Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:06:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Zákazníci freeSAT-u si môžu celý mesiac užívať prémiové seriály na AXN

  Autor: freeSAT/mediamedia , e-mail: info@sk.freesattv.tv Přidané: 03.03.2018


Priaznivci akčných seriálov a kriminálok sa majú na čo tešiť: všetci zákazníci freeSAT-u budú môcť celý mesiac sledovať kanál AXN. Už od 1. marca získajú prístup k zaujímavým premiéram ako aj k stáliciam žánru. Napínavé dobrodružstvá i mimoriadne výkony mozgových buniek si budú môcť vychutnávať až do 31. marca 2018.


Komisárka Candice Renoirová sa vracia do svojho rodného mestečka na juhu Francúzska, aby v televíznej premiére druhej série komplikovala život tamojším zločincom. Sťažujú jej to rodinné a ľúbostné problémy, „Policajtka Barbie“ má však všetky predpoklady, aby to zvládla. K vyšetrovacej výbave Columba v sukni patrí zdravý rozum, výnimočné pozorovacie schopnosti a zmysel pre praktickosť. Diváci môžu spolu s ňou prežívať jej dobrodružstvá každú nedeľu v dvoch epizódach.

Pondelkové večery budú patriť čistému adrenalínu. Seriál SWAT sleduje nielen boje elitnej policajnej jednotky so zločincami, ale i osobné zápasy jej jednotlivých členov. Akčná kriminálka je inšpirovaná televíznym seriálom z roku 1975 a premiéru bude mať 5. marca.

V seriáli Zlato (Ouro) niet núdze o akciu ani o drámu. Príbeh zavedie divákov do Francúzskej Guyany, do nemilosrdnej džungle najtvrdších podnikateľov, gangstrov, geológov a vojakov, ochotných zabíjať za pár gramov žltého kovu. Osud francúzskeho študenta geológie, vrhnutého do tohto prostredia, sa bude napĺňať každú stredu v dvoch epizódach.

Nádherné prostredie hrá dôležitú úlohu v kriminálnom seriáli Hawaii 5-0. Diváci môžu sledovať prácu elitnej policajnej jednotky na pozadí krásnych Havajských ostrovov od začiatku prvej série každú nedeľu večer.

Známe tváre a čistá detektívna práca sa vrátia na televízne obrazovky vo štvrtej sérii seriálu Sherlock a Watsonová (Elementary, Jak prosté). Spolupráca moderného Holmesa s doktorkou Watsonovou v uliciach Manhattanu zaplní sobotňajšie večery.

Fanúšikovia toho druhého Sherlocka, stvárneného Benedictom Cumberbatchom, si zase v posledný marcový piatok budú môcť užiť jeho výkon vo filme Sherlock: Prízračná nevesta (Abominable Bride).

Niečo sa nájde aj pre priaznivcov historickej drámy. Druhá séria Kráľovstva (Reign) sa začína s Mary Stuartovou a Francisom už usadenými na francúzskom tróne - no s krajinou v plameňoch. Ako sa známa budúca škótska kráľovná vysporiada s morovými ranami, neposlušnosťou aristokracie a svetom plným intríg? To diváci budú môcť zistiť každú stredu.

AXN budú môcť sledovať všetci zákazníci freeSAT-u, vrátane tých, ktorí kanál nemajú v predplatenom balíku. Voľné vysielanie sa začína 1. marca a končí sa 31. marca 2018. Kanál je k dispozícii na pozícii 57. Viac informácií nájdete na sk.freesattv.tv.


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. je kvalitný poskytovateľ satelitných televíznych služieb so sídlom v Luxemburgu, európskom centre satelitných služieb. Svoje služby ponúka v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku. Okrem toho riadi satelitné televízne služby poskytovateľa v Rumunsku. Jeho službu Direct-to-Home (DTH), ktorá je známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT na slovenskom a českom trhu a ako Focus Sat v Rumunsku, využívalo k 31. decembru 2016 viac ako 854-tisíc zákazníkov. UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom oceňovanú zákaznícku podporu a vynikajúcu kvalitu signálu, vrátane krištáľovo čistých programov vo vysokom rozlíšení. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou Liberty Global plc.


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.03.2018 • ZooMoo HD, Love Nature 4K a Love Nature HD ze satelitů Eutelsat 9B a Hotbird 13C
03.03.2018 • Programové novinky a změny k 1. 3. 2018
02.03.2018 • Nový program v nabídce FLIX TV - DORCEL TV
02.03.2018 • DIGI TV nabízí v nové akci tři měsíce za poloviční cenu
01.03.2018 • Cartoon Network - nový program v nabídce Skylinku
01.03.2018 • DIGI TV přidává 5 HD kanálů na satelitní televizi

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist