Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 09:45:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SPI/FilmBox přináší divákům ve střední a východní Evropě největší hollywoodské trháky díky spolupráci s Paramount Worldwide TV Licensing & Distributio

  Autor: SPI/FILMBOX/Weber Shandwick , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 29.08.2019


Kino Polska TV S.A., sesterská společnost SPI/FilmBox, uzavřela novou smlouvu s Paramount Pictures. Diváci se mohou těšit na ještě širší výběr toho nejlepšího ze světové kinematografie. SPI/FilmBox dál expanduje na trzích střední a východní Evropy prostřednictvím nové smlouvy se společností Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution.


Také českým divákům kanálů FilmBox tato spolupráce přináší další špičkové filmy hollywoodské produkce, ať populární trháky či cenami ověnčené snímky předních režisérů.

„Je mi potěšením oznámit uzavření smlouvy mezi Kino Polska TV S.A. a společností Paramount, kterou ocení předplatitelé kanálů FilmBox po celé střední a východní Evropě,“ říká Magdalena Blasiak, ředitelka akvizic ve společnosti SPI International. „Snažíme se našim divákům nabízet neomezený obsah té nejvyšší kvality, a zahrnutí dlouhé řady titulů z distribuce Paramount je další krok tímto směrem,“ shrnuje Magdalena Blasiak.

Od září se nabídka FilmBoxu rozšíří o desítky kritikou oceňovaných snímků i hollywoodských blockbusterů. Patří mezi ně třeba akční filmy jako 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází režiséra Michaela Baye nebo Světová válka Z s Bradem Pittem v hlavní roli, který se také objeví po boku Marion Cotillard v dramatu Spojenci. I Tom Cruise se předvede jako akční hrdina v Mission: Impossible – Národ grázlů od oscarového režiséra Christophera McQuarrieho či obou filmech série Jack Reacher.

Fanoušci sci-fi se mohou těšit na Ghost in the Shell (Duch ve stroji) se Scarlett Johannson v roli kyborga nebo Star Trek: Do neznáma. A mezi novými tituly na obrazovkách FilmBox nechybí ani řada povedených komedií jako například Zoolander No. 2 s Benem Stillerem v hlavní úloze i režisérském křesle.

Tyto filmy a mnoho dalších titulů bude možno také streamovat či zhlédnout jako video na vyžádání prostřednictvím služby FilmBox Live.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 36 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 1400 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologii, která poskytuje 55 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT.

Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou.
www.spiintl.com


O Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution

Společnost Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution (PWTLD) je součástí Paramount Pictures Corporation (PPC), globálního tvůrce a distributora filmové zábavy. PPC je součástí společnosti Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA) spolu s dalšími předními hráči ve světě médií, kteří vytvářejí televizní programy, filmy, spotřební zboží a digitální obsah pro diváky v 180 zemích světa. Divize PWTLD je zodpovědná za licencování celovečerních filmů a televizních programů Paramount Pictures pro distribuci napříč všemi formami lineárního vysílání a také služeb videa na vyžádání po celém světě.


Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick, 28. 8. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2019 • Ruský a ukrajinský paket Kartina Sat volně z družice Astra 1L
13.08.2019 • Program Love Nature HD v nabídce Skylinku
12.08.2019 • Změna National Geographic HD na satelitu ASTRA 3B od 1. 10. 2019
09.08.2019 • Foodxp volně z družice Astra 2G
07.08.2019 • Deutsche Welle TV (DW English) od konce září 2019 jen ve vysokém rozlišení z družice Hot Bird 13B
13.07.2019 • Radio EVIVA už nevysílá z družice Hot Bird - v DAB+, na internetu a v kabelu zůstává

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist