Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 06:49:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Televizory Philips OLED získaly ocenění EISA už potřetí v řadě

  Autor: PRAM/TP Vision , e-mail: info@pram.cz Přidané: 18.08.2019


Porota mezinárodních cen EISA (Expert Imaging a Sound Association) už třetí rok v řadě ocenila televizory Philips. V letošním roce cenu získaly opět dva modely. Model Philips OLED 804 získal ocenění Best Buy OLED TV, model Philips OLED+984 se stal Home Theatre TV roku. EISA Awards oceňuje produkty s nejlepším obrazem a zvukem už více než 35 let. Představuje spolupráci technologických expertů z 55 odborných časopisů z 29 zemí světa, kteří jsou špičkami ve světě spotřební elektroniky.


Vítězné modely ročníku 2019-2020 EISA oficiálně představí 6.-10. září 2019 v Berlíně během největšího veletrhu spotřební elektroniky IFA.


Vítězové Philips OLED a OLED+

Philips TV neustále pracuje na vývoji své vlastní patentované technologie zpracování obrazu P5. Třetí generace tohoto unikátního procesoru vylepšuje obraz modelu 55OLED804, který získal ocenění v kategorii Best Buy OLED TV. Televizor bude dostupný v úhlopříčkách 55” a 65”. Exkluzivní partnerství s předními světovými audio specialisty ze společnosti Bowers & Wilkins, kteří se podíleli na vývoji modelu 65OLED+984, přinesl Philips TV již druhý rok vítězství v kategorii Home Theatre TV roku. Porota ocenila především kombinaci špičkové kvality obrazu a zvuku.

Produkty OLED+ jsou vrcholnou řadou televizorů Philips TV především díky vysoké kvalitě obrazu, kterou zajišťuje procesor třetí generace P5 a zvuk z integrovaných systémů od Bowers & Wilkins. Ikonický model 65OLED+984 oceněný jako Home Theatre TV ročníku 2019-2020 bude mít oficiální premiéru 5. září během berlínského veletrhu IFA.

O novém televizoru OLED 804 porotci EISA říkají: „Spolu s modelem 55OLED804 Philips TV přináší na trh profesionální obraz a vkusný design za dostupnou cenu. Jeho jádro je postaveno na technologii procesoru P5 v novém designu se dvěma čipy. Model s úhlopříčkou 55” má vynikající výkon a nabízí vylepšené detaily stínů a lepší práci s barvami.“

O novém televizoru OLED+984 porotci EISA říkají: „Televizor OLED s úhlopříčkou 65” od společnosti Philips přináší jedinečný filmový zážitek. Klíčový je zde zvukový systém, který navrhl Bowers & Wilkins. Využívá technologii vytvořenou speciálně pro tuto TV v kombinaci s reproduktory, které umožňují vytvářet dynamický zvuk v plném rozsahu. Televizor navíc podporuje formát zvuku Dolby Atmos, který je typický pro zvuk v kinosále.”

Užijte si výjimečnou kvalitu obrazu a zvuku televizorů OLED mezi prvními a navštivte během berlínského veletrhu IFA stánek společnosti Philips v hale 22.

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.


Jiří Kroulík, PRAM Consulting
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2019 • Slovak Telekom pridal do svojej aplikacie podporu Apple Pay i dalsie novinky
06.07.2019 • Philips TV vytvořil televizor na základě přání zákazníků
13.05.2019 • RTVS vysiela z dejiska MS z moderných profesionálnych štúdií
27.01.2019 • Společnost Panasonic rozšiřuje řadu velkoformátových 4K displejů
14.01.2019 • TS Ostrava zajišťuje přímé přenosy s novým osmikamerovým HD přenosovým vozem
25.12.2018 • ČT bod v novém: červené tlačítko nabídne více informací a zcela novou aplikaci Počasí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist