Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 01:59:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 9. 8. - 10. 8. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 08.08.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Iluzionista – Sobota 9. 8. 2014 / 17:30 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=vw7YVKJkgAw

Nadaný iluzionista Eisenheim (Edward Norton) ohromuje vídeňské publikum a o jeho výjimečnosti se dozvídá také princ Leopold (Rufus Sewell). Krutý následník trůnu se rozhodne navštívit Eisenheimovo vystoupení se svou krásnou snoubenkou Sofií (Jessica Biel). Ta si brzy uvědomuje, že zná mága z dětství. Téměř zapomenutý vztah znovu ožívá a tajní milenci se rozhodnou spolu uprchnout. Následujícího dne je však Sofie nalezena mrtvá. Zdrcený Eisenheim nedbá vyšetřujícího inspektora Uhla (Paul Giamatti) a bere spravedlnost do svých rukou. Musí dokázat Leopoldovu vinu na Sofiině smrti dříve, než bude sám zničen. Nikdo netuší, že se tajemný mág teprve chystá předvést největší iluzi své kariéry.

Drama / Romantický / Mysteriózní / Thriller
USA / Česko, 2006, 110 min
Režie: Neil Burger
Hrají: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel, Rufus Sewell, Eddie Marsan, Tom Fisher, Aaron Taylor-Johnson, Brian Caspe, Karl Johnson, Vítězslav Bouchner, Alfred Strejček, Eva Kelemenová-Ziliziová, Jan Nemejovský, Vladimír Kulhavý, Petr Meissel, Ivan Urbánek, Jaroslav Vízner, Pavel Kryl, James Babson, Ivo Novák, Oliver Bláha a další


Nebezpečný cíl – Sobota 9. 8. 2014 / 21:25 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=FwgxsUZTaUw

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou...

USA, 2008, 100 min
Režie: Danny Pang, Oxide Pang Chun
Hrají: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung, Panward Hemmanee, Dom Hetrakul, James With, Philip Waley, Nirattisai Kaljaruek, Chalita Chaisaeng a další


Lékařská akademie – Neděle 10. 8. 2014 / 19:20 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=Z2e3m3HqZJM

Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fyzioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě.

Komedie
Kanada, 2004, 98 min
Režie: Dave Thomas
Hrají: Dan Aykroyd, Maury Chaykin, Ingrid Kavelaars, Matt Frewer, Lynda Boyd, Saul Rubinek,Christine Chatelain, Carly Pope, Dave Foley, Dave Thomas, Holly Eglington, Meghan Heffern, Mark Meer, Jane McLean a další


Odsouzeni k boji – Neděle 10. 8. 2014 /21:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=7YnRgWIvrHA

Snímek Nicka Broomfielda líčí tragédii z listopadu 2005 ve městě Haditha, kde Iráčané spáchali atentát na příslušníka US Navy. Americké síly NATO v odvetné akci postříleli čtyřicet mužů, žen i dětí z okolí. Film nelíčí účastníky iráckého odboje pouze jako teroristy, ale také jako otce od rodin, přátele či patrioty, kteří se nechali využít krvavou rétorikou islámských extremistů. Příslušníky vojsk představuje jako obyčejné kluky, kteří nezvládají svou roli, strach ani stres. Uniformovaní chlapci se prohánějí ulicemi města za zvuků tvrdé muziky a ochutnávají adrenalin hry na vojáčky, jež se v okamžiku krize promění v tragickou realitu.

Drama / Válečný
Velká Británie, 2007, 97 min
Režie: Nick Broomfield
Hrají: Elliot Ruiz, Yasmine Hanani, Andrew McLaren, Matthew Knoll, Thomas Hennessy, Joe Chacon, George W. Bush a další



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Winx Club – od 10. srpna každou neděli v 8:20 hod.

Winx club, je moderní fantasy seriál o partě nejlepších a nerozlučných kamarádek, které studují na Alfee collage škole pro víly. Když nastane problém holky z klubu Winx se přemění do krásných víl a musí čelit spoustě nebezpečí a chránit jejich světy před zlem, jako například zlými čarodějnicím Trix, které je chtějí zničit. Každá Winx je jiná, nejen svou povahou, ale také magickými schopnostmi a dovednostmi. Poznej jejich tajemství a uvidíš, že je jedna z nich přesně jako TY! Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla společně tvoří úžasný Club Winx.



Comedy Central Extra

SpongeBob – Sobota 9. 8. 2014 / 9:10 hod. (série 6 - episoda 125)

SpongeBob je veselá, žlutá a hranatá mořská houba, která nosí hnědé kalhoty a červenou kravatu. Žije se svým kamarádem šnekem Garym v plně zařízeném ananasu s dvěma ložnicemi ve městě Bikini Bottom. SpangeBob pracuje v restauraci u pana Krabse v Krusty Krab jako kuchař. Je optimistický, ale nedokáže se vyhnout problémům a obvykle dostane všechny kolem sebe do potíží. Má tendenci vše napravovat, ale většinou vše dopadne špatně obvykle velkou katastrofou. Nicméně, SpongeBob vždy hledí na světlé stránky života a jeho nadšení a zvědavost ho dělají naprosto neodolatelným.


Brian Regan: ztělesněná nadsázka - Neděle 10. 8. 2014 – 22:00 hod.

Vyrůstal se sedmi bratry a sestrami v Miami na Floridě, Regan byl vždy fanouškem Steva Martina, The Smothers Brothers a Johnnyho Carsona. Přestože navštěvoval Heidelberg College v Ohiu s plány, že bude účetním, místní fotbalový trenér ho povzbudil , aby zvážil studio divadla .Během svého posledního semestru v roce 1980, Regan odešel ze školy, aby pokračoval v hraní stand-up komedie nakonec dokončil studia až v roce 1997.



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

Hledání Země – Nezemně - Neděle 10. 8. 2014 – 20:00 hod.

Příběh plný kouzel a fantazie inspirovaný životem Jamese Barrie, autora dětského hrdiny Petera Pana. Začátek je zasazen do Londýna roku 1904 a film detailně sleduje Barrieho cestu k oživení Petera Pana. Od jeho první inspirace k vytvoření příběhu až po premiéru v Duke of Yorks Theatre, noci, která změní nejen Barrieho život, ale také životy mnoha lidí kolem něj. Johnny Depp v roli Barrieho tedy nejdřív poznává čtyři děti, které nemají otce. Z času stráveného s čtyřmi malými Daviesovými vznikne legendární pohádka o dětech, které nechtějí vyrůst. Scénář Davida Magee vychází ze hry Allena Knee - The Man Who Was Peter Pan.

Drama / Rodinný / Životopisný
USA / Velká Británie, 2004, 106 min (Director's cut: 101 min)
Režie: Marc Forster
Scénář: David Magee, Allan Knee (divadelní hra)
Kamera: Roberto Schaefer
Hudba: Jan A.P. Kaczmarek
Hrají: Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie, Radha Mitchell, Dustin Hoffman, Freddie Highmore, Joe Prospero, Kelly Macdonald, Toby Jones, Ian Hart, Mackenzie Crook, Eileen Essell,Tobias Menzies, Kate Maberly, Tony Way a další


Kids in Action /Děcka v akci - Sobota 9. 8. 2014 – 11:45 hod.

"Děcka v akci" je magazín o mladých adrenalinových šampionech. Program je vyvinutý s cílem rozšíření slovní zásoby a zlepšení základních gramatických dovedností dětí. V každé epizodě děti zlepšují svou slovní zásobu tím, že sledují věkově stejně staré kamarády z Velké Británie. Seznamují se s nimi prostřednictvím různých činností jako například hraní fotbalu,malování a kanoistika. Program je založen na nejnovější technice výuky angličtiny pro děti a mládež a je vyvinut ve spolupráci s předními odborníky v tom, jak učit děti.

Rodinný
USA, 2011, 13x23 min
Cílovou skupinou jsou děti ve věku 7-10 let.


Pro satCentrum připravil Axocom, 8. 8. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/Efz84g Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.08.2014 • Tipy na víkend 2. 8. - 3. 8. 2014
25.07.2014 • Tipy na víkend 26. 7. - 27. 7. 2014
18.07.2014 • Tipy na víkend 19. 7. - 20. 7. 2014
11.07.2014 • Tipy na víkend 12. 7. - 13. 7. 2014
09.07.2014 • Extra tip na Film+: Cesta za snem
04.07.2014 • Tipy na víkend 5. 7. - 6. 7. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist