Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:56:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

FilmBox na jaro chystá zajímavé seriálové novinky

  Autor: FilmBox/PRAM/SPI , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 19.03.2017



Společnost SPI International / FilmBox Channels Group přináší do programu na svých prémiových filmových kanálech ve střední Evropě silnou sestavu populárních televizních seriálů jako Kořeny, Pátý a Bez poskvrny.



V březnu budou mít diváci možnost na kanálech FilmBox sledovat Kořeny, čtyřdílný remake populárního seriálu ze 70. let se skvělým obsazením, ve kterém si zahráli například Laurence Fishburne, Forest Whitaker, Anika Noni Rose, Anna Paquin, rapper T.I. a britská vycházející hvězda Malachi Kirby jako hlavní hrdina jménem Kunta Kinte. Kořeny na příběhu jednoho rodu vykreslují historický portrét amerického otroctví. Každý díl režíroval jiný režisér hraných filmů – ocenění Phillip Noyce (Vysoká hra patriotů, Jasné nebezpečí), Mario Van Peebles (Banda: Pomsta Jessieho Leea, Říše drog), Thomas Carter (Coach Carter) a Bruce Beresford (Tender Mercies, Krotitel Morant).

Dalším lákadlem programu je Bez poskvrny (Frikjent / Acquitted), největší norský televizní hit, který na kanálech FilmBox uvidíte v květnu 2017. Premiéru seriálu v Norsku zhlédlo v průměru přes 560 000 diváků, což na pětimiliónovou zemi představuje značné číslo. Bez poskvrny je příběh úspěšného finančníka pracujícího v Číně, který se vrací do Norska, kde chce investovat do společnosti vyvíjející technologii solárních článků. Solar Tech sídlí v malém městečku, kde Aksel Borgen vyrostl. Jeho návrat po 20 letech však v obci vyvolá vášně – hlavně kvůli důvodu, pro který kdysi odešel.

Když se DNA nezvěstného chlapce objeví na místě činu dvacet let po jeho záhadném zmizení, životy jeho rodiny a přátel se obrátí vzhůru nohama. Jesseho starší bratr Mark a jeho kamarádi z dětství Danny, Pru a Slade jsou poslední lidé, kteří v den jeho zmizení viděli Jesseho naživu. Nyní se všichni musí vyrovnat se skutečností, že by se Jesse mohl vrátit. Pátý je jedinečný seriál, na kterém se spolupodílel britský spisovatel a scénárista Danny Brocklehurst, známý například díky filmu Obyčejné lži. Série Pátý je natočena dle originálního thrilleru z dílny spisovatele Harlana Cobena, jehož díla se devětkrát umístila na vrcholu žebříčku bestsellerů deníku New York Times. Na celém světě se prodalo více než 70 milionů Cobenových knih a jeho romány, přeložené do 43 jazyků, se staly bestsellery ve více než dvanácti zemích.


Filmové kanály FilmBox jsou vysílány prostřednictvím hlavních DTH platforem, v kabelových a IPTV sítích v Polsku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku.


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

Již přes dvacet let patří společnost SPI International mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu. SPI v současné době provozuje 34 TV programů v 41 zemích a jedinečnou VoD videotéku s celkem 25 miliony měsíčními předplatiteli. Díky spolupráci s partnery, mezi které patří například Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje poutavý obsah vysoké kvality. SPI jej šíří prostřednictvím nejnovějších technologií, které divákům umožňují jednoduchý přístup odkudkoliv. Poslední novinkou od společnosti SPI je aplikace FilmBox Live, jejímž prostřednictvím lze sledovat živé vysílání TV programů i obsah videotéky na jakémkoliv přístroji připojeném k internetu. Společnost SPI International posouvá hranice domácí zábavy a vytváří příležitosti pro svoje partnery z celého světa.


Sledujte nás také na:

Facebook: www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: www.sledujfilmbox.cz


Jacek Osadnik, Marketingový ředitel, FilmBox International
Adrian Gumulák, FilmBox International
Tereza Lípová, PRAM Consulting



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2017 • Vydejte se za dobrodružstvím na Prima ZOOM ve 12. týdnu
18.03.2017 • Nová řada seriálu Držte krok s Kardashians startuje na E! již v neděli 19. března
17.03.2017 • Stanice Discovery představila prémiové seriály a dokument
17.03.2017 • Ovládni svět Badlands s novou hrou Blade Battle
14.03.2017 • Poslední váleční králové Evropy na Viasat History
11.03.2017 • Užívejte darů světa v 11. týdnu na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist