Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 09:53:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AMCNI CNE obnovuje dlouhodobou distribuční smlouvu se společnostmi Slovak Telekom – Magio, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 12.02.2019


Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) a dceřiné společnosti Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku dnes oznamují obnovení komplexní víceleté smlouvy o distribuci. Ta vychází z dlouhodobé spolupráce a nabízí zákazníkům Slovak Telekom – Magio, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic kompletní nabídku oblíbených stanic z portfolia AMCNI CNE.


Tato strategická smlouva zastřešuje distribuci stanic Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, CBS Reality, Outdoor Channel a Extreme Sports Channel. Multiplatformní smlouva je uzavřena pro IPTV, DTH, kabelové a OTT platformy. Společnosti dále plánují rozšířit spolupráci na společných marketingových kampaních.

"Naše pozice na trhu je výjimečná tím, že neustále nabízíme nový, atraktivní a prémiový obsah. Toto vícestranné partnerství jen podtrhuje kontinuální poptávku po podobném obsahu, a to jak ze strany diváků a distributorů, tak inzerentů. Naše společnost i nadále zaznamenává silný růst po celém světě a jsme rádi, že může i nadále zákazníkům skupiny Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku nabízet kvalitní programovou nabídku, která obsahuje pořady, které diváky baví, a ke kterým se rádi opětovně vrací,” uvedl Balázs Hajós, viceprezident společnosti AMCNI CNE.

"Slovak Telekom – Magio a DIGI Slovakia jsou s 620 tisíci pokrytými domácnostmi největšími televizními poskytovateli na Slovensku. T-Mobile TV v České republice je nejrychleji rostoucí televizní službou v zemi. To vše je díky našim exkluzivním sportovním, dokumentárním, dětským a hudebním stanicím, ale také díky spolupráci se zkušenými lídry v oboru – AMCNI CNE. Oceňujeme především jejich vyvážené portfolio stanic, které zahrnuje široké spektrum žánrů – od sportu, dětských pořadů a dokumentů až po filmy a seriály. Těšíme se na další spolupráci s AMCNI CNE,” řekl Andrej Miklánek, manažer televizního obsahu společností Slovak Telekom a T-Mobile.

Díky uzavřené dohodě se mohou zákazníci těšit na přímé přenosy těch nejlepších sportovních událostí. Stanice Sport1 a Sport2 budou již 27. února vysílat slavné El Clásico mezi Realem Madrid a FC Barcelona v rámci Španělského poháru Copa del Rey. V polovině března pak odstartuje Velkou cenou Austrálie nová sezona Formule 1. Kromě toho budou moci diváci sledovat play-off hokejové KHL a kvalifikační klání nejlepších evropských reprezentačních celků v bojích o fotbalové EURO 2020.

Na stanici AMC v březnu odstartuje pokračování třetí sezony akčního seriálu Into the Badlands. A zkrátka nepřijdou milovníci kvalitních seriálů ani v dalších měsících. Na řadu přijde například pátá sezona zombie série Fear the Walking Dead, zbrusu nový hororový seriál NOS4A2 nebo pokračování mysteriózního seriálu The Terror. Kulinářská stanice TV Paprika zase nabídne v exkluzivní premiéře nejnovější kuchařskou show Jamieho Olivera s titulem Jamie's Quick and Easy.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2019 • Spuštění programu Skylink 7 a nový koncept volného vysílání
07.02.2019 • RCN spouští spolu se SES nové Ultra HD 4K kanály
01.02.2019 • Volné vysílání National Geographic Wild HD ve Skylinku
27.01.2019 • Sport1+ HD místo Sport1 US HD z družice Eutelsat 9B
24.01.2019 • Media Broadcast Satellite zajistí distribuci signálu pro FunBox UHD na družici Hispasat H30W-5
17.01.2019 • Genius exklusiv z družice Astra 1N - od 1. 2. 2019

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist