Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:35:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Atmedia nově přibírá do svého portfolia stanici TV Paprika

  Autor: Atmedia , e-mail: info@know.cz Přidané: 30.04.2019


Společnost Atmedia rozšíří od 1. května 2019 portfolio zastupovaných televizních stanic o TV Paprika. Od stejného data bude na kulinářsky zaměřeném kanálu zahájen prodej televizní reklamy, stanice zároveň vstoupí do projektu elektronického měření sledovanosti televize (PCEM). V rámci Atmedia bude TV Paprika nabídnuta v balíčcích atmax, atadults, atchoice.


„TV Paprika přispěje k větší atraktivnosti námi poskytovaných balíčků. Zadavatelům reklamy nabídneme stanici, která se jako jedna z mála věnuje výhradně jídlu, vaření a kulinářskému umění. Jejím prostřednictvím lze oslovit ženy ve věku 25-59 let, a to zejména ty, které rády vaří, vaření je pro ně hobby, taktéž ale dbají na svoji životosprávu, rády zkouší nové recepty a řídí se současnými trendy,“ popisuje Michaela Vasilová, Managing Director společnosti Atmedia.

TV Paprika patří do televizní skupiny AMC (AMC Networks International – Central and Northern Europe), ze které Atmedia již 6 stanic zastupuje (AMC, Film+, Spektrum, Minimax, Sport 1 a Sport 2). Posledním přírůstkem, který se do portfolia Atmedia zařadil, byla stanice AMC (duben 2019). „S televizní skupinou AMC spolupracujeme již přes 10 let, a to k oboustranné spokojenosti. Dokládá to i zařazení druhé TV stanice v průběhu krátké doby do našeho portfolia,“ uvádí Vasilová. Atmedia zastupuje celkem 29 televizních stanic - od filmových, seriálových, dokumentárních až po ty určené pro děti.

Původem maďarská kulinářská stanice TV Paprika je divákům v České republice dostupná od roku 2005. Vysílá 24 hodin denně, kromě Maďarska a České republiky je k naladění také na Slovensku, v Rumunsku nebo Moldavsku. Od roku 2018 je zcela lokalizovaná do českého jazyka. Diváci TV stanici naladí u největších operátorů v ČR, a to jak satelitních (Skylink, Digi TV), kabelových (UPC), tak IPTV (O2, T–Mobile).

TV Paprika nabízí jedny z nejlepších pořadů o vaření, a to v podání největších kuchařských hvězd, jakými jsou Gordon Ramsay (V rodinném kruhu), Nigella Lawson (Doma u Nigelly) nebo třeba Jamie Oliver (Jamieho rychlá a snadná kuchyně). „Diváci se na TV Paprika mohou inspirovat nápady a kuchařským uměním těch nejznámějších světových kuchařů. Zároveň poznají tajemství přípravy národních specialit z různých zemí světa, a to zábavnou formou, která oslovuje všechny fanoušky dobrého a kvalitního jídla,“ přibližuje programovou nabídku Vasilová. Nechybí ani pořady z lokální produkce, například Hezky Česky s Vendy a Adamem, Pepeho zdravá kuchyňa, nebo Česko-slovenský mlýnek.


O Atmedia

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství více než 20 tematických TV stanic, které na českém trhu působí od roku 2008. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Aktuálně obchodně zastupuje mj. významné mezinárodní skupiny jako Disney, FOX nebo slovenskou JOJ Group.


Pavel Müller, Head of Research & Marketing, Atmedia
Petra Papugová, PR Consultant, Knowlimits, 30. 4. 2019



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.04.2019 • Velikonoce 2019
12.02.2019 • JOJ Group rozšiřuje svoje portfolio v České republice
09.02.2019 • DIGI TV zve na Fotbal v kině - Cinema City zahajuje předprodej lístků na duel Manchester United – Liverpool
04.02.2019 • Vynucený přechod na DVB-T2: Čekejte programy v nízké kvalitě. Za kvalitní televizí musíte na satelit, kabel nebo IPTV [ 1 ]
24.01.2019 • Nový program Skylink 7 od 7. února v nabídce Skylinku
22.01.2019 • Změna Ceníku Skylink k 1. 3. 2019

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist