Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:22:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Epic Drama na platformách Slovak Telekomu a českého operátora T-Mobile

  Autor: CHILLICOM/Viasat World , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 15.12.2017


Přední světová mediální společnost Viasat World oznámila, že dva klíčoví operátoři – Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic – budou nabízet na svých televizních platformách nový kanál Epic Drama, a to hned od jeho spuštění 14. prosince tohoto roku. Uzavření smlouvy potvrzuje úzké vztahy, které Viasat World má se svými osvědčenými partnery. Oba operátoři zprostředkují nový kanál s bohatou nabídkou atraktivních titulů více než 630 000 zákazníkům v obou zemích, které Viasat považuje za strategicky důležité.


Kanál Epic Drama staví na zkušenostech společnosti Viasat World se sestavováním kvalitní programové skladby, které získala jako první a druhý nejvýznamnější poskytovatel filmového obsahu v Rusku a nyní je využívá k rozšíření nabídky i na další trzích. Spuštění 19. kanálu společnosti Viasat World vychází z výsledků výzkumu, který odhalil silnou neuspokojenou poptávku po tomto žánru.

Slovak Telekom je klíčovým hráčem na trhu IPTV a satelitního televizního vysílání na Slovensku a dlouhodobý partner společnosti Viasat World, který zprostředkovává všechny její hlavní faktografické kanály na obou platformách. Stane se prvním operátorem, který na Slovensku nabídne kanál Epic Drama v rámci svého balíčku rozšířeného balíčku. IPTV operátor T-Mobile Czech rovněž zařadí nový kanál do rozšířeného balíčku, kde již nabízí kanály Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature.

Tamas Horvath, obchodní ředitel společnosti Viasat World, řekl: „Jsme rádi že Slovak Telekom a T-Mobile Czech do své nabídky zařadí náš nejnovější kanál Epic Drama. Svědčí to o naší snaze porozumět potřebám klientů a společně poskytovat zajímavý obsah divákům. Věříme, že Epic Drama se svojí pestrou skladbou a širokými možnostmi sledování skutečně na trhu vynikne a uspěje. Diváci budou mít nepřetržitý přístup ke špičkové světové dramatické tvorbě z libovolného zařízení. Spuštění kanálu dokazuje, že jako nezávislý vysílatel dokážeme pružně reagovat na poptávku ze strany diváku i našich partnerů, přičemž našim cílem je rozšiřovat dosah naší nabídky i okruh diváků.“

„Ačkoli je nabídka televizního obsahu velmi široká, stále existuje poptávka po kvalitních seriálových kanálech, které pečlivě vybírají to nejlepší z aktuální tvorby. Viasat World má s výběrem atraktivního obsahu bohaté zkušenosti. Její vysoce sledované dokumentární kanály, které nabízí pořady špičkové kvality, nachází velmi pozitivní odezvu i u našich diváků. Těší nás proto, že zákazníci Magio TV na Slovensku a T-mobile TV v České republice budou mezi prvními, kdo bude mít nový kanál a nelineární služby k dispozici,“ říká Andrej Miklánek, marketingový expert společnosti Slovak Telekom pro TV služby na Slovenku a v České republice.

Kanál Epic Drama byl spuštěn 14. prosince na hlavních mezinárodních trzích společnosti Viasat World a nabídne přes 600 hodin nejlepších hraných seriálů z celého světa. Stane se místem, kde diváci naleznou nejširší výběr velkorozpočtových seriálů různých dramatických žánrů v kvalitě HD. Na zhruba 80 % vysílaného obsahu se vztahuje licence pro nelineární vysílání, takže Viasat World může divákům nabídnout nejlepší světové tituly ke sledování na různých platformách a zařízeních. Většina nabízených titulů jsou novinky natočené v posledních třech letech a zhruba 70 % z nich nabídne Epic Drama v jednotlivých zemích exkluzivně.

Kanál Epic Drama cílí na muže a ženy ve věku nad 25 let, avšak zaujme všechny fanoušky dramatického žánru, kteří se mohou těšit na nepřetržitý přístup k velkolepým seriálovým titulům celého žánrového spektra, kde nechybí zločin a záhady, adaptace klasických literárních děl, politika a moc, válečná dramata, akční a dobrodružné příběhy, skutečné historické události a taky svět fantazie.

Viasat World jedná i s dalšími operátory v České republice a na Slovensku s cílem rozšířit dosah své nové prémiové nabídky.


O společnosti Viasat World

Viasat World je přední nezávislý mezinárodní provozovatel televizního vysílání, který nabízí rozsáhlé portfolio televizních kanálů a nelineárního obsahu všech žánrů včetně dokumentárního, zábavního, dramatického, filmového a sportovního. Provozuje 27 placených televizních kanálů a poskytuje i nelineární služby na vyžádání. Má přes 145 milionů zákazníků ve více než 50 zemích a oblastech a nabízí vysílání v 17 jazycích na 19 kanálech. Naše hlavní kanály zaměřené na faktografickou zábavu vybírají z rozsáhlé nabídky atraktivní moderní tvorby. Patří mezi ně Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature a Viasat Life, které oživují historii, odhalují tajemství přírody a nabízí špičkovou zábavu založenou na faktech a skutečných příbězích ze života.

Kanál Epic Drama zahajuje vysílání v prosinci 2017 jako vlajková loď společnosti Viasat World v oblasti dramatické seriálové tvorby. Viasat World nabízí také široký výběr filmové tvorby na sedmi kanálech, včetně TV1000, TV1000 Action, TV1000 Russian Kino a ViP Premiere, díky nimž je nejvýznamnějším poskytovatelem filmového žánru v Rusku. Tyto kanály nabízí vše od hollywoodských trháků po mezinárodně oceněná díla s nejlepšími herci všech dob. Viasat World chce nabízet stejně kvalitní služby i na digitálních platformách a zajišťuje proto práva pro nelineární vysílání téměř veškerého obsahu. Provozuje streamovací službu ViP Play dostupnou v Rusku a SIS, která poskytuje divákům přístup k celému portfoliu kanálů a kompletní videotéce. Poslední novinkou mezi digitálními službami je TV1000 Russian Kino, která umožňuje divákům mimo území Ruska sledovat nepřebernou nabídku nejnovějších a největších děl ruské filmové a televizní tvorby.


Katarína Moravčíková - marketingový koordinátor společnosti VIASAT WORLD
Karel Kapinus - Managing Director CHILLICOM



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.12.2017 • N24 Doku Austria z družice Astra 1N
03.12.2017 • sunshine live opouští analogovou kabelovou síť - na satelitu Astra 1N zůstává
02.12.2017 • Nalaďte sa na Vianoce s freeSAT-om
29.11.2017 • JOJ Cinema HD na předvolbě Skylink Ochutnávka
23.11.2017 • Eurosport uzavírá novou pětiletou dohodu týkající se vysílání US Open
16.11.2017 • Stanice ProSiebenSat.1 i v budoucnu volně z družice Astra 1 ve standardním rozlišení

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist