Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 21:11:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Nová sezona FORTUNA:LIGY v O2 TV: Přes 240 přenosů, hvězdní hosté v TIKI-TAKA nebo výběr zápasů v multidimenzi

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.07.2019


Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysílají z nového ročníku FORTUNA:LIGY přes 240 exkluzivních přímých přenosů. Zákazník O2 TV nepřijde o jediný zápas a může sledovat svůj oblíbený klub od prvních kol až po závěrečnou nadstavbu. Díky unikátní multidimenzi nabízí televize O2 TV výběr ze souběžně hraných zápasů, statistický systém Tracab nebo umožní zapojení videorozhodčího ve třech zápasech.


V pondělí 15. července od 20.15 hodin pokračuje populární zábavná show TIKI-TAKA, která v originální podobě glosuje dění v české nejvyšší fotbalové soutěži.

"Naše rozhodnutí získat kompletní práva na FORTUNA:LIGU hodnotím velmi pozitivně. V uplynulé sezoně jsme odvysílali rekordních 243 přímých přenosů, podobný rozsah očekávám i v nadcházejícím ročníku. Průměrná sledovanost přesáhla 125 tisíc diváků na zápas, přičemž vůbec nejsledovanějším duelem se stalo derby Sparta - Slavia, které si v O2 TV nenechalo ujít 242 tisíc diváků. K celkovým výsledkům nám pomohla i nadstavbová část, která splnila účel a opakovaně nabídla fanouškům nejatraktivnější utkání," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Z prvního kola FORTUNA:LIGA přinese stanice O2 TV Sport tři zápasy v nejvyšší kvalitě, tedy včetně systému Tracab, díky kterému je možné porovnávat v reálném čase aktuální statistiky. Konkrétně se bude jednat o sobotní duel FC Viktoria Plzeň - SK Sigma Olomouc (komentuje Jan Homolka, Aleš Svoboda / reportér Vladimír Grebennikov), v neděli pak AC Sparta Praha - 1. FC Slovácko (komentuje Jan Homolka a Milan Štěrba / reportér David Sobišek) a kolo uzavře pondělní dohrávka FC Fastav Zlín - SK Slavia Praha (komentuje Tomáš Radotínský, Václav Pilný / reportér Vladimír Grebennikov).

Ve všech zmíněných duelech bude díky moderním přenosovým vozům společnosti O2 nasazen rovněž videorozhodčí. "Chystáme dvě studia přímo ze stadionu a v neděli rozsáhlejší z O2 areny, kam dorazí v roli expertů legendární střelec Horst Siegl a bývalý reprezentant Jan Rajnoch," prozradil moderátor Petr Svěcený.


TIKI-TAKA baví i pomáhá

V pondělí od 20.15 vstoupí oblíbená fotbalová show TIKI-TAKA do své třetí sezony. V průběhu 79 dílů se divákům dosud představilo na 165 hostů z řad vrcholových sportovců, expertů a dalších známých tváří z kulturního života. "Daří se nám plnit ambici mít v každém díle minimálně jednu novou tvář," doplnil Petr Svěcený, hlavní představitel show TIKI-TAKA, která také pomáhá dobré věci. Za více než dvouleté působení na televizní scéně vybrala přes 400 000 Kč na jednotlivé charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA.

A kdo bude v prvním díle nové sezony patřit mezi hvězdné hosty? Moderátor Petr Svěcený přivítá například novou posilu Sparty Michala Trávníka, slavného fotbalového internacionála Ladislava Vízka nebo hokejového reprezentanta Jakuba Voráčka.

Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis jsou sportovní kanály televizního poskytovatele O2 TV. V České republice nabízí všechny zápasy z fotbalové UEFA Champions League, drží kompletní práva na domácí nejvyšší fotbalovou soutěž FORTUNA:LIGU a také hokejovou extraligu, vysílají kompletní sérii nejprestižnějších tenisových turnajů WTA, nejlepší basketbalovou soutěž Evropy - Euroligu, Mistrovství světa vozů WRC, a nechybí ani přímé přenosy z největších domácích a světových galavečerů MMA.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. březnu 2019 celkem 361 tisíc. Možnost sledování kompletního programu O2 TV na počítači, v mobilu nebo v tabletu využívalo v prvním čtvrtletí 2019 pravidelně v průměru téměř 530 tisíc diváků, včetně zákazníků balíčku O2 TV Sport Pack. Na konci března 2019 tak O2 registrovalo již téměř 890 tisíc aktivních přístupů O2 TV. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.06.2019 • Televize Prima otestovala nový reklamní formát v HbbTV
20.06.2019 • HbbTV ČT: Česká televize připravila novou verzi iVysílání
03.06.2019 • Nový e-shop Skylinku
03.06.2019 • Media Club nabízí svým klientům novou šablonu pro snadnou tvorbu HbbTV aplikace na sběr leadů v podobě mobilních čísel zdarma
02.06.2019 • LIVE TV Portál od DIGI TV nově umožňuje i nahrávání pořadů
31.05.2019 • Finále Ligy mistrů v O2 TV bude přímo z Madridu komentovat Petr Svěcený s Tomášem Ujfalušim

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist