Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 08:02:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Telekom pokračuje v rozširovaní obsahu Magio televízie, pridá množstvo nových kanálov vrátane HD

  Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 29.08.2017


Telekom v desiatom roku fungovania Magio televízie pokračuje v rozširovaní ponuky obsahu. Po viacerých pozitívnych zmenách v rámci satelitnej televízie Magio Sat a mobilnej televízie Magio GO od štvrtka 31. augusta 2017 Telekom pridá množstvo nových TV kanálov aj do ponuky Magio televízie na pevnej sieti. Opäť poteší aj zákazníkov satelitnej služby.


Športové kanály v HD pre všetkých

Pri siedmych programoch Digisport 1 až 5 a Sport 1 a Sport 2 Telekom na IPTV vymení ich SD verzie za HD. Všetci zákazníci, ktorí doteraz sledovali anglickú futbalovú Premier League, španielsku La Ligu, Ligu majstrov, zápasy bratislavského Slovana v KHL či Formulu 1 v SD kvalite budú mať možnosť vychutnať si tieto športy bez zmeny ceny vo vysokej HD obrazovej i zvukovej kvalite. Táto zmena sa tak pozitívne dotkne zákazníkov s balíkmi M a L.


Všetky domáce spravodajské kanály v IPTV už len v HD

Telekom zároveň vymení SD verzie kanálov TA3 a ČT 24 za ich HD verzie, ktoré budú dostupné už v základe. Domáce spravodajské kanály tak diváci nájdu len v HD kvalite. Všetci zákazníci Magio televízie zároveň získajú aj spravodajskú stanicu CNN, ktorá pribudne do základu.


Deväť nových kanálov v XL balíku, rozšírenie Spravodajského balíčka

Zákazníkom Magio televízie na pevnej sieti s XL balíčkom Telekom pridáva viacero nových kanálov. Pre milovníkov vážnej hudby a jazzu sú to kanály Brava HD a Jazz HD, pre milovníkov cestovania a pestrého životného štýlu Travel XP, Mňam TV a Mňau TV.

Do ponuky balíčka XL Telekom zaradí aj filmový kanál Russian Kino vysielajúci to najlepšie z ruskej kinematografie. Pre deti pridávame dnes už legendárny a prestížny kanál plný skvelej animovanej produkcie Cartoon Network, ktorý v prvej fáze bude vysielať v anglickom jazyku, ale už počas septembra bude dostupná aj česká jazyková stopa.

Pre záujemcov o čerstvé spravodajské informácie pridávame Ukraine TV (XL a aj Spravodajský balík) a Euronews (XL a Spravodajský balíček).


Opätovné rozšírenie obsahu Magio Sat

Po nedávnom rozšírení HD obsahu Telekom ďalej obohacuje ponuku svojej satelitnej služby. Zákazníci s balíkom M a vyšším sa môžu tešiť na spravodajský kanál CNN. Zákazníci Magio TV L získajú trojicu kanálov CS Film CS Mini a CS Horor, diváci s balíkom XL aj detský kanál Cartoon Network.

„Šport v ponuke Magia bude už len v tej najvyššej kvalite, bez akýchkoľvek kompromisov a bez zvýšenia ceny. K tomu celosvetovo uznávaný detský kanál Cartoon Network, prestížna spravodajská CNN už do základnej ponuky, lokálne stanice TA3 a ČT24 už len v HD a viac ako 10 nových kanálov vrátane skvelého CS Film, CS Mini a CS Horor pre satelitných zákazníkov. To je náš príspevok do debaty o kvalite poskytovaných televíznych služieb ako aj do súboja o pozíciu trhového lídra v počte koncových televíznych zákazníkov,“ skonštatoval manažér vývoja televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Na to, aby sa nové programy správne zobrazili, odporúčame reštartovať Magio Box. V prípade, ak má zákazník na svojej Magio TV nastavené vlastné poradie TV kanálov, nové kanály nájde na konci vlastného zoznamu kanálov.


Ďalší HD obsah aj v Magio GO

Nový obsah nezískajú len zákazníci IPTV a satelitnej televízie. Pokračujú práce na nasadzovaní HD kanálov v rámci mobilnej televízie Magio GO, ktoré budú v najbližších týždňoch postupne pribúdať a ich počet sa dostane v krátkom čase na dvojciferné číslo. Aktuálne tak diváci môžu vo vysokom rozlíšení sledovať kanály Digi Sport 1, Jednotka, Dvojka, Joj a Markíza.


Zmeny nielen v Magiu: Nové kanály aj pre zákazníkov DIGI

Na viaceré novinky sa môžu tešiť aj zákazníci DIGI. Do základnej ponuky (balíček Štandard) pribudne CNN, do balíka Maxi potom trojica kanálov CS Film/Mini/Horor, ako aj detský kanál Cartoon Network.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Peter Gálik, Špecialista komunikácie, Slovak Telekom


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.08.2017 • ARD plánuje ukončit vysílání ve standardním rozlišení z družicového systému Astra 1 na pozici 19,2° východně [ 1 ]
15.08.2017 • Športové kanály na Magio Sat už len v HD, vysoké rozlíšenie už aj v Magio GO
03.08.2017 • Mediaspar TV ukončila vysílání z družice Astra 1KR kvůli insolvenci
02.08.2017 • eoTV s vlastní pozicí a celodenním programem z družice Astra 1KR
01.08.2017 • Disney Channel na předvolbě Skylink Ochutnávka
28.07.2017 • Family TV musí okamžitě ukončit vysílání na družici Astra 1KR

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist