Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 09:07:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Po úspešných podujatiach v Prešove a vo Zvolene rozhýbe HÝBSA day už túto nedeľu aj Bratislavu!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 31.05.2018


Televízia Markíza sa rozhodla upriamiť pozornosť Slovenska na zdravý životný štýl v kruhu rodiny nielen na televíznych obrazovkách, ale aj priamo medzi divákmi, a to po celom Slovensku – od východu na západ. Prvé dve zo série piatich podujatí, v Prešove a vo Zvolene, dopadli vysoko nad očakávania. Na námestia zavítalo dohromady takmer 12 000 návštevníkov.


Séria podujatí HÝBSA days v piatich slovenských mestách pokračuje už najbližšiu nedeľu, 3. júna 2018, eventom v Bratislave. Rodiny s deťmi tak budú mať možnosť zažiť atmosféru skutočných pretekov, zabaviť sa, stretnúť sa so známymi osobnosťami z televíznej obrazovky a naučiť sa niečo o zdravej strave a správnom cvičení.

Návštevníci, ktorí zavítajú do rekreačno – oddychovej lokality Železná studnička, sa môžu tešiť na koncert Mira Jaroša, či tanečný workshop Street Dance Academy Laciho Strika, naživo sa tiež budú môcť stretnúť s hercami zo seriálového megahitu Oteckovia: Filipom Tůmom, Marekom Fašiangom, Braňom Deákom a Vladom Kobielskym. Z detských hercov nebude chýbať Oliver Oswald, Karin Qayumová, Laura Gavaldová, Tobias Král, Jakub Horák a Maroško Baňas.

Podporiť projekt prídu do hlavného mesta aj známe tváre z obrazoviek televízie Markíza ako Kvetka Horváthová, Mária Čírová, Martin Bagár, Lucia Mokráňová, Tomáš Juríček, Lenka Debnárová či Andrea Šprochová. Mirka Luberdová spolu s Viktorom Bielikom ukážu, ako zdravo a chutne variť pre deti. Chýbať nebudú ani ambasádori projektu Lenka Šóošová, Gizka Oňová a Roman Juraško, ktorý bude podujatím aj moderátorsky sprevádzať.

Cieľom projektu HÝBSA Slovensko je prístupnou, hravou a najmä zábavnou formou ukázať, že zdravý životný štýl nie je niečo, čo by človeka v živote obmedzovalo, ale naopak, čo môže priniesť množstvo príjemných chvíľ.

Deti môžu súťažiť v rôznych športoch ako je beh, bicyklovanie či kolobežkovanie, vyskúšať si môžu aj novinku v podobe štafety. Do disciplín sa môžu zapojiť aj so svojimi rodičmi a starými rodičmi. Medailami budú odmenení nielen víťazi, ale všetci, ktorí sa dostanú až do cieľa.

„Aj tento rok chceme urobiť niečo pre zdravie detí aj celých rodín, pretože to považujeme za mimoriadne dôležité. Projekt HÝBSA Slovensko je veľmi akčný, zábavný a motivuje ľudí, aby sa hýbali v exteriéri, čo je veľmi pozitívne,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Úspešný projekt so smelými ambíciami získal tento rok podporu v silných partneroch, ktorí sa s jeho myšlienkou stotožňujú. Partneri budú súčasťou HÝBSA days, počas ktorých ponúknu deťom a ich rodičom atraktívny program, ktorí ich niečo naučí i zabaví.

„Zdravé stravovanie a pravidelné športové aktivity by mali byť súčasťou nášho dennodenného života. Slováci a Slovenky kladú čoraz väčší dôraz na kvalitné čerstvé potraviny a lokálne produkty od slovenských výrobcov. Sme radi, že máme možnosť priviesť na zdravšiu cestu aj ďalších ľudí prostredníctvom projektu HÝBSA Slovensko,“ uviedla Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka generálneho partnera projektu BILLA Slovensko.

„Cieľ znovunavrátiť šport do života nielen tých najmenších nám bol od počiatku veľmi blízky. Aby sme túto výzvu podporili čo najsilnejšie, rozhodli sme sa venovať do žrebovania hviezdu našej ponuky a najnovší model Novú Dacia Duster,“ hovorí Richard Evanson, generálny riaditeľ hlavného partnera projektu Renault Slovensko, importéra značky Renault a Dacia.

Štartovným v hodnote 5 eur prispejete na podporu dobrej veci. „Získané finančné prostriedky zo štartovného pôjdu do Nadácie Markíza, ktorá ich venuje Národnému ústavu detských chorôb v Bratislave,“ hovorí predsedníčka správnej rady Nadácie Markíza Marianna Trnavská.

Séria HÝBSA days už má za sebou podujatia v Prešove a Zvolene a pokračovať bude v ďalších dvoch slovenských mestách – Poprade (16.6.) a Žiline (30.6.). Po letných prázdninách sa projekt HÝBSA Slovensko presunie zo športovísk do škôl, kde sa pokúsi rozhýbať žiakov počas prestávok. Úplnou novinkou budú aj zimné HÝBSA days, naplánované na začiatok roka 2019.

Všetky informácie o projekte HÝBSA Slovensko sú dostupné na samostatnom webe hybsa.markiza.sk, na facebookovom profile (www.facebook.com/HYBSASlovensko), ako aj na Instagrame (@hybsaslovensko).


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.05.2018 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR v dňoch 22. a 23. 5. 2018
27.05.2018 • Rozprávkový Zázračný oriešok pozná víťazov
24.05.2018 • Pražské kino Bio Oko se změní na Bistro Ramen
22.05.2018 • Šest filmů z Cannes míří do českých kin pod vlajkou Aerofilms
19.05.2018 • Na prestížnom festivale Zázračný oriešok sa predstaví 18 rozhlasových rozprávok RTVS
18.05.2018 • Tisková zpráva z 9. zasedání RRTV, konaného dne 15. 5. 2018

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist