Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:53:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI TV zpřístupní poslední golfový Major sezony všem zákazníkům

  Autor: DIGI CZ , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 07.08.2018


Golf Channel získal poprvé vysílací práva na PGA Championship, poslední golfový Major sezony, a zákazníci DIGI TV se mohou těšit na golfový zážitek. Český televizní operátor zpřístupní Golf Channel od čtvrtka 9. srpna do neděle 12. srpna všem svým zákazníkům. Slavný a sledovaný turnaj, jehož jubilejní 100. ročník hostí Bellerive Country Club v americkém Missouri, se bude vysílat do více než 120 zemí světa.


O prestiži jednoho ze čtyř turnajů v sezoně, jež se pyšní názvem Major, svědčí i fakt, že turnajová dotace dosáhla 10,5 milionu dolarů. Golfoví příznivci mohou na DIGI TV sledovat v akci ta největší golfová esa.

„Golf si získává mezi Čechy stále větší oblibu. Jsme proto rádi, že můžeme díky dohodě s Golf Channelem nabídnout všem našim zákazníkům skutečně mimořádný zážitek: přímé přenosy ze všech čtyř kol PGA Championshipu, jednoho ze čtyř nejprestižnějších turnajů golfové sezony,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ, a doplňuje: „DIGI TV dlouhodobě sází na atraktivní a kvalitní sportovní nabídku, ať už jde o fotbal, tenis nebo třeba bojové sporty. Nejlepší světový golf naše sportovní portfolio skvěle doplňuje.“

Přímé přenosy z turnaje začínají na Golf Channelu vždy ve 20:00 hod. a zákazníci DIGI TV mohou na obrazovkách vidět všechna čtyři kola. Turnaj začíná ve čtvrtek 9. srpna a finálové kolo tohoto turnaje kategorie Major je na programu v neděli 12. srpna. Na greenech se představí ti nejlepší golfisté světa, turnajový titul obhajuje Američan Justin Thomas. DIGI TV při příležitosti turnaje připravila na svém Facebookovém profilu soutěž o golfové ceny.

PGA Championship mohou díky zpřístupnění Golf Channelu sledovat všichni zákazníci DIGI TV. Standardně je tento specializovaný sportovní kanál na DIGI TV dostupný těm zákazníkům, kteří mají k ZÁKLADNÍMU balíčku dokoupený doplňkový balíček SPORT, případně mají k dispozici kompletní programovou nabídku v podobě MAXI balíčku. Golf Channel je dostupný i v samostatném balíčku SPORT PLUS.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 7. 8. 2018






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.08.2018 • Změna v možnosti aktivace služeb Skylinku v zahraničí
24.07.2018 • Dětská stanice JimJam nabídne nejmenším divákům od 1. srpna nový, atraktivní vzhled
19.07.2018 • DIGI TV přidává další kanál DIGI Sport
17.07.2018 • DIGI TV nabízí o prázdninách DIGI2GO na zkoušku zdarma
12.07.2018 • Nicer Dicer TV volně z družice Astra 1M
03.07.2018 • Fishing & Hunting na předvolbě Skylink Ochutnávka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist