Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 10:56:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom - prídu Oteckovia či Susedia, zaspievajú aj Lucie Bílá a Miro Žbirka

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 14.08.2019


Televízia Markíza opäť otvára svoje brány a srdečne pozýva všetkých divákov a priaznivcov, aby v sobotu, 17. augusta 2019, prišli nahliadnuť do jej kuchyne. Na tradičnom Dni otvorených dverí (DOD) v areáli televízie v Záhorskej Bystrici si budú môcť užiť jedinečný deň plný neopakovateľných zážitkov a osláviť už 23. narodeniny dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie.


V čase od 8:00 do 16:40 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie.

Obrovským lákadlom bude tento rok nepochybne autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších slovenských seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Návštevníci sa môžu tešiť aj na účinkujúcich z úspešných reality šou Farma a Extrémne premeny Slovensko, nových súťažiacich z pripravovanej 5. série fenomenálnej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo divákmi výborne prijatého seriálu Sestričky. Svoje podpisy budú rozdávať aj obľúbení moderátori a redaktori z markizáckych relácií.

„Veľmi sa tešíme na všetkých divákov, ktorí si do Markízy prídu užiť výnimočný letný deň. Tento rok na DOD vystúpia naozaj exkluzívni hudobní hostia – vôbec prvý raz privítame českú spevácku megahviezdu Luciu Bílú, po mnohých rokoch sa predstavia aj Meky Žbirka či skupina Desmod, a chýbať samozrejme nemôže ani naša najväčšia pódiová stálica Dara Rolins,“ povedal riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.

Na hlavnom pódiu budú návštevníkov zabávať aj ďalšie hudobné hviezdy ako Emma Drobná, Robo Opatovský, Dominika Mirgová, Martin Harich, Tereza Mašková, Mark Dann, raperky Aless a Sharlota, či finalisti ostatnej série speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko.

Návštevníci DOD sa budú môcť dobre najesť a napiť v rámci bohatej ponuky občerstvenia, zakúpiť si originálne darčekové predmety a vôbec prvý raz exkluzívne aj školské pomôcky s motívom seriálu Oteckovia, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých.

Aj priamo na DOD budeme hľadať spevácke talenty do chystanej novej série SuperStar, obľúbený tréner Maroš Molnár predstaví novú sériu reality šou o chudnutí Extrémne premeny Slovensko, návštevníci si tiež budú môcť vyskúšať rôzne farmárske aktivity – skrotiť elektrického rodeo býka či podojiť umelú kravu. Úplnou novinkou bude tiež súboj vo varení tradičných slovenských špecialít. Pre deti je aj tento rok pripravená špeciálna zóna HÝBSA s pohybovými aktivitami, či vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša.

Počas DOD tiež spoznáme výhercu nového auta Škoda Scala, vyžrebovaný bude spomedzi všetkých, ktorí sa od 29. júla 2019 zaregistrovali a poslali SMS do súťaže Vstávaj a vyhraj s reláciou Teleráno.
Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené štyri živé televízne vstupy o 8:10, 9:15, 11:00 a 16:00, ako aj veľký, viac než hodinový špeciál so začiatkom o 13:00. Live stream, videá, rozhovory, reportáže zo zákulisia s tvárami TV Markíza, so spevákmi a kapelami, budú počas celého dňa dostupné na televíznom portáli www.markiza.sk.

Hlavné parkovisko pre hostí bude v areáli nákupného centra Bory Mall, odkiaľ bude pre všetkých zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava do areálu TV Markíza. Zastávky autobusov budú výrazne označené naším logom, rovnako aj samotné autobusy. Na trase Hlavná vlaková stanica – TV Markíza a späť budú bezplatne premávať v obmedzenom počte autobusy s označením „DOD – TV MARKÍZA“. Využiť ich bude možné počas celého trvania DOD.

Hlavným dopravným prostriedkom na DOD bude klasická linka č. 37 posilnená o veľkokapacitné autobusy, premávať bude podľa platného grafikonu MHD na trase Most SNP – Patrónka – TV Markíza. Návštevníci z Dúbravky a okolia môžu využiť aj autobusovú linku č. 36. Návštevníci zo Záhoria budú môcť v obmedzenej kapacite a podľa poveternostných podmienok zaparkovať na poli neďaleko areálu televízie. Dopravu pomôže riadiť polícia.

Tešíme sa na stretnutie s našimi divákmi a veríme, že takto spoločne v skvelej atmosfére oslávime 23. narodeniny televízie Markíza.

TV spoty: https://bit.ly/2KgA7Jl, https://bit.ly/2Yiau51
Pozvánky od tvárí TV Markíza: https://bit.ly/314EOg4


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 1. 8. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.08.2019 • Viktor Tauš natáčí seriál o českém drogovém podsvětí
28.07.2019 • RTVS pomôže technikou redakcii slovenského vysielania v Novom Sade
28.07.2019 • Most! a Dukla 61 mezi finalisty na mezinárodním festivalu v Soulu - získat mohou tři ceny
27.07.2019 • Historický úspěch českého filmu: Marhoulovo Nabarvené ptáče dostalo pozvánku do Benátek i do Toronta!
26.07.2019 • Tisková zpráva z 13. zasedání RRTV, konaného dne 23. 7. 2019
25.07.2019 • Scéna ČT na Colours bavila, těšíme se za rok!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist