Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 18:27:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Banaxi představí celosvětovou VOD s obsahem Echelon Studios

  Autor: Banaxi , e-mail: info@banaxi.com Přidané: 26.09.2016


Plány společnosti Banaxi Limited, vytvořit celosvětovou VOD službu, začínají mít konkrétní obrysy. V průběhu několika týdnů představí Banaxi, společně s Mediashare s.r.o., která je významným akcionářem Banaxi Limited, VOD službu s celosvětovými parametry. Prvním poskytovatelem obsahu, se kterým se obě společnosti dohodly na celosvětové spolupráci, je americký distributor obsahu, společnost Echelon Studios, Inc.


Katalog Echelon Studios obsahuje tisíce filmových titulů a videí všech žánrů a svůj katalog neustále rozšiřuje. Banaxi zpřístupní celosvětovou verzi svých aplikací na všech svých technologických kanálech a obsah s celosvětovými právy využije také u svých B2B partnerů z řad IPTV, telefonních operátorů, výrobců elektroniky a osobních automobilů.

„Jsme potěšeni, že jsme se dohodli na spolupráci právě s Echelon Studios, jež se stane nedílnou součástí naší celosvětové služby, kterou za nedlouho představíme a jako jeden ze strategických partnerů bude svůj obsah s globálními právy distribuovat právě prostřednictvím celosvětové VoD služby Banaxi“, prohlásil Radek Přikryl, CEO Banaxi Limited.

Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory v rámci střední Evropy a chystá nové obchodní a technologické projekty.


O Banaxi:

Banaxi Limited byla založena v roce 2012 a je provozovatelem VoD služby Banaxi v České republice, na Slovensku a v dalších zemích střední a východní Evropy s potenciálem globálního rozšíření. V roce 2013 uzavřela společnost strategické partnerství s německou společností NetRange, provozovatelem platformy MMH. Cílem Banaxi je vybudovat silnou mezinárodní společnost v oblasti VoD služeb. Banaxi provozuje své aplikace na Smart TV (Samsung, Philips, LG), Smart Phone a tablety s operačními systémy Android, iOS, W8 a na Webu.


O Echelon Studios:

Echelon Studios, jako výrobce a distributor domácí i zahraniční filmové tvorby se zabývá také dalšími aspekty zábavního průmyslu. Katalog Echelon Studios obsahuje více než 5000 prémiových a 15000 klasických filmových titulů všech žánrů, například akční, animované, komedie, dokumentární, drama, rodinné, horory, hudební, náboženské, thrillery, westerny a TV seriály. Echelon Studios neustále rozšiřuje svůj impozantní filmový katalog prostřednictvím akvizice komplexního filmového portfolia včetně nezávislých hraných, dokumentárních a krátkých filmů. Díky svému zkušenému obchodnímu týmu a účasti na více než 20 domácích a mezinárodních filmových veletrzích, distribuuje Echelon Studios své filmy domácím i zahraničním zákazníkům.


Jan Lakomy, Director of Operations, Banaxi, 26. 9. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.09.2016 • O2 TV vstupuje do hokejového světa - začíná se Znojmem a EBEL ligou
13.09.2016 • M&M‘s a Telekom prinášajú jedinečný zážitok zo sledovania filmov
12.09.2016 • Další sezona Ligy mistrů začíná! O2 TV nabídne každý týden 15 exkluzivních přenosů, atraktivní studia a řadu známých hostů
12.09.2016 • LTE využívalo na pripojenie k internetu 1,1 mil. užívateľov
06.09.2016 • Společnost DIGI CZ spouští reklamní kampaň na novou internetovou televizi DIGI2GO
02.09.2016 • Společnosti LAMA ENERGY GROUP a itself majetkově vstoupily do 4NET.TV solutions

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist