Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 19:52:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Derby na O2 Sport: Ringo Čech proti Kohákovi, nový přenosový vůz a kotle fanoušků v multidimenzi!

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.03.2016


V neděli od 19.00 hodin vypukne na stanici O2 Sport dlouho očekávaný souboj odvěkých rivalů mezi Spartou a Slavií. Na diváky O2 Sport čeká opět oblíbený fanouškovský komentář, kdy za jeden mikrofon usedne Jakub Kohák, jako příznivec Sparty, a František Ringo Čech, jako pravověrný slávista. K dispozici bude také zcela nové využití multidimenze, kdy kamery budou sledovat jednotlivé fanouškovské tábory a všem tak přinesou jedinečnou atmosféru pražského derby.


Předzápasové dění zahájí moderátor Petr Svěcený přesně v 19.00 hodin a ve studiu přivítá exkluzivní hosty. Pozvání přijal František Cipro, bývalý hráč a trenér červenobílých, a Horst Siegl, jeden z nejúspěšnějších střelců české ligy a sparťanská legenda. Ve studiu O2 Sport nebude rovněž scházet pohár pro mistra Synot ligy.

Během přímého přenosu dostanou diváci opět možnost si poslechnout tzv. "zaujatý" komentář. Ten bude mít na starost známá fanouškovská dvojice František Ringo Čech a Jakub Kohák. Oproti podzimnímu modelu budou mít nyní pouze jeden mikrofon, budou přímo na stadionu a budou sedět hned vedle sebe, což jistě přidá jejich výkonům na emocích. Neutrální komentář pak zprostředkuje zkušené duo Václav Pilný a Milan Štěrba

Avšak to není zdaleka jediné, co si stanice O2 Sport na derby přichystala. "V rámci multidimenze bude mít fanoušek možnost přepnout na kameru sledující kotel Sparty nebo Slavie. Diváci často rozebírají propracované choreografie a podporu jednotlivých fanouškovských táborů. K záběrům bude i ruchový mikrofon, aby si každý mohl vychutnat tu pravou derby atmosféru," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport, a k novinkám ještě dodává: "Na přímý přenos budeme mít vůbec poprvé k dispozici nový přenosový vůz, který patří mezi nejmodernější a nejkvalitnější v České republice. Nabízí například špičkové ultra zpomalené záběry, což divákům přinese ještě kvalitnější zážitek ze hry."

Během bitvy o pomyslného vládce Prahy tak bude mít každý na výběr mezi hlavním mixem s neutrálním komentářem, hlavním mixem s fanouškovským komentářem, záběrem na kotel Sparty a samozřejmě pohledem na kotel Slavie. Do vysílání budou také přímo zapojeni například VIP hosté z beznadějně vyprodané Generali Arény nebo návštěvníci Staropramen hospod, které jsou součástí projektu s názvem Sportovní kino. Tyto vstupy zprostředkují nové reportérky O2 Sport Kateřina Trejbalová a Tereza Robinson.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.03.2016 • Telekom rozširuje ponuku cloudových služieb
07.03.2016 • Nová mobilná aplikácia Správy RTVS
05.03.2016 • Mexická rallye nabídne na O2 Sport českého zástupce Martina Prokopa
04.03.2016 • Portál Prima COOL opět streamuje unikátní herní akci
02.03.2016 • Jeden z největších bojových turnajů poběží na O2 Sport, Fusion Cage Fight 7 startuje v pátek
24.02.2016 • UPC uvádza internetovú službu Wi-Free!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist