Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:15:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červnové programové tipy HBO

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.06.2017


Tipem měsíce června na placeném filmovém kanálu HBO bude akční krimi JACK REACHER: NEVRACEJ SE, v nedělních premiérách se můžeme těšit na thrillery MĚLČINY, DETOUR a INFERNO. Nenechte si ujít pokračování kriminální mysteriózní série TWIN PEAKS, komedii MIKE I DAVE SHÁNĚJ HOLKU, biografické dokumentární drama KRÁLOVNA Z KATWE, anebo dokumenty z produkce HBO ŽIVOT WARRENA BUFFETTA a VAROVÁNÍ: MŮŽE ZPŮSOBIT SMRT.



Tip měsíce:

JACK REACHER: NEVRACEJ SE (Jack Reacher: Never Go Back)

Jack Reacher (Tom Cruise) se vrací se svým zvláštním smyslem pro spravedlnost v netrpělivě očekávaném pokračování akčňáku Jack Reacher: Poslední výstřel z roku 2012. Nyní je armádní velitelka Susan Turner (Cobie Smulders) obviněna z velezrady a Reacher se nezastaví před ničím, aby dokázal její nevinu a odhalil pravdu ukrytou za vládním spiknutím, v jehož rámci jsou vražděni vojáci. Jenže co udělá v momentě, kdy je ohrožena jeho dcera, o jejíž existenci donedávna neměl potuchy? Film je inspirován osmnáctým románem z úspěšné knižní série Jack Reacher od Leeho Childa, jíž se po světě prodalo sto milionů výtisků.

2016 | 113 minut | 15 | kriminální akční thriller
Režie: Edward Zwick
Hrají: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick Heusinger

Neděle 25. června 2017 ve 20:00 hod.



Nedělní premiéry:

MĚLČINY (The Shallows)

V napínavém thrilleru se Nancy (Blake Lively) vydává surfovat na odlehlou pláž. Na dohled od ní je však napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři. Ačkoliv ji od přežití dělí jen nějakých dvě stě metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí a dvou mozků. Podaří se zraněné ženě přivolat pomoc? Nebo se dokonce pod dohledem zlověstné trojúhelníkové ploutve agresivního netvora dostat na bezpečný břeh?

2016 | 83 minut | 15 | hororový thriller
Režie: Jaume Collet-Serra
Hrají: Blake Lively, Óscar Jaenada, Angelo Josue Lozano Corzo, Brett Cullen, Sedona Legge

Neděle 4. června 2017 ve 20:00 hod.


DETOUR (Detour)

Student právnické fakulty Harper podezírá svého nevlastního otce, intrikána Vincenta, ze zavinění dopravní nehody, při níž jeho matka upadla do kómatu. Když Harper jednoho večera utápí v zaplivaném losangeleském baru svůj žal ve whisky, vyruší ho drsňák jménem Johnny Ray s tím, že se o jeho nevlastního otce „postará“ výměnou za dvacet tisíc dolarů. Naštvaný, alkoholem povzbuzený Harper zatouží po pomstě a na jeho nabídku přistoupí. Ráno je mu jasné, že nic podobného udělat nechce, přesto však pod tíhou okolností vyráží s Rayem a jeho krásnou, ale odtažitou přítelkyní Cherry do Vegas zabít Vincenta.

2016 | 93 minut | 18 | psychologický krimi thriller
Režie: Christopher Smith
Hrají: Tye Sheridan, Emory Cohen, Bel Powley, Stephen Moyer, Jared Abrahamson

Neděle 11. června 2017 ve 20:00 hod.


INFERNO (Inferno)

Oscarový Ron Howard se vrací jako režisér filmové adaptace nejnovějšího dílu úspěšné knižní série Dana Browna, autora rovněž zfilmovaných románů Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni. Známý harvardský expert na symboly Robert Langdon (opět v podání Toma Hankse) se tentokrát pouští do pátrání po stopách, které souvisejí se samotným Dantem Alighierim. Když se Langdon probouzí se ztrátou paměti v italské nemocnici, spojí své síly s lékařkou Siennou Brooks (Felicity Jones), která mu snad pomůže ztracené vzpomínky znovu získat. Společně se pouštějí napříč Evropou do závodu s časem ve snaze zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí.

2016 | 117 minut | 12 | mysteriózní akční krimi thriller
Režie: Ron Howard
Hrají: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan, Sidse Babett Knudsen

Neděle 18. června 2017 ve 20:00 hod.



Nenechte si ujít:

TWIN PEAKS (Twin Peaks)

A děje se to znovu! Pro cinefily Generace X, ale nejen pro ně, je osmnáctidílný seriál Twin Peaks bezesporu událostí roku. Celý ho napsali a produkovali Mark Frost a David Lynch, který všechny díly také režíroval – ostatně stejně jako dvě řady legendárního, přelomového, dodnes fascinujícího seriálu Městečko Twin Peaks z let 1990 a 1991. V aktuálním pokračování příhod zvláštního agenta FBI Dalea Coopera (Kyle MacLachlan se vrací ve své životní roli, stejně jako mnozí původní představitelé klíčových úloh) po pětadvaceti letech opět přicházíme na místo činu: do podivného města na americkém severozápadě, kde byla zavražděna místní královna krásy Laura Palmer. Na HBO3
Twin Peaks uvidíte též – každé pondělí ihned po premiéře na HBO, tedy ve 23:00 hod.

2017 | 60 minut | 18 | kriminální mysteriózní drama
Režie: David Lynch
Hrají: Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, Kyle MacLachlan, Everett McGill, Kimmy Robertson, Ray Wise

Pondělí 5. června 2017 ve 22:00 hod. a každé další pondělí kolem 22:00 hod.


MIKE I DAVE SHÁNĚJ HOLKU (Mike And Dave Need Wedding Dates)

Mike a Dave Stangleovi jsou mladí, dobrodružní a milují zábavu. Možná až moc. Takže když jejich sestra oznámí, že se bude vdávat, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musejí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Mike i Dave proto začnou přes internet shánět holky, co by je doprovodily na havajskou svatbu. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce, a tak se jejich inzerát rozšíří tak rychle, že mladým flamendrům nezbude než uspořádat konkurz na nejvhodnější kandidátky…

2016 | 94 minut | 15 | komedie
Režie: Jake Szymanski
Hrají: Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root

Sobota 3. června 2017 ve 20:00 hod.


KRÁLOVNA Z KATWE (Queen of Katwe)

Filmová adaptace uznávané knihy z roku 2012 o Phioně Mutesi (Madina Nalwanga), mezinárodním šachovém fenoménu pocházejícím z ugandských slumů. V devíti letech se Phiona setká s uprchlíkem a misionářem Robertem Katendem (David Oyelowo), který se snaží posílit postavení dětí tím, že je učí hrát šachy. S pomocí Roberta a její komunity se z Phiony stane jeden z nejlepších hráčů na šachové scéně. Sní o tom, že dosáhne nejvyššího možného vrcholu šachového umění a stane se velmistryní. Oscarová herečka Lupita Nyong'o hraje ve snímku Phioninu matku Harriet.

2016 | 119 minut | 12 | biografické drama
Režie: Mira Nair
Hrají: Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong'o, Martin Kabanza, Taryn Kyaze

Sobota 10. června 2017 ve 20:00 hod.


ŽIVOT WARRENA BUFFETTA (Becoming Warren Buffett)

Se jměním dosahujícím bezmála osmdesáti miliard dolarů je Warren Buffett vskutku výjimečným miliardářem. Dnes šestaosmdesátiletý legendární investor stále žije ve skromném příbytku v rodné Omaze a sám se vozí každé ráno do kanceláře, odkud řídí Berkshire Hathaway, čtvrtou největší akciovou společnost na světě. Ještě překvapivější než Buffettův prostý životní styl a skromná povaha je jeho příkladné morální založení – rozdal značnou část majetku v největší dobročinné akci všech dob. Dokument v režii uznávaného filmového tvůrce mapuje proměnu ctižádostivého, čísly posedlého chlapce z Nebrasky v jednoho z nejbohatších lidí na světě a zachycuje ty, kteří mu na jeho cestě pomohli.

2017 | 90 minut | 12 | dokument z produkce HBO
Režie: Peter Kunhardt

Čtvrtek 8. června 2017 ve 21:50 hod.


VAROVÁNÍ: MŮŽE ZPŮSOBIT SMRT (Warning: This Drug May Kill You)

Může se to stát i vám! Zvlášť když žijete v USA… Tento dokument nabízí prostřednictvím příběhů čtyř rodin nekompromisní pohled na zničující dopady opioidové závislosti ve Spojených státech. Životy úplně obyčejných lidí, jako jsme my, zničily závislosti, z nichž každá odstartovala oprávněným předepsáním nebezpečných, vysoce návykových opioidních léků proti bolesti. Ty jsou mimo jiné často vstupní branou k užívání velmi podobného opioidu – heroinu. Snímek nám představí nejen domácí videa a fotografie, ale také statistiky a informace o užívání opioidů při léčbě bolesti. Je poučnou zprávou o děsivé epidemii, jíž Amerika v současnosti čelí.

2017 | 57 minut | 15 | dokument z produkce HBO
Režie: Perri Peltz

Čtvrtek 15. června 2017 ve 21:50 hod.



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových a IPTV sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI TV, freeSAT, Magio TV, T-Home, Flix TV a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně, Eutelsat 16A na pozici 16,0 stupňů východně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.
Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz
Facebook: HBO CZSK, Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
youtube: HBO CZSK

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO3 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 1. 6. 2017, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.05.2017 • Červnové seriálové hity HBO3 s maratóny fantasy HRA O TRŮNY I.–VI.
30.05.2017 • Červnová nabídka artových filmů na Cinemax 2
29.05.2017 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu
28.05.2017 • Váš svět na Prima ZOOM ve 22. týdnu
26.05.2017 • Seriál Genius o životě Einsteina oslovil mladé diváky
25.05.2017 • Michal Hrdlička v talkshow Česká ulička vyzpovídal kritika poměrů v českém fotbale Ladislava Vízka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist