Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 09:02:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Vychytá Vaclík Messiho? Sledujte duel Sevilla–Barcelona na DIGI TV

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 19.10.2018


Po reprezentační pauze se znovu vrací ten nejlepší světový fotbal na klubové úrovni. Diváci DIGI TV mohou sledovat přenosy ze čtyř elitních ligových soutěží – anglické Premier League, španělské LaLigy, německé Bundesligy a od této sezony nově také italské Série A. Hitem víkendu je duel Sevilly s brankářem Tomášem Vaclíkem proti Barceloně vedené hvězdným Lionelem Messim.


Gólman Vaclík, který se zasloužil o vítězný debut reprezentačního kouče Jaroslava Šilhavého proti Slovensku (2:1) a mohl si konečně v národním týmu po zápase vítězně zakřičet, už se jednou Messimu a spol. postavil. Slavný Argentinec českého brankáře sice v srpnu nepřekonal, ale v Superpoháru zvítězila Barcelona.

Nyní však Vaclíkova Sevilla po osmi odehraných kolech kraluje tabulce LaLigy. Čecha v brance chválí, fanoušci by rádi po více než 70 letech oslavili titul. „Ale euforii musíme krotit,“ řekl Vaclík. Při prohře s Ukrajinou (0:1) dělal pouze náhradníka, ale v boji o první místo španělské ligy by chybět neměl. Zatím český reprezentant odchytal všech 720 minut v domácí soutěži. Očekávaný střet dvou gigantů nastane v sobotu ve 20:40 na kanále DIGI Sport 1 HD. Už ve 12:55 na stejném programu startuje duel Realu Madrid s Levante.

Pro Barcelonu i Real jde navíc o poslední generálku před zápasem roku. Již za týden, v neděli 28. října se uskuteční El Clásico, tradiční duel nesmiřitelných Barcelona – Real Madrid. Hrát se bude od 16:15 a DIGI TV samozřejmě nabídne přímý přenos i bohatý doprovodný program k utkání.

Nejkritizovanější reprezentací se po uplynulých utkáních Ligy národů stalo Německo. Svěřenci Joachima Löwa podlehli Francii (1:2) a připsali si už šestou porážku v tomto roce. Trápení národního týmu kopíruje mistrovský Bayern Mnichov, kterému po sedmi kolech patří šesté místo ligové tabulky. V sobotu od 15:25 na DIGI Sport 1 HD hraje bavorský celek na hřišti Wolfsburgu. Ve stejný den a na stejné stanici je na programu od 18:25 zápas mezi Schalke a Brémami, kde působí reprezentační bek Theodor Gebre Selassie. Na DIGI Sport 2 HD v 15:25 poběží přímý přenos z utkání Stuttgart – Dortmund.

To Angličané se vraceli do klubů spokojení po výhře 3:2 ve Španělsku. Pár reprezentantů se představí ve šlágru Premier League, který začne na DIGI Sport 4 HD v sobotu ve 13:25. Chelsea hostí Manchester United. Londýnské mužstvo má stejně bodů jako vedoucí Manchester City i Liverpool.

Naopak "Rudí ďáblové" pod vedením Josého Mourinha tápou. Podle legendárního Paula Scholese nemá současný kádr kvalitu, aby bojoval o titul. „Zdá se, že každý hráč, který přijde do týmu Manchesteru United, tak s tím bojuje a má problémy. Cítím, že i kdyby United podepsali Lionela Messiho, i on by s tím bojoval a měl problémy,“ prohlásil bývalý hráč Manchesteru. Spekuluje se, že by krizi United mohl zažehnat nový bohatý majitel – saúdský princ.

Liverpool, jemuž se během reprezentační pauzy zranili dva elitní útočníci, hraje na půdě Huderrsfieldu (sobota 18:25, DIGI Sport 4 HD). Vedoucí Manchester City prověří od 22:30 na DIGI Sport 4 HD Burnley, za které by mohl nastoupit český útočník Matěj Vydra. Ten pod koučem Šilhavým zažil docela povedený návrat do národního týmu.

Italské lize vládne bez ztráty bodu Juventus v čele s megastar Cristianem Ronaldem. V sobotu od 17:55 na DIGI Sport 2 HD se pokusí suveréna z Turína zastavit FC Janov, za který střílí góly objev roku, třiadvacetiletý polský snajpr s číslem 9. Seznamte se, Krzysztof Piątek.

Od 20:25 pak je na programu utkání mezi druhou Neapolí a Udinese, které má na soupisce Antonína Baráka. Favorizované hosty zase vede jako kapitán slovenská hvězda Marek Hamšík, který přišel o reprezentačního trenéra. Podle médií může za rezignaci i večírek Slováků po porážce ve federální derby. Z nedělního fotbalového menu vyčnívá lahůdka v neděli od 20:25 na DIGI Sport 1 HD. Inter hostí v duelu městských rivalů AC Milán. Derby della Madonnina, jak se utkání přezdívá, je podle mnohých to nejlepší, co může Série A nabídnout. A zákazníci DIGI TV mohou tento velký zápas sledovat v pohodlí domova u televize.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2018 • Radio Nikita TV HD s řádným vysíláním z družice Hellas Sat 3
12.10.2018 • Kde naladíme HOBBY TV?
12.10.2018 • Discovery Communications dostalo povolení Evropské komise k akvizici Scripps Networks Interactive
11.10.2018 • DIGI TV odstranila stanice AMC a nerespektuje soudní rozhodnutí
11.10.2018 • Satelitní operátor FLIX TV končí vysílání. O zákazníky se postará
08.10.2018 • Dnes startuje HOBBY TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist