Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:59:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Surfování se známými tvářemi a soutěžícími z COOL Wave

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.04.2018


Prima COOL představila novou surfařskou reality show COOL Wave, která od 23. dubna opanuje pondělní večery ve 21 hodin na Prima COOL. Akce se tematicky odehrála v pražské Surf Areně, kde se soutěžícími z COOL Wave surfovaly i známé tváře v čele s Romanem Šebrlem, Denisou Pfauserovou, Romanem Vojtkem s dcerou Editkou, Mírou Noskem, Karlem Frýdem, Richardem Nedvědem, Tomášem Svobodou, Davidem Křížkem či Karlem Heřmánkem.


Poslední dva jmenované přišly podpořit jejich manželky Lucie Váchová Křížková a Nikol Kouklová Heřmánková. „Já bych si to strašně moc ráda zkusila, ale jedu za chvíli do divadla, takže nemohu přijet zmáčená,“ posteskla si Nikol, která se nestačila divit. „Karel se mnou většinou na veřejné akce nechce chodit, ale na surfování s COOL Wave se už nemohl dočkat a úplně mu tady září očička. Takhle nadšeného jsem ho dlouho neviděla.“

„My jsme s Lolou přišly tátovi fandit. A náramně se bavíme těmi pády,“ řekla Lucie Váchová Křížková, která s dcerkou Lolou sledovala Davida Křížka z bezprostřední blízkosti.

Surfování nakonec musela oželet i herečka Kristýna Janáčková, protože ji její čtyřletý synek Oskárek do vln nepustil. „Když to tu uviděl, tak o mě měl strach a plakal. Zajdu sem tedy příště s mužem. Ale děsně mě to mrzí, vypadá to skvěle, hned bych si to zkusila,“ dodala Janáčková.

Zato skoro osmiletá dcerka Romana Vojtka Editka měla pro strach uděláno a do vln se vrhla po hlavě. „Už tři roky s tátou jezdíme na snowboardu, takže jsem se sem moc těšila, až si tady zkusím surfovat,“ pochvalovala si malá surfařka, která hravě strčila do kapsy i takové sportovce, jakými jsou Roman Šebrle, David Svoboda, David Křížek či Karel Frýd.

„Na tomhle boardu jsem byl už v Dubaji a těšil jsem se, že si zasurfuju vestoje, ale nakonec jsem pospíchal, takže jsem stihl jen jezdit po břiše a na kolenou, což mě mrzí,“ posteskl si Roman Šebrle, kterého pády z prkna také neminuly.

„Na surfu jsem nikdy v oceánu nebyl, takže tohle pro mě bylo poprvé, já jsem spíš potápěč. Všichni jsme se báli, ale nakonec jsme si to parádně užili! Já jsem dal dokonce svíčku, kdy jedeš, postavíš se na hlavu a pak se překulíš. Byl to neuvěřitelný zážitek,“ radoval se Karel Frýd.

„Byla to moje první zkušenost se surfováním, jestli se tedy dá válení na prkně za surfování považovat. Samozřejmě jsem padal z prkna tak jako ostatní, ale s tím rozdílem, že jsem chtěl. Je to celkově dosti náročné na fyzičku, hlavně na ruce. Měl bych je začít posilovat. Což třeba takový Roman Šebrle ruce posilovat nemusí, protože jsem ho viděl v šatně. Vlastně on nemusí posilovat vůbec nic. Chci být jako on,“ vtipkoval Richard Nedvěd.


COOL Wave

Od 23. dubna každé pondělí ve 21.00 na Prima COOL
Stopáž pořadu: 25 minut
Počet dílů: 8
Pořadem bude prostřednictvím komentáře provázet Jan Dolanský.

Natáčení COOL Wave na Fuerteventuře ve dnech 1.–15. března se zúčastnilo 8 soutěžících různých úrovní surfařských schopností rozdělených do dvou vyrovnaných týmů. Každý tým koučovala jedna dvojice – sourozenci Olivovi a manželé Havlíkovi. Na ostrově je každý den kromě surfařské lekce čekala také jedna surfařská disciplína, za kterou daný tým získal bod. Tyto disciplíny kladly důraz na fyzičku a rovnováhu. Každý den čekal soutěžící také často vtipný úkol dne, za nějž vítězný tým získal odměnu v podobě zajímavého zážitku, zatímco ti, kteří prohráli, museli těm druhým sloužit, čistit jim neopreny, uklízet vily atd… Nikdo tedy nevypadával.

Cílem bylo vychovat nadějného surfaře, ukázat začínajícím surfařům, jak na to, a pomoct jim nalézt v tomto sportu zalíbení.


O co se soutěžilo?

10 denní surf boat trip na Maledivy
Zapůjčení mercedesu třídy X na 1 rok
Surfové vybavení od Quiksilveru
a startovné, včetně dopravy a ubytování, na Mistrovství České republiky a Slovenska v surfingu (Francie 22. 6. – 1. 7.)


Koučové:

Tereza Olivová – je několikanásobná mistryně ČR v surfingu, propagátorka surfingu. Žije a učí v Dominikánské republice. Terka se zúčastnila reality show Big Brother, zároveň se živila modelingem. S bratrem podnikají ve spoustě odvětví.

Otmar Oliva – prošel náročnými zkouškami Mezinárodní surfové organizace a jako první Čech získal profesionální instruktorskou licenci ISA. Žije a učí na Srí Lance. Tereza a Otmar jsou z 6 sourozenců a Otík se baví tím, že neustále někomu něco provádí, snaží se ho napálit.

Petr Havlík – svou první vlnu sjel v roce 2005. Je držitelem titulu surfařského instruktora Federacion Canaria de Surf (FCS).

Kateřina Havlíková – surf se stal náplní jejího života. Získala titul surfařského instruktora (FCS). Držitelka dvou bronzových medailí z MR ČR&SR v surfingu. Oba už 11 let žijí a učí na Fuerteventuře. Mají spolu dvě malé děti, které už se také učí surfovat.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.04.2018 • Susedia a Oteckovia ovládli pondelkový rebríček sledovanosti!
24.04.2018 • S Lucií Výbornou do tůní, jezer a řek v novém přírodovědném cyklu Magické hlubiny
24.04.2018 • Prima Partička 13. díl 2018
23.04.2018 • Show Jana Krause – 25. 4. 2018
23.04.2018 • Nový pořad Utajený šéf už 25. dubna na Nově!
22.04.2018 • Hra SRo Podivný pútnik sa dostala do užšieho výberu medzinárodného festivalu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist