Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:37:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Finálová sobota v O2 TV: Poslední kolo HET ligy a vrchol Ligy mistrů s řadou atraktivních hostů

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 25.05.2018


Stanice O2 TV Fotbal nabídne v sobotu speciální kontinuální vysílání k závěru české nejvyšší soutěže a samozřejmě také k finále fotbalové Ligy mistrů, ve kterém se o legendární ušatý pohár utká FC Liverpool a Real Madrid. Fanoušci se mohou těšit na sérii exkluzivních rozhovorů, atraktivní hosty ve studiu nebo třeba na unikátní vzpomínku Vladimíra Šmicera na finále Ligy mistrů z roku 2005.


Finálová sobota vypukne již ve 14.00 hodin, kdy stanice O2 TV Fotbal odvysílá sestřih nejlepších momentů fotbalové talk show TIKI-TAKA. O hodinu později začíná několikahodinové studio Petra Svěceného. Prvním speciálním hostem bude předseda Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda. Hlavní téma? Zhodnocení právě končící sezony a také nový hrací formát od příštích ročníků. Poté do studia zavítá Horst Siegl, držitel jedenácti sparťanských titulů a autor 176. ligových gólů. Ten společně s Pavlem Hoftychem, bývalým trenérem Bohemians a nyní generálním manažerem mistrovské Trnavy, rozebere šlágr 30. kola HET ligy mezi Bohemians Praha 1905 a pražskou Spartou (komentuje Jan Homolka a Václav Pilný).

Fotbalová redakce stanice O2 TV Sport si rovněž připravila řadu exkluzivních rozhovorů. V rámci komponovaného programu uvidí fanoušci například Petra Čecha, Davida Lafatu, Patrika Schicka nebo Milana Baroše. Od 19.00 hodin pak O2 TV Fotbal přinese unikátní sestřih jedinečného finále Ligy mistrů z roku 2005, kdy Vladimír Šmicer zavzpomíná na jeden z nejslavnějších zápasů své kariéry.

"Od 20.00 hodin začíná studio Ligy mistrů, dorazí třeba František Straka. Ještě lákám někoho z českých reprezentantů. Celkově to bude výjimečný den, divák dostane mnohem víc, než jen samotný finálový zápas. Doufám, že si tento svátek fotbalu všichni příznivci užijí," uvedl Petr Svěcený, moderátor stanice O2 TV Sport.

Sobotní finálový duel mezi Realem Madrid a Liverpoolem začíná v ukrajinském Kyjevě ve 20.45 středoevropského času (komentuje Tomáš Radotínský a Milan Štěrba). Ještě před úvodním výkopem mohou diváci v multidimenzi na O2 TV Fotbal sledovat tradičně velkolepý slavnostní ceremoniál, na kterém tentokrát vystoupí popová hvězda Dua Lipa.


V příštích sezonách nabídne Ligu mistrů na Slovensku nový kanál Orange Sport

Společnost O2 Czech Republic se v sezonách 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021 stala výhradním držitelem kompletních práv na Ligu mistrů UEFA na českém i slovenském trhu. V České republice odvysílají exkluzivně všechny zápasy z nejprestižnější klubové soutěže světa stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. I na Slovensku zajistí distribuci obsahu společnost O2, ovšem stane se tak prostřednictvím nového sportovního kanálu, který ponese název Orange Sport. Ten bude dostupný všem zákazníkům slovenského operátora Orange.

Orange Sport bude až do roku 2021 vysílat to nejlepší z Ligy mistrů UEFA a vedle toho nabídne i další atraktivní sportovní obsah. Spuštění stanice se plánuje v srpnu, kdy začíná nová sezona.

"Zařazení nového kanálu potvrzuje naši strategii v oblasti televizního byznysu a umožňuje představit našim zákazníkům výjimečný balík služeb založený na exkluzivním obsahu.V současnosti finalizujeme programovou strukturu Orange Sport, kterou doplníme o další ligové soutěže, sporty a formáty. Souvisejícím krokem je výrazné rozšiřování pokrytí digitální televize Orange TV a konvergentního balíčku Love, abychom výhody prémiového fotbalového obsahu mohli přinést co největšímu počtu zákazníků," uvedl Pavel Lančarič, generální ředitel a předseda představenstva Orange Slovensko.

"Hledali jsme nejefektivnější možnost, jak tolik žádanou a atraktivní soutěž, jakou Liga mistrů bezesporu je, dostat mezi více slovenských fanoušků. To vzhledem ke svým plánům splňuje na slovenském trhu operátor Orange. Díky vzájemné spolupráci tak vzniká nový kanál Orange Sport, přičemž výroba zápasových studií či přenosů bude pod hlavičkou O2 probíhat ve studiu v pražské O2 areně," prozradila Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 Czech Republic.


O O2 TV

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 284 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.12.2017 • Spoločnosť SATRO s.r.o. pridal do svojich ponúk stanicu EPIC DRAMA
04.07.2017 • SATRO pripravila od júla tohto roku zmeny v ponuke SATROdigital
02.06.2017 • Kábloví operátori podporujú Miku
19.04.2017 • Operátori sú pripravení vyradiť programy JOJ z ponuky
01.02.2017 • Arena Sport programy pribudnú od dnes (1.2.) v programovej ponuke operátora Nej.cz
17.01.2017 • Skupina Nova a slovenský operátor UPC sa dohodli na distribúcii NOVA Sport 1 a 2 i NOVA International

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist