ponúkne cestovateľské večery, hudobné a tanečné akcie, lekcie anglickej konverzácie a niekoľko bezplatných koncertov.

Ani tento rok nebude chýbať obľúbené letné kino - Bažant Kinematograf s bohatou ponukou filmov. Magio pláž otvoria koncertom 5. júna o 18.00 h Martin Valihora & Funk Unit feat. Anita Soul & Rytmus.


Všetky aktivity na pláži vrátane športovísk či letného kina budú pre každého návštevníka počas celého leta tradične bezplatné. Kompletný program podujatí a všetky aktuálne informácie budú počas leta dostupné na oficiálnej stránke Magio pláže www.magioplaz.sk.


Partneri

Zásluhu na otvorení Magio pláže majú aj jej komerční partneri. Hlavnými reklamnými partnermi sú Slovenská sporiteľňa, a.s., a spoločnosť SONY.

Reklamnými partnermi sú spoločnosti Heineken Slovensko, a.s., MasterCard, DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s., Kofola, a.s. a Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.

Mediálnymi partnermi sú TV JOJ, Rádio Expres, SPOLOČNOSŤ 7 PLUS, Zoznam.sk a spoločnosť BigMedia.


O SPOLOČNOSTI SLOVAK TELEKOM, A. S.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.
Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Slovak Telekom, 5. 6. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/n8naIg Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.06.2014 • Novým generálním ředitelem Českých Radiokomunikací se stává Martin Gebauer
30.05.2014 • Továrna společnosti Changhong v Nymburce se rozšiřuje
22.05.2014 • Alan Záruba novým kreativním ředitelem skupiny Nova
16.05.2014 • Magio pláž bude opäť symbolom leta v Bratislave
16.05.2014 • Česká televize pomáhá v neziskových organizacích
13.05.2014 • České Radiokomunikace: Budoucnost digitálního rozhlasového vysílání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist