Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:34:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

U příležitosti legendárního zápasu El Clásico nabídne Nová DIGI TV programový balíček SPORT za poloviční cenu

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 30.03.2016



Každý, kdo si o víkendu 2. až 3. dubna objedná balíček SPORT na Nové DIGI TV, získá 50% slevu. Součástí balíčku jsou i exkluzivní lákadla Nové DIGI TV pro sportovní fanoušky: Premier League a La Liga.


Satelitní televize Nová DIGI TV mající pro ČR exkluzivitu na nejvyšší španělskou fotbalovou soutěž La Liga odvysílá 2. 4. od 20:30 hodin přímý přenos zápasu mezi španělskými velkokluby FC Barcelona a Real Madrid. Tento zápas, přezdívaný El Clásico, sledují každoročně stovky miliónů fanoušků z celého světa a je druhým nejsledovanějším utkáním hned po finále Ligy mistrů UEFA. U příležitosti El Clásica připravila Nová DIGI TV mimořádnou akci: V sobotu 2. 4., kdy se zápas odehrává, a v neděli 3. 4. lze objednat programový balíček SPORT, který obsahuje španělskou La Ligu, za poloviční cenu, tedy 149 Kč za měsíc se smlouvou na 2 roky.

Objednávku lze učinit všemi standardními způsoby, nejjednodušší bude vyplnit v průběhu víkendu internetový formulář na http://cz.digi.tv/el-clasico nebo zavolat na zákaznickou linku 533 427 533 (pracovní doba o víkendu 9:30-20:00). Pokud se jedná o nového zákazníka, který ještě nemá Novou DIGI TV, musí si vedle balíčku SPORT objednat Novou DIGI TV za standardních podmínek, které zahrnují instalaci paraboly a dalších součástí systému, dodání set-top boxu nebo CA modulu a pořízení ZÁKLADNÍHO programového balíčku za 299 Kč měsíčně.

„Tato mimořádná nabídka vychází vstříc všem sportovním fanouškům. Chceme zpřístupnit vybrané sportovní události co nejširšímu okruhu diváků a potvrdit naši pozici silné televizní platformy s exkluzivním sportovním obsahem,“ uvádí Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, která satelitní televizi Nová DIGI TV provozuje.

U španělské La Ligy má DIGI TV plnou exkluzivitu na probíhající sezónu 2015/2016 a na další dva ročníky: 2016/2017 a 2017/2018. Programový balíček SPORT obsahuje i anglickou Premier League, na kterou má DIGI TV exkluzivitu pro ČR na sezóny 2016/2017, 2017/2018 a 2018/2019 (v běžící sezóně 2015/2016 má exkluzivitu částečnou). Programový balíček SPORT obsahuje celkem deset sportovních programů, z toho pět v HD kvalitě. Kromě anglického a španělského fotbalu pokrývá i nejvyšší fotbalové ligy v Itálii, Skotsku, Německu a Francii. Z ostatních sportů nabízí například přenosy závodů Formule 1 či tenisové turnaje ATP, WTA. Na své si přijdou fanoušci basketbalu, boxu či golfu, kterému je věnován speciální Golf Channel.


Kde můžou diváci DIGI TV přímý přenos El Clásico sledovat?

V případě El Clásico udělala DIGI TV maximum pro to, aby ho mohl sledovat co nejširší okruh fotbalových fanoušků. Přestože je La Liga pouze součástí sportovního programového balíčku, bude tento zápas zpřístupněn všem divákům staré i Nové DIGI TV bez ohledu na to, jaký balíček mají.

Zákazníkům staré DIGI TV se několik dní před zápasem v nabídce objeví program Digi Sport 3 (v SD verzi na 80. kanálové pozici). Pokud se tak nestane automaticky nejpozději do pátku 1. 4., je potřeba, aby zákazník set-top box uvedl do továrního nastavení.

Zákazníci Nové DIGI TV mají v rastru na pozici 25 kanál Digi Sport 3 HD CZ. Ten jim bude před a během zápasu odblokován nezávisle na předplaceném balíku.

Pokud používají zákazníci CA modul, postupují dle specifického návodu pro jejich televizi (je třeba vyhledat pokyny pro manuální ladění kanálů prostřednictvím satelitu/DVB-S2 tuneru). Technické parametry Digi Sport 3 pro manuální ladění s CA modulem jsou na cz.digi.tv/el-clasico.


O DIGI CZ

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 30. 3. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.02.2016 • DIGI CZ spouští službu DIGI Internet
25.02.2016 • Vypnutí sportovních přenosů na programech Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD
25.02.2016 • Smart – nový programový balíček v nabídce Skylink
23.02.2016 • Změna výše Servisního poplatku Skylink od 1. 4. 2016
09.12.2015 • Vypnutí sportovního přenosu na programech RTVS
03.12.2015 • freeSAT připravil pro své diváky na Facebooku speciální adventní kalendář

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist