Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 15:16:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV se chystá na start HET ligy

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 27.07.2017


Již o víkendu odstartuje jeden z nejočekávanějších ročníků domácí fotbalové ligy. Digitální televize O2 TV odvysílá za celou sezonu více než 55 přímých přenosů, včetně pražských derby nebo duelů Plzně proti Slavii a Spartě. I nadále pokračuje populární talk show TIKI-TAKA, která bude bavit diváky každé pondělí od 20.00 hodin.


V neděli od 18.30 hodin nabídne stanice O2 TV Sport očekávané derby mezi pražskou Spartou a Bohemians Praha 1905. Sparta přes letní přestávku investovala do nových posil stovky milionů korun, kompletně nový realizační tým vedený italským koučem Andreou Stramaccionim přivítal už deset nových tváří. A další super akvizice jsou na cestě. Není proto divu, že nedělní šlágr na Letné je již skoro vyprodaný.

Připomínáme, že všechny přenosy je možné sledovat i v rámci O2 TV Sport na den a kanálu O2 TV Free, který je dostupný v pozemním vysílání prostřednictvím HbbTV aplikace. "Můžu prozradit jednu novinku, že ve vybraných přenosech budeme v letošní sezoně nově využívat také virtuální grafiku," podotkl Marek Kindernay, výkonný ředitele stanice O2 TV Sport.

Na nedělní střetnutí se chystá i moderátor Petr Svěcený. Ten si do studia pozval Jana Rajnocha, který v minulosti oblékal i zelenobílý dres "Klokanů", a také známého bouřliváka a bývalého kapitána Sparty Tomáše Řepku. Samotným přímým přenosem pak bude provázet zkušené komentátorské duo ve složení Tomáš Radotínský a Milan Štěrba.

Na úvodní ligové kolo naváže hned v pondělí od 20.00 zábavná fotbalová show TIKI-TAKA. Ta bude pokračovat v úspěšném jarním modelu, kdy Petr Svěcený glosuje uplynulé víkendové dění společně se svými hosty. "Osobně mám radost z toho, že si show našla svůj prostor. Navíc se ukázalo, že přesně takový formát tady strašně chyběl," uvedl moderátor Petr Svěcený.

Za 14 odvysílaných dílů dorazilo do prostor restaurace Lokomotivka v O2 areně takřka 50 osobností. Mezi hosty nechyběl například ani vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, mezinárodně úspěšný trenér Ivan Hašek, šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, slavný moderátor Libor Bouček nebo známé tváře s opravdovým fanouškovským srdcem, jako třeba zpěvák Vojta Dyk či Jakub Štáfek alias Julius Lavický.

"Prosadit takovou show nebylo v počátcích vůbec jednoduché. Nyní jsme ukázali, že vlastní tvorba funguje a přesně takový formát pořadu může pomoci k propagaci českého fotbalu. Těší nás pozitivní zpětná vazba nejen od diváků, ale také od lidí ze sportovního a kulturního života," vyjádřil spokojenost Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Talk show TIKI-TAKA nejen že baví fanoušky, ale pomáhá také dobré věci. V jarních dílech si diváci užívali tzv. zakázané slovo, za jehož použití naskakovala finanční částka. Nyní O2 TV Sport věnuje tuto částku ve výši 30 000 Kč na charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA.


První kola HET ligy na O2 TV Sport / O2 TV Fotbal:

Neděle 30. 07. 2017 AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 18:30 - 21:30
Neděle 06. 08. 2017 FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha 17:30 - 20:30
Neděle 13. 08. 2017 FC Slovan Liberec - AC Sparta Praha 17:30 - 20:30


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV Sport, 27. 7. 2017






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.07.2017 • Hvězdy MMA v Praze! Diváci O2 TV Sport uvidí galavečer OKTAGON 3
04.07.2017 • Online portály skupiny Nova v první polovině roku 2017
02.07.2017 • Slovak Telekom pripravuje významné zmeny interných IT systémov i odstávky počas víkendov
22.06.2017 • Léto s online portály skupiny Nova
02.06.2017 • Na finále Ligy mistrů chystá O2 TV speciální vysílání, do studia dorazí i Patrik Berger!
30.05.2017 • Leto s Magenta 1: členovia čerpajú dáta jeden deň v týždni neobmedzene

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist