Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 10:37:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Legendárny Cartoon Network môžete pustiť deťom v češtine aj angličtine

  Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 22.08.2018


Cartoon Network chystá na jeseň na Slovensku a v ČR prekvapenie. Jeden z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších detských televíznych kanálov Cartoon Network môžu vaše deti sledovať v angličtine a od minulého roka aj v češtine. Legendárna animovaná stanica je dostupná na Slovensku a v Česku vďaka spoločnosti IFC Media.


V ponuke Cartoon Network si nájdu obľúbené animované príbehy menšie deti ale aj tie dospievajúce. Prináša kultovky ako Dexter’s Laboratory či Scooby-Doo, obľúbené sú aj programy Amazing World of Gumball, Dobrodružný čas, Clarence, The Powerpuff Girls, Ben 10 aTeen Titans Go! Z nových programov si svojho diváka našli Zataženo, občas trakaře, OK K.O.! a mnohé ďalšie.

Aj vďaka tomu je televízny kanál vynikajúcim pomocníkom pri výučbe angličtiny. Deti sa učia jazyk ľahšie ako dospelí, pri sledovaní animovaných hitov na Cartoon Network tak získavajú slovnú zásobu príjemnou nenútenou formu.

Od septembra minulého roka je k dispozícii česká jazyková stopa, v súčasnosti je program už plne lokalizovaný, čiže 100% programu je aj v češtine.

„Sme radi, že máme pri Cartoon Network 100-percentnú českú stopu. Mnohí rodičia však vyhľadávajú vysielanie špeciálne v angličtine. Prieskumy dokazujú, že deti, ktoré sledujú rozprávky v origináli, sa oveľa ľahšie učia cudzí jazyk, ako keď ich sledujú s dabingom. Cartoon Network je tak skvelým pomocníkom pri výučbe,“ povedal Jozef Pipek výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá Cartoon Network zastupuje na Slovensku a v Česku.

Cartoon Network prináša širokú ponuku animovaných príbehov s jednoduchou slovnou zásobou, až po bohatú konverzáciu, na ktorej sa zabavia neraz aj dospelí. Vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni, prioritne pre detského diváka vo veku od 6 do 12 rokov. Stanica je dostupná v SD aj HD kvalite.


Cartoon Network je dostupný na Slovensku a v ČR prostredníctvom viacerých platforiem: Telekom (Magio), Skylink na Slovensku a v ČR, Digi Slovakia, freeSAT, UPC, DTH, Swan, Martico, Antik Telekom, Orange, Vares, Digi Czech Republic, T-Mobile Czech Republic, O2 Czech Republic a ďalšie.

„Na jeseň chystáme špeciálnu ponuku – open window – čo znamená, že kanál bude dostupný pre všetkých zákazníkov nielen v špeciálnych balíčkoch,“ povedal výkonný riaditeľ IFC Media Jozef Pipek. Podrobnosti prinesie spoločnosť onedlho.


Cartoon Network je súčasťou skupiny Time Warner. Celkovo je k dispozícii v 19 jazykoch v 70 krajinách sveta. Stanica patrí v Českej a Slovenskej republike do portfólia programov spoločnosti IFC MEDIA.

IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.sk/.


Petra Szabová, IFC MEDIA, Bratislava





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.08.2018 • Russia Today, SBN, Hope Channel a 3ABN International z družice Hot Bird 13C
23.08.2018 • Volné vysílání programu Golf Channel ve Skylinku
22.08.2018 • Epic Drama HD a Power TV - nové programy v nabídce Skylinku
16.08.2018 • DAZN 1 HD, DAZN 2HD z družice Hot Bird 13B pro všechny klienty Sky Italia
10.08.2018 • Prima Krimi nově v nabídce FLIX TV
10.08.2018 • Volné vysílání programu Golf Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist