Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:27:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

The Voice Česko Slovensko bude moderovat Tereza Kerndlová a Mária Čírová!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 10.01.2019


Novým ročníkem pěvecké show The Voice Česko Slovensko bude diváky televize Nova a Markíza provázet vůbec poprvé dámská moderátorská dvojice složená z dvou úspěšných a oblíbených zpěvaček – českou stranu bude zastupovat Tereza Kerndlová a slovenskou Mária Čírová.


Terezu Kerndlovou provázela hudba už od malička. Již jako malá holčička brázdila vody na palubě zaoceánských lodí, kde její otec Laďa Kerndl působil jako jazzový zpěvák. Už ve třinácti letech se rozhodla pro sólovou dráhu. Prorazila jako členka dívčí kapely Black Milk. V roce 2003 přichází zlaté i platinové album tohoto tria. Mezitím dobývá hitparády s Leošem Marešem se singlem Nejlepší nápad. Od roku 2005 se začala věnovat velmi úspěšné sólové kariéře. Na svém kontě má velké hity jako Schody z nebe, kterým dobyla české hitparády a na jejím YouTube kanále ho vidělo přes 31 milionů lidí, boduje i s hitem Tepe srdce mý, Anděl a mnoho dalších. Pro slovenské publikum by bylo asi nepatřičné nevzpomenout si na slovenskou legendu Richarda Müllera, který Terezu oslovil s duetem Klid, mír a pokora. Role moderátorky je pro ni absolutně novou zkušeností.

„Byla jsem velice mile překvapena, když mě oslovila televize Nova a Markíza, abych se ujala role moderátorky The Voice Česko Slovensko, ale zároveň se mě začaly zmocňovat pocity velké zodpovědnosti a pokory spojené s touto úlohou. Nakonec vyhrálo mé vlastní přesvědčení, že jsem ta, která umí naslouchat, vžít se do pocitů druhých a zároveň s nimi upřímně sdílet radost i smutek, či s nimi prožít jejich vlastní příběhy. A i o to v této velké show opravdu jde,“ říká Tereze Kerndlová.


Kariéru Márie Čírové pomohla v roce 2008 odstartovat dnes už neexistující talentová show, které se zúčastnila a i zvítězila například Zuzana Smatanová nebo Misha. Už ve stejném roce se i díky obrovskému hitu Búrka zařadila mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky. Doposud vydala čtyři sólová alba a na kontě má několik rádiových hitů.

„Na natáčení The Voice Česko Slovensko se velmi těším a jsem nesmírně šťastná, že můžu být součástí největší televizní hudební show v Česku a na Slovensku,“ říká Mária Čírová.

„Je mi potěšením, že náš skvělý tým posílí dvě vynikající zpěvačky, které se netradičně představí v roli moderátorek velkolepé show The Voice Česko Slovensko,“ dodal kreativní producent a režisér show Pepe Majeský.

Do křesel pro kouče zasedne čtveřice osobností vybraných z nejlepších českých a slovenských zpěváků a hudebníků – Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, Kali a Josef Vojtek. Atraktivní pěvecký souboj o prestižní titul nejlepšího hlasu Česka a Slovenska a pohádkovou výhru v hodnotě 2 000 000 Kč už zanedlouho odstartuje na obrazovkách televize Nova a Markíza.


Vojtěch Boháček, Koordinátor PR, TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.01.2019 • The Voice Česko Slovensko budú moderovať Mária Čírová a Tereza Kerndlová
10.01.2019 • Marie Terezie ovládla i Francii - vidělo ji přes milion diváků
10.01.2019 • Sledovanosť ženského zjazdového lyžovania na Dvojke láme rekordy
09.01.2019 • Mariku Gombitovú v Najväčšom Slovákovi nahradí Jozef Gabčík
09.01.2019 • Jaro na ČT art: pokračování Šumných stop, britcom i mezinárodní koprodukční projekt o evropském filmu
09.01.2019 • Víťazný štart nového komediálneho seriálu Autoškola

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist