Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:52:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

TUTY TV slaví 1. narozeniny a přináší nový pořad TUTY CHART

  Autor: TUTY Broadcasting/KNOWCOMM , e-mail: info@tuty.tv Přidané: 31.05.2018


1. června letošního roku oslaví své první narozeniny televizní stanice TUTY orientovaná na děti a mládež ve věku od 4 do 17 let. Za rok svého fungování potvrdila, že programový koncept, v němž se komerční televizní stanice opírá o vysílání převážně populární animované tvorby v kombinaci s vlastní produkcí pro náctileté, byl úspěšným zaplněním chybějícího místa na trhu.


Jako narozeninový dárek pro své diváky přináší tato stanice, kterou si už naladila třetina domácností v Česku, klipovou hitparádu TUTY CHART. V plánu je také zařazení stanice do nabídky O2 TV.

Příznačně na Den dětí oslaví první rok své existence televizní stanice TUTY. Důvodů k oslavám má však tato stanice vysílající především animované seriály a vlastní pořady pro teenagery mnohem více. V současné době má TUTY TV naladěnou už 35 % domácností v České republice. V dubnu se pak stanici podařilo dosáhnout v cílové skupině 4-14 let rekordního podílu na sledovanosti za měsíc, a sice 0,82 %. „Zvyšující se sledovanost u dětských diváků nás nesmírně těší. Díky kvalitnímu obsahu tráví nyní děti u pořadů naší televize v průměru 1 hodinu a 6 minut, což je třikrát více času než před rokem,“ uvedl Pavel Bouček, obchodní ředitel TUTY TV.

Programové schéma televize je postaveno na velmi rozsáhlé knihovně oblíbených seriálových titulů především americké, japonské a italské provenience. Mezi nejúspěšnější patří Teletubbies, Bořek stavitel, Huntik nebo oblíbený italský seriál Winx Club. Ve vlastní tvorbě se TUTY TV zaměřuje hlavně na náctileté diváky. Vlajkovou lodí této stanice je lifestylový pořad VIP U s Filipem Kynychem, synem známé cvičitelky fitness. Jedná se o pořad představující novinky ze světa teen celebrit s exkluzivními hosty nebo zajímavá videa.

Narozeninovou novinkou ve vlastní produkci televize je klipová hitparáda TUTY CHART, kterou moderuje zpěvák a multiinstrumentalista Vojta Drahokoupil, alias Vojta D. Vedle klasické hitparády nabízí také rozhovory se známými hosty, pohledy do prestižních zahraničních hitparád nebo nejnovější trendy z hudebních platforem Deezer a Spotify.

Vysílání TUTY TV je realizováno prostřednictvím regionální sítě RS8, ale také přes satelity (Skylink), kabel (UPC ad.) či prostřednictvím IPTV operátorů. Aktuálně probíhají jednání o zařazení této stanice do nabídky O2 TV. Na televizním webu www.tuty.tv pak stanice nabízí i streamované vysílání.


O televizní stanici TUTY

Stanice TUTY patří do portfolia zastupitelství Atmedia Czech s.r.o. Vysílá od 1. června 2017 primárně pro děti a mládež ve věku 4 až 17 let, sekundárně pro rodiče a příbuzné dětí. Jejím cílem je stát se v rámci českých komerčních televizí mimo jiné stabilním prostředím pro animovanou tvorbu pro diváky mladší 15 let. Většinu obsahu tvoří animované zahraniční seriály (90 %) a lifestylové pořady pro teenagery.

TUTY TV má naladěnou každá třetí domácnost v ČR a tento počet nadále stoupá. Neustále probíhají vyjednávání s dalšími televizními operátory. Pokrytí signálem se tím neustále zlepšuje tak, aby se program dostal k co největšímu počtu diváků.

V rámci smlouvy se společností České Radiokomunikace, a.s. probíhá vysílání ve standardu DVB-T v síti RS8 a skrze družici Astra 23,5° E. Vysíláním DVB-T v síti RS8 TUTY pokrývá přes 50 % populace České republiky. Další probíhající jednání směřují také k přechodu na DVB-T2. TUTY TV aktuálně naladí všichni uživatelé satelitních služeb Skylink, klienti kabelových operátorů UPC a IPTV klienti PODA TV, SledovaniTV.CZ a dalších operátorů, kteří jsou uvedeni na webových stránkách televize www.tuty.tv. Zde je program navíc šířen i prostřednictvím streamu. V současnosti klade tato stanice velký důraz i na fungování svých sociálních médií (YT, FB, IG) a zmiňovaného webu www.tuty.tv.


Tereza Kunová, PR Consultant, KNOWCOMM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.06.2018 • Televízia Magio preraďuje Cartoon Network do balíka Hudobných a detských programov
24.05.2018 • TV Nova posiluje oddělení digitální reklamy, ředitelem se stává Martin Kyncl
03.04.2018 • Nový kanál pro ženy NOBOX TV z vysílače Katowice/Kosztowy
27.03.2018 • Radio Pogoda v éteru
24.03.2018 • V jarnom výberovom konaní je zaradených viac ako tridsať frekvencií
14.03.2018 • Skupina Prima spouští na velikonoční pondělí osmý kanál – Prima KRIMI

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist