Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:23:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

ACCENT bestCOOLfest ovládla loňská trojka Let It Roll

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.09.2015


Druhý ročník ankety ACCENT bestCOOLfest o nejlepší festival sezóny, který vyhlásila Prima COOL za podpory generálního partnera ACCENT, zvítězil festival Let It Roll, který se v loňském ročníku umístil na bronzové pozici. Tu letos ukořistil mnohaletý matador Rock for Churchill a bronzové místo obsadil naopak stále nováček festivalové scény Beats for love.


„Máme obrovskou radost. Je to odměna za rok práce. Naši fanoušci jsou opravdu věrní a my si toho nesmírně vážíme. Na našem festivalu vždy vládne jedinečná atmosféra. Oproti loňsku jsme změnili lokaci, což vedlo k navýšení kapacity a tedy i návštěvnosti. Jsem rád, že v České republice konečně i širší veřejnost pochopila, že drum and base není underground jako před lety, ale plnohodnotná část současné hudby,” řekl za pořadatele vítězného festivalu Let It Roll Michal Karmazin.

Zástupci festivalů, které se umístily na prvních třech místech, převzali ve čtvrtek 24. září na slavnostním předávání v UHELNA club & restaurant originální trofej ve tvaru černé koule. „Vedle této symbolické ceny získal vítěz, stejně jako loni, také reklamní čas pro podporu příštího ročníku festivalu,” říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel televizní skupiny Prima.

Na druhém místě se umístil festival Beats for love. „Nečekali jsme to. Děkujeme všem fanouškům, kterým jsme stáli za hlas. Radost je o to větší, že jsme poměrně mladý festival,” řekl za pořadatele Beats4Love Kamil Rudolf.

Za bronzový Rock for Churchill se přidal i Lukáš Kolíbal: „Máme radost, že fanoušci ocenili náš festival. Letošní ročník se opravu povedl. Každý rok je to lepší a lepší a tohle je toho jasným důkazem.”

Slavnostním předáváním provázeli moderátoři pořadu COOLspector DJ Poeta a Terezie Kovalová z dua Calm season, které na akci vystoupilo. Na afterparty poté zahrál DJ Poeta.

Nejlepší festival roku 2015 zvolili hudební fanoušci prostřednictvím webové stránky www.bestCOOLfest.cz. Od začátku června do konce srpna lidé nominovali jakýkoli svůj oblíbený letní festival. Hlasy byly následně sečteny a do druhého kola postoupilo 10 nejčastěji jmenovaných. Z nich pak fanoušci od 2. do 13. září svými hlasy určili výsledné pořadí. „Těší nás, že i druhý ročník ankety sklidil u diváků COOLu, fanoušků festivalů i pořadatelů velký zájem. Poslali svým oblíbeným festivalům tisíce nominací a hlasů, což je pro nás velká motivace pro pořádání třetího ročníku v příštím roce,“ dodává Kristýna Štíhelová.

Prima COOL letos v létě několik festivalů také navštívila a byla jejich aktivní součástí. Na vybraných akcích měla svoji COOL zónu s doprovodným festivalovým programem. Reportáže z festivalů ACCENT COOLspektor, kterými provázela právě Terezie Kovalová a DJ Poeta, mohli diváci a fanoušci Prima COOL vídat každé pondělí v televizním vysílání nebo na webu www.bestCOOLfest.cz.

Generálním partnerem festivalového léta Prima COOL byla značka mobilních telefonů ACCENT COOL PHONE. Partnerem vyhlášení byla UHELNA club & restaurant.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.09.2015 • RTVS podporuje medzinárodnú súťaž mladých interpretov New Talent
22.09.2015 • Unikátní putovní výstava fotografií „Ve stylu Prima ZOOM“ bude prodloužena
21.09.2015 • FTV Prima s pěti oceněními ovládla prestižní dabingové ceny Františka Filipovského
20.09.2015 • První mezinárodní setkání na téma dronů 16. - 17. 10 v Biu Oko a na Letné
18.09.2015 • FTV Prima vydává čtvrté číslo magazínu Prima FRESH
15.09.2015 • Lidé mohou opět posílat příběhy dospělých i dětí a nominovat je na Cenu Michala Velíška

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist