Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 17.04.2024 - 01:51:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

AMC Networks International – Central Europe partnerem T-Mobile

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 03.05.2016


Od 1. května 2016 zařadil T-Mobile Czech Republic a.s. do své nové nabídky T-Mobile TV placené stanice z portfolia AMC Networks International – Central Europe’s (AMCNI CE’s). V rámci tohoto strategického partnerství je vice než deset AMCNI CE televizních stanic nabídnuto T-Mobile divákům, z nichž pět (Sport 1, Sport 2, Film+, AMC a Minimax) bude již v základní nabídce.


Prémiový obsah AMCNI CE se díky této spolupráci s tímto významným partnerem dostane na novou distribuční platformu.

Květen 2016 bude pro televizní a mobilní diváky pestrým měsícem. T-Mobile diváci služby T-Mobile TV si budou moci užívat živých přenosů ze závodů Formule 1, které se exklusivně vysílají na stanicích Sport1 a Sport2, 15. května mohou diváci T-Mobile TV sledovat GP Španělska a na konci měsíce vrchol první části sezony 2016, GP Monaka.

Na AMC stanici je v květnu k vidění hned několik premiér: Fear The Walking Dead zombie apokalyptický seriál, po kterém bude následovat nová řada seriálu Better Call Saul, která má premiéru 30. května. Premiérově na filmové stanici Film+ budou k vidění Woody Harrelson, Colin Farrell či vítěz Academy Award Nicolas Cage a mnozí další.

Příznivce přírody a vědy potěší stanice Spektrum, která oslaví 90-té narozeniny přírodovědce a filmaře Sira Davida Attenborougha společně s jeho nejnovějším seriálem Divoká zvířata, divoký život. Dále stanice Spektrum otevře „Okno do přírody“, které každý víkend v ranních hodinách přinese nové díly, to nejlepší z přírody a divočiny.

Abychom potěšili i ty nejmenší, tak v letošním roce se dětem den prodlouží a budou mít 2 extra dlouhé dny. V sobotu a v neděli 28-29 května přinese dětem stanice Minimax non-stop nejoblíbenějších pohádek, a to od 11:00 do 18:00 hod. K zhlédnutí budou premiéry jako Kniha Džunglí či Můj malý Pony.


O AMC Networks International Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Irena Novotná, Senior Marketing Manager, AMC Networks International Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.04.2016 • Ve středu 20. 4. 2016 proběhnou plánované výluky vysílání z vysílačů Sušice/Svatobor, Jeseník/Praděd a Jihlava/Javořice
16.04.2016 • Televízia WAU oslavuje tretie narodeniny!
13.04.2016 • Tlačová správa RVR: Rada vyhovela desiatim žiadostiam rádií o výnimky na kvóty pre slovenské hudobné diela
08.04.2016 • Tisková zpráva ze 7. zasedání RRTV
04.04.2016 • Plánovaná výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Brno/Hády ve středu 6. 4. 2016
14.03.2016 • Výluka TV vysílání z vysílače Brno Barvičova dne 15. 3. 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist